- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebra_hun
veterán
válasz
fudi2002 #65521 üzenetére
Köszi a gondolatmenetet
Nem véletlen álltam meg ott ahol. Pedig kaptam hideget, meleget... apex így meg úgy 8400-8800 stb...
Frászt.
Hazudhatnék, hiszen vannak sikeres képek a lefutott tesztekről.
Igazából csakis saját magam csapnám be..., nem kicsit.
Szememben a RAM OC egy nagyon jó "szórakozás, hobbi", szeretem csinálni. Segítek ha tudok, bár rengeteg dolog van benne amit én sem tudok. Ajánlani, erőltetni sosem fogom.
Bemutatom, hogy ezt meg ezt hoztam ki, kész.
Földön kell járni két lábbal, nem felülni mindennek. Erre sztem rájön mindenki aki nekiáll. Nagyon nem fél óra, de nem is 2 óra, nem is 2 nap, de nem is két hét.
Soha véget nem érő történet ha rákap vki az "ízére"Topikot olvasom továbbra is, bár sok esetben nem értek egyet. Reagálni meg nem szoktam mostanába, hiszen a veszekedésekre nincs szükségem.
Azért néha "dobok egy szikrát", hogy lángra kapjon
Főleg a vörös vs. kék, vagy politika vonalon. Genyó is vagyok ilyen szempontból....
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Nyaralás topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest