Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi a helpet, tiszta sor, hogy pénztártól való távozás... Ha partyban vannak akkor nem érdekel különösebben, cl5 és cl6. Kedden tudom leghamarabb visszavinni, amit meg is fogok tenni, hiszen nem ezért fizettem. November óta építgetem lassacskán a gépemet, figyelve a minőségre, persze ár/érték-re odafigyelve, nem szeretném ha nem az elképzeléseimnek megfelelően nézne ki a vas, amivel ráadásul dolgozom is :-) Rövidtávon képes vagyok 'harcilázat' szerezni, úgyhogy jobban járnak ha cserélik. :-) A gari papírt egyeztettem, sorszám minden okés. Tehát egyértelmű, hogy ők hibáztak, nem hinném, h átvágtak, hiszen rongyos 800forint a 800as meg az 1066os közötti különbség.
-
Üdv!
A következő kérdésem lenne, sok-e a teljesítménybeli különbség egy ddr2 800as és egy ddr2 1066os ram között, mindkettő kingmax. Sajnos az történt, hogy ma beszereztem 2x1gb kingmax ramot, 1066ost szerettem volna, ezt is kértem, ehelyett 800ast kaptam, ezt csak itthon vettem észre, a számlán is 1066 van :-/ Everest szerint unganged dualban pörög tovább a gépem, de azért csak bosszant. Illetve ez volt eddig a kedvenc boltom, soha nem fordult ilyen elő.. Érdemes lenne-e visszavinnem?
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- 3D nyomtatás
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- SK Hynix 8 GB DDR5 5600MHz SO-DIMM
- 4X4Gb Adata XPG 2400Mhz XMP DDR3
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black - Garancia: 2034.10.07 ALZA
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

fudi2002