Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maxxenergie
senior tag
52085 Koko válaszolta nekem szerintem a logika ugyanaz.
" Dual akkor lehet ha minden paraméter tökéletesen megegyezik (mhz és cl minden értéke), azonos feszen dolgoznak, ugyanannyi a chip darabszám rajtuk, ugyan az a chip gyártó. Ha minden stimmel akkor 90% az esélyed a dualra, de garantált sosem lesz mivel nem kit. Még akkor sem ha másnál megy két ilyen típus ami nálad van... Próba szerencse"
Én keresnék mellé aprón ugyanolyan Kit-et mint a Tied 2*2 GB-ba és azt tenném mellé úgy szinte biztos lenne a siker és olcsóbban is meglennél mintha ilyen ramot vennél CSX amúgy is tudtommal a ramok egyik legalja... kommersz memóriák
Vagy ha nincs akkor elad a Geil is, és aprón venni 4 egyforma ramot vagy 2 azonos kit-et sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- DEll G15 5530
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest