- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
-
LOGOUT.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xTc
aktív tag
Köszi a helpet, tiszta sor, hogy pénztártól való távozás... Ha partyban vannak akkor nem érdekel különösebben, cl5 és cl6. Kedden tudom leghamarabb visszavinni, amit meg is fogok tenni, hiszen nem ezért fizettem. November óta építgetem lassacskán a gépemet, figyelve a minőségre, persze ár/érték-re odafigyelve, nem szeretném ha nem az elképzeléseimnek megfelelően nézne ki a vas, amivel ráadásul dolgozom is :-) Rövidtávon képes vagyok 'harcilázat' szerezni, úgyhogy jobban járnak ha cserélik. :-) A gari papírt egyeztettem, sorszám minden okés. Tehát egyértelmű, hogy ők hibáztak, nem hinném, h átvágtak, hiszen rongyos 800forint a 800as meg az 1066os közötti különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Sweet.tv - internetes TV
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Hobby elektronika
- Whisky topik
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 2x8GB (16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória modulok
- Hibátlan - KINGSTON HyperX Fury 8GB DDR4 2400MHz CL15 RAM memória modul
- Hibátlan - TEAM GROUP T-Force Vulcan 2x8GB (16GB) DDR4 2666MHz CL15 RAM memória modulok
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- SK hynix 4GB DDR3L 1600MHz, Laptop memória, Több darab, 27% áfás
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest