Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodmeister
csendes tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
nem nem fizettem érte, nemvok felháborodva, csak egy kicsit
ne vegyél ilyen komolyan, én ilyen vicceskedő gyerek vagyok. ha fel lennék háborodva akkor kicsit erélyesebbet írtam volna, de mivel nemvok bunkó, nemtette. nah elég a magánjellegű pszichológiából
Szóval mindkét gépben AsRock P4i65G van. Proci különböző, de minkettő 3giga csak egyik cerka, másik pentium HT. Mindkét alaplapban ugyanabba a slotba vannak berakva a modulok. Egyetlen külünbség a ramok márkája. A manual-t elolvastam, de abból semmi hasznos nem derült ki számomra. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Jogos!
Pl. MSI K8N Neo4F füzetében le van írva, hogy ha egy RAM modult raksz be, akkor azt biza nem mindegy, hogy melyik slotba teszed...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Napelem
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP/EXPO - 10 év
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Új, felbontott Crucial Pro OC Gaming 16GB (1 modul) DDR5 6400MHz CL32 Black XMP/EXPO - 10 év gari!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ne vegyél ilyen komolyan, én ilyen vicceskedő gyerek vagyok. ha fel lennék háborodva akkor kicsit erélyesebbet írtam volna, de mivel nemvok bunkó, nemtette. nah elég a magánjellegű pszichológiából
fudi2002