Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Szziasztok. A gondom a következő.
Koli belős hálon cod4-eztünk páran, a gépem elég jó, full grafon ment, ez kb 2-3 hete volt.
Egyszer csak kiakadt a játék.
Gondoltam, hogy biztos a videókártya nem bírta a melegben a full grafot.
De aztán egy másik játékban is ezt csinálta full grafon, nevezetesen Frontlines Full of War.
az már nem volt olyan vicces, hogy megcsinálta velem ezt 3-4X.Visszavettem 1024*768-ra és közepes grafra, de megint kiakadt.
Ebből arrs következtettem, hogy nem a videókártya lehet a bűnös, hanem a 2x 1gb 1066 Crucial BallistiX Tracer.
Tegnap kivettem, és rohadt forró volt mindkettő kit. nincs húzva, alapból 800-on megy...de az is érdekes, hogy haveromnak is ugyanilyen ramjai vannak. de nála alapból 1066-on mennek. na vajon ez miért lehet?
És a fő kéréds, hogy hogyan tudnám megoldani, hogy ne melegedjenek így a ramok? mert ztem nem szabadna nekik.Előre is hálás köszönetem akielégítő válaszért.
Hali!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- 8 gb ddr3-1600 mhz Corsair tuning ram
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Boya BY-M1 mikrofon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest