- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodmeister
csendes tag
válasz
FehérHolló #8756 üzenetére
nem nem fizettem érte, nemvok felháborodva, csak egy kicsit
ne vegyél ilyen komolyan, én ilyen vicceskedő gyerek vagyok. ha fel lennék háborodva akkor kicsit erélyesebbet írtam volna, de mivel nemvok bunkó, nemtette. nah elég a magánjellegű pszichológiából
Szóval mindkét gépben AsRock P4i65G van. Proci különböző, de minkettő 3giga csak egyik cerka, másik pentium HT. Mindkét alaplapban ugyanabba a slotba vannak berakva a modulok. Egyetlen külünbség a ramok márkája. A manual-t elolvastam, de abból semmi hasznos nem derült ki számomra.
-
válasz
FehérHolló #8756 üzenetére
Jogos!
Pl. MSI K8N Neo4F füzetében le van írva, hogy ha egy RAM modult raksz be, akkor azt biza nem mindegy, hogy melyik slotba teszed...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair VENGEANCE RGB PRO 32GB (4x8GB) 3200MHz CL16 - Garancia
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black EXPO
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 64GB (2x32) DDR5 4800Mhz CL40 UDIMM
- Kingston FURY Beast DDR4 3600 MHz (KF436C18BBK4/128) Garanciális 4x32 gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest