Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
válasz
z123456z #58796 üzenetére
Na, a gyerek panaszkodik, valami telefonos fényképet is mutatott, hogy az új RAMmal eltűnik az asztal vagy darabjai. Bekapcsolás kor nem csipog, látszólag működik rendesen, én csak eddig mentem, azért mondtam, hogy jó. Tehát, egy öreg h110m lap és egy i7 7700. RAMot nem piszkáltam, úgy van, ahogy betettem és felismerte. Az időzítés valami 17-19 stb. 1.2V. mit kellene megpróbálni, és hogy lehet letesztelni? Berakás után Aida írás-olvasás megvolt, picit (~2000) jobb eredményeket produkál, mint a 2133.
Köszönöm.XMP profil 1-t kapcsoljam be, vegyem feljebb a feszt és állítsam rövidebbre az időzítéseket? Az megoldhatja? Vagy lap kuka? Esetleg RAM vissza a feladónak? Én hülye meg eladtam a régit, jó kis stabil Fury T.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- SSD kibeszélő
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby rádiós topik
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 és DDR4 RAM Modulok ( G.Skill TridentZ / Kingston Fury )
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest