Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
A upc-sek mit szóljanak? 1-2 mega. Nagyok az igények.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez flottafüggő. Nekem is flottás van, de nálunk szinte csak tarifát nem tudok váltani.
-
-
Komi28
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Flottába léptem be és telefonszámmal és arra kapott sms kóddal léptem be. Amikor a vodától átjöttem feltöltőkártyásra ott kaptam jelszót, de azzal nem tudok regisztrálni. Közben flottás lettem és csak így tudtam regisztrálni de a másik 2 számot nem látom és nem is tudom így felvinni, hogy lássam

-
radio100jozs
őstag
válasz
tamas.nick
üzenetére
Van térerő 4G-n?
-
tamas.nick
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Telefon LTE-t ír ki.
-
válasz
tamas.nick
üzenetére
Milyen hálózaton?
Ez szerintem 3G, max. HSPA.
-
tamas.nick
aktív tag
A héten csatlakoztam a Hello Data Start tarifával, Pécs belvárosában annyira lassú a net, hogy gyakran be sem töltenek a weboldalak, ping: 61, le: 0,84Mbps, fel: 0,37Mbps.
-
radio100jozs
őstag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
De mi a gond, ha 10 Mbps a letöltés? Ahogy olvasom "mobilan" használod, azaz nem egy kötött helyen mondjuk vezetékes net helyett, így ez teljesen életszerű, hogy vannak ilyen "lassabb" helyek. Sőt gondolom azt is tudod, hogy 2 Mbps-re lassítják a Hello Data sim-et, ha adott helyen nagyobb a forgalom.
-
radio100jozs
őstag
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Én telenort is használok, ráadásként főleg vidéken, még eldugott helyeken, de nem volt még gondom, bár én nem is nézem a sebességet, mert az nem érdekel, hanem, hogy tudjak adat kommunikálni. Ne, hogy azt hidd, a többinél nincs ilyen, hogy akár lokálisan valami okán lassabb a sebesség, tudod a garantál 0/0.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
az ingyenes hétvégén még el is néztem, de ez hétközben mért adat

igen van B20 (P9 Lite) de próbáltam Huawei mifiben is amit a hipernet Home L-hez kaptam
(érdekes a hipernet home L nem lassul be)tegnap pl Soltvadkerten voltam és ott is csak 10mbps volt a letöltés.
Kecskeméten aránylag jónak mondható 30-122mps között ingadozik.köszönöm szépen az információt

-
radio100jozs
őstag
válasz
Rodzser Mór
üzenetére
nem jár a Klikk 1 hóna sem, akkor már "félholt" állapotban van a kártyád. Fel kell tölteni, és nincs gond.
-
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Az ingyen hipernetes hétvégét (aug. 4-5-6.) kivetted a képletből? B20 van a készülékedben?
A megszüntetés után, a végső lezáró számlában kerül jóváírásra a befizetett előleg.
-
HELLAFLUSH
őstag
idáig nagyon úgy néz ki, hogy vissza mondom a Hello Data Startot 1héten belül..az előleget amit befizettem azt most vissza is kapom, ha lemondom a szolgáltatást? vagy majd később?
vidéken járva nagyon katasztrófális a sebessége
volt ahol 2mbps le és 1mbps fel volt (több napos mérések), tehát azt se mondhatom, hogy le volt terhelve a hálózat..
ja és mindez 4G-n. -
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Van egy akciós 3 hónapos Klikk 1 GB-os mobilinternet a SIM-kártyámra rendelve. A SIM 1-éves (utolsó feltöltéstől számítva) "érvényessége" viszont lejár kb a Klikk 2.hónapjában. Azaz még lenne 1 hónap.
Ilyenkor SIM lejárta miatt nem is használható fel a fennmaradó időszakban a Klikk? Ha jól tudom, hívás-t és sms-t lehet még fogadni a lejárattól 90 napig. -
-
Tegnap megtörtént az átállás. Volt olyan időszak amikor a számom ra azt mondta a hang, hogy ilyen nem létezik. Szóval mytelenor app szerint semmit nem csináltam még, miközben volt már sok net és telefon. Ergo szerinte nem volt még forgalom.
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
bollokcs80:
Igen, néhány hóeleji számlazárásnál megint vannak csúszások.
bigdigit:
Én befizetném a magasabb összegű számlát (ez esetben a túlfizetést természetesen jóváírják) vagy kérnék fizetési haladékot a Telenortól -1220. -
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Számlázás megint csúszik? Hatodika lenne a fordulóm, de még sehol semmi....

-
-
darvinya
titán
Nem tudom volt-e már.
12-13 Teljes net Telenor app regisztráció után.
-
Ryoo
senior tag
Sziasztok! Sok embernél olvasni itt a fórumon, hogy van külön adat sime a telefonjában, ráadásul ilyen 1500 ft körüli áron havonta, az adatkorlátra nem emlékszem. Hogy lehet ilyet venni? A telenor honlapján nem találok sehol olyat, hogy csak adat simet vásárolok.
-
Kövezzetek meg, de hiper meg minden, de ez átlagos, olyan ingadozó netet kapok mint állat. Jó értem én most boldog boldogtalan ezen lóg, még a másik kettőnél kemény pénzekért lehet netezni.
Jöttek ott nekem a 4G+ -al meg mit tud. Azt is értem, de mindenki a legjobb feltételeket feltételezi, miközben vannak épületek, meg vagyunk egy páran akik a hálón lógnak, csak, hogy mást ne említsek. Ettől függetlenül tetszik.
Ma éjjel vándorlok még alucikálok. Reggel ismét elér mindenki, pedig már kezdtem megszokni, hogy senki nem ér el telefonon. Komolyan mondom ez jó!4Grider! Mi he? Konkrétan?
-
Thusor
őstag
MyTV kérdésem lenne hozzátok. Mobil flották csoportba is feltettem a kérdést de ott még nem jött válasz.
EQ Unlimited XXL előfizetésem van a Telenornál. Erre beaktiváltattam a flottakezelővel a MyTV start + HBO GO szolgáltatást. Meg is érkezett a flottás telefonszámomra az SMS, hogy sikerült az aktiválás. De nem tudok a flottás számomra beregisztrálni a MyTV online és androidos felületén sem. Mindig ki akarja választatni velem, hogy az adott telefonszámra regisztrációkor milyen csomagot szeretnék rendelni (de nekem már be van aktiválva, vagyis megrendelve, még egyszer nem szeretném). Ha be is jelölöm a MyTV start és HBO GO csomagot akkor a telefonszámra megérkező 4 jegyű aktiváló kód beírása után azt a hibát írja, hogy "Hiba a termék felhasználóhoz rendelésekor! (Hiba a termék felhasználóhoz rendelésekor! (Start csomag),Hiba a termék felhasználóhoz rendelésekor! (HBO GO))"
Szerintetek mit csinálok rosszul?
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok a telenornál. Regisztáltam az oldalon. Nem találtam olyat, hogy több telefonszámot betegyek egy regisztráció alá. 3 előfizetés van a nevemen de csak egyet látok. Van valahol ahol belehet állítani, hogy mind a 3 látható legyen? Köszi -
aprokaroka87
nagyúr
Az Mitől lehet hogy a Mytelenor Tv app csatornaváltáskor ilyen Zöldes szerűen adja be a videoképet?
Csak akkor lesz jó ha felbontást oda-vissza váltom.240/360/540p esetén is ez van.
Én dekodolási hibára gyanakszok
Tudom nem egy erőgép a telefonom.De ezt furcsálom
Azt tudja valaki hogy milyen videóformátumot használnak?
-
marsu.
senior tag
iOS-re kint a frissített, javított MyTelenor app. Belekerült a hétvégi korlátlan net aktiválási lehetősége is.
-
bigdigit
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Lassan letelik a fizetési határidőm és még mindig a fizetési előleg levonása nélküli összef szerpel a mytelenor oldalán a számlámnál. Most ha a több mint köztudottan téves összeget fizetem be a telenor ezt később figyelembe fogja venni mint előleg? Mert unom állandóan nézegetni mikor történik már valami és az a kb 2000ft nem fog a földhöz vágni ha később írják jóvá.
-
Remus389
nagyúr
feltöltőkártyás csomaghoz szeretnék netet rendelni, praktikum+net
Amikor elküldöm az 500MB -ot, azt válaszolja hogy hibás kód
Mi a jelenlegi kód?
-
Dexar007
veterán
DrBubo77: Igen,van egy link: ,,Fizesse ki egyszerűen és kényelmesen a számláját az interneten keresztül: Számla befizetése(link)"
Amikor ramegyek akkor a mytelenor oldalra dob,ahol be kell jelentkezni.Nem latom az elözö havin. En mindig bankkartyaval fizettem be mytelenoron keresztül ami mar nem müködik.
Telenor azonosító:
Számlázási azonosító:
Számlaküldési cím sorszáma
Számlaszám:Ezek vannak.
Plusz a telenor oldalon kinyomoztam a szamlaszamukat:,,Egyszeri, banki átutalással. Kérjük, hogy az utalásod egyértelmű beazonosításához a megjegyzés rovatban mindenképp tüntesd fel az adott számla sorszámát. Több számla kiegyenlítéséhez minden egyes számlához külön utalást kell indítanod.
A Telenor Magyarország Zrt. bankszámlaszáma: 13700016-01549027-00000000" -
-
Dexar007
veterán
Telenor. Üzleti flotta. Megszüntettem 1 honapja--> Kiküldtek az utolso honap havidajat (2500ft)
mytelenor belepes mar nem mukodik,mivel a szam mar megszünt--ujbol regisztracio szinten nem mukodik,mivel a szam megszünt-
Sima mytelenor regisztracioval pedig nem tudom befizetni a szamlat,mivel kiirja,hogy ,,üzleti szerzödest nem adhatok hozza lakossagi ügyfelhez"Hogyan tovabb?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Kicsit módosítanék a hsz.-emen:
Az említett feltöltőkártyás előfizetéshez (MyMinute) választanék a havonta megújuló adatcsomagok közül, mivel kártyás előfizetők esetén: megújuló adatcsomagok esetén mindig az adott kártyás ciklus vége.A kártyás ciklusom vége azt jelenti, amikor elfogy a pénz a kártyámról (vagy letelik a 365 nap a 3000 Ft-os feltöltés esetén)? Ez esetben a megrendelt adatmennyiség nincs időszakhoz, ugye?
Kérlek javítsatok ki, amennyiben teljesen rosszul értelmezem!

-
válasz
tamas.nick
üzenetére
Már csak azért sem sikerülhet így, mert az első számla viszonylag hamar elkészül, a beszedési megbízás feldolgozása előtt.

-
hodostamas
addikt
válasz
tamas.nick
üzenetére
Így van, az első átutalás, vagy online befizetés... nekem is csak így ment. Azon rajta van az azonosítód.
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Hello Data Start tarifával csatlakoztam a Telenorhoz, szeretném beállítani a csoportos beszedési megbízást, de nem találom sehol a 14 karakterű azonosítót. A Telenor weboldala szerint az első számlán lesz rajta, ez tényleg így lenne, az első csekket sehogy se tudom megbízással befizetni?
-
törölt tag
Sziasztok,
- MyMinute kártyás csomag mellé választhatom a Klikk 1 GB-os adatjegyet? Ha igen, akkor hogyan rendelhetem meg SMS-ben?
- Ha az egyeszeri adatjegyek közül a 3,5 GB-os csomagot kérem, akkor azt 1 hónapig használhatom, vagy amíg el nem fogy az adatkeret (akár 2-3 hónapig is)?Köszi előre is!

-
marsu.
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Persze. Érdekelt, hogy nálam a hiba vagy központi.
Köszi mindenkinek a választ.

-
-
törölt tag
válasz
4Grider
üzenetére
Ja, csak nekem Telekom SIM van. Csak azért kérdeztem, mert megcsináltam a regisztrációt, névvel, címmel és nem szeretnék számlát kapni 0 Ft-tól eltérő összeggel

A Mindig TV nem megy nálam, mert az Adguard Premium kilövi (engedélyezhetném benne, de a Mindig TV azért sem szimpatikus, mert van egy el nem tüntethető sávja), a TV GO meg SD (hiába van HD Szuper csomag, az a TV GO-ra felbontás szempontjából nincs hatással csak a csatornakínálatra).
A MyTV fejlettebb, logikusabb, kényelmesebben kezelhető, mint a Mindig TV.
A Reklámokkal sincs gond

-
marsu.
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Persze, megvolt. Telefont is újraindítottam már.
-
-
marsu.
senior tag
MyTelenor app frissítés iOS-en másnál is olyan jól sikerült, hogy megnyitás után egyből kidobja a programból?
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
radio100jozs
üzenetére
Én is tapasztaltam némi javulást a Nyugati-Lajosmizse vonal mentén, most szinte akadás nélkül lehet akár tévézni is.
-
válasz
radio100jozs
üzenetére
"évtizedek után sem reggel, sem délután nem szakadt meg a net, és nem váltott vissza 2G-re"
Öhm, hogy mióta?
-
Somatom
veterán
válasz
tomaszka88
üzenetére
Látszik, hogy fiatal vagy még, nincs kellő élettapasztalatod. Mindenképpen sikerülni fog, mert aki keresi az ellenfelét, az előbb-utóbb meg is találja. A szájonkapás emlegetése pedig tökéletes módja keresgélésnek.
-
radio100jozs
őstag
Valamit biztos változtattak a hálózati beállításokon, mert ma meglepően tapasztaltam, hogy évtizedek után sem reggel, sem délután nem szakadt meg a net, és nem váltott vissza 2G-re Üllő-Vecsés között az M0-ás felüljáró környékén a vonattal utazva. Végig stabilan 4G volt. Ez egy olyan fekete folt a szolgáltatóknak, hogy mindhárom szolgáltató esetében megszakadt a net akár 3G, akár 4G hálózaton használtam eddig. Így ma volt az első alkalom, hogy Nyugatitól-Monorig a vonaton végig stabil 4G volt, és szakadás mentesen ment a webrádió, és közben böngésztem. Ez pénteken még nem ment így. Ráadásként reggel az új Stadler motorvonattal járok, aminek sokkal erősebb a leárnyékolása, de abban is hibátlan volt a 4G a Telenornál.
-
HXY
addikt
Hogy lehet "egyszerre 120 HD csatornát is nézni a MyTV-n" ? [link]
-
nfsu17
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
van rá esély, hogy a weben is rá lehet erre kattintani majd, vagy mindenképp ezért tegyem fel a programot?
tudom, ha akarok netet majd, akkor tegyem fel...akkor lehet nem is akarok
-
hbala
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a 3310-es Nokia feltöltőkártyás csomagban az függő vagy független? -
4Grider
félisten
válasz
Genius007
üzenetére
Részlet a https://www.telenor.hu/adatmegoszto oldalról:
Milyen tarifacsomagokhoz választhatod?
Telenor Blue S, Telenor Blue M, Telenor Blue L, Telenor Blue XXL
Telenor MyTariff XS, Telenor MyTariff S, Telenor MyTariff M, Telenor MyTariff L, Telenor MyTariff XXL
Start és All-In tarifák
Smarttarifa Extra 5, 6, tarifák
Hipernet Active/Medium/Heavy/Pro, Hipermet Home S/M/L és My Hipernet Home S/M/L/XXL tarifákhoz -
Genius007
őstag
Az imént voltam bent a Siófoki Telenornal, s azt mondjak a Hipernet Premiumhoz nincs adatmegoszo kartya.
Ez erdekes, hogy ennel nem lehet megcsinalni, a Blue XXL-nel (ami még tegnap volt csomagom) meg meglehetett volna?
Imadom, hogy igy Premium, ugy Premium, aztan sok olyan dolog nincs is benne, ami egy mezei csomagnal meg benne van nekik .... -
zseko
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Szerintem egész érthetően leírtam már többször is ide
De akkor neked még egyszer: ebbe a legkisebb csomagba jó lett volna legalább 80 perc. De ez nem nekem probléma, mert ha nagyon akarnám megoldhatnám a plusz perceket olcsón, úgy látom ez inkább másoknak probléma hogy leírom. Nagyon csomag meg azért nem érdekel, mert nem telefonálok annyit, hogy megérje. -
z67
őstag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Nagyszerű, hogy csak Androidon lehet aktiválni, a tököm tele van, hogy szopatják az iPadeseket.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
Érdekes lenne
Bár legyünk őszinték ahhoz stabilabb hálozat kellene. -
tsteve
senior tag
az 50 percet reklamáltad az előbb, hogy az kevés, én csak arra válaszoltam... fene se ért téged mi is a bajod

three-nel ha nem fizetsz elő, akkor 11 ft/perc minden irány eu-ban, ez 2 kártyás telefonban tökéletes megoldás kevés beszéd esetén, nincs havi összeg és másodperc alapú...
-
radio100jozs
őstag
Amúgy nincs ráció benne, hogy a Telenor azt teszteli, hogy hétvégéken korlátlanná teszi az internetes csomagjait?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
radio100jozs
üzenetére
Kb 20 perce már nekem is
ott van
Hogy élljen.... -
zseko
veterán
válasz
tsteve
üzenetére
Oké, és mit csinálok akkor a Hello Data kártyámmal?
Nekem net kell, nem beszéd. Két telefonnal nem kívánok mászkálni, nem beszélve a két telefonszámról. Meg nincs szükségem 3000 percre egy hónapban
csak egy kevéssel van többre szükségem, mint 50 perc, így ennyit meg végképp nem vagyok hajlandó fizetni érte. A Hello Datában 5GB eu net van, külföldre meg nem telefonálok... Igaz, van egy angliai kártyám is, azt megtartottam mikor hazajöttem.Tavalyelőtt azért mentem vissza kártyára, mert nincs olyan lakossági előfizetéses csomag, amivel ne buknák ezreket az én mobil használati szokásaimmal, ugyanolyan kártyás használattal szemben. Ezért a Hello Datáért hajlandó vagyok fizetni 6e-et, egy korlátlan beszédet és sms-t igen, de netet alig tartalmazó csomagért viszont még 2-3ezret sem.

-
radio100jozs
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Még nem, de az applikcióban már zöld szöveggel jelzi, hogy rendben van a dolog. Gondolom majd kiküldik, péntek estig ráér :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- Jövedelem
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ja és mindez 4G-n.

csak így sem tudom hol kellene beállítani
Ebben igazad van.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Néha túllépem az 50 percet, csak ennyi. Más ajánl +előfizetést, +simet, +többezer percet...
De akkor neked még egyszer: ebbe a legkisebb csomagba jó lett volna legalább 80 perc. De ez nem nekem probléma, mert ha nagyon akarnám megoldhatnám a plusz perceket olcsón, úgy látom ez inkább másoknak probléma hogy leírom. Nagyon csomag meg azért nem érdekel, mert nem telefonálok annyit, hogy megérje.