- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
válasz
Gorneck #8795 üzenetére
Na, most elkaptalak, és addig zaklatlak, míg nem válaszolsz...
Azért futtattam orrba-szájba a memtest-et, hogy kiderítsem miért tuningolhatatlan a gépem. Szinte hihetetlen, de minden alapon, és stabil a rendszer(Ram:800Mhz,1.8V-on). Ha bármit állítok /fsb-t emelek/ hiába adok plusz feszt, kilép/lefagy/újraindul/kékhalál.
már oda jutottam, h hiába adtam a 2.2-2.3V-ot a memóknak, 750-en is eljátszották ugyanezt.
A procinak adtam 1.4-et, fsb, mch +0.1, pci-e fix 100-on. Energiagazd.szarok: off.
A memot tök mindegy milyen időzítéssel használom 5-5-5-18, 5-5-5-15, 4-4-4-12-n is ugyanez.
Ja és nem tudom ez számít-e valamit, de az everest írás olvasás-teszt szerint csont ugyanannyit hoz az A-Data 800+ EE 4-4-4-12-ön, mint a Corsair ValueSelect 675Mhz 5-5-5-15-ön.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- PR-Telecom
- OLED monitor topic
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest