Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

- 

LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Viktoár
addikt
válasz

Citroware

üzenetére
						A ryzen-nel kapcsolatban én is úgy olvastam hogy dual channel-t tud.Ebben az esetben ha én lennék a helyedben akkor a 2x8-at választanám.Egyrészt mert csak 2 modullal "terheled" a memóriavezérlőt,másrészt pedig ha idővel kevésnek bizonyulna a 16gb ram akkor van lehetőséged bővíteni a másik két slottal.
Illetve memóriaigényesebb feladatoknál csak 2 modulból kell "összelegózni" az adatokat.Persze azt hogy melyik a gyorsabb megoldás nem tudom de szerintem annyira elenyésző a különbség (már ha van,mivel mindkét esetben dual channel) hogy kár vele számolni.Inkább a praktikum és a józan ész legyen a meghatározó a kérdésben.(vagy az árak
 )Itt van egy teszt a dual és quad teljesítményről.A sisoft sandrán kívül minden másban jelentéktelen a különbség.
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
 - Corsair Vengeance LPX 8GB 2 Darab, DDR4 3000MHz CL16
 - G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
 - MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
 - SK Hynix 8 GB DDR5 5600MHz SO-DIMM

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3829, 94% Akkumulátor
 - ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
 - BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
 - Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

)

fudi2002