- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
jociolaszi #107431 üzenetére
Két év távlatában átlag 25-30%-os a drágulás.
Kitárgyaltuk ezt több topicban is. Ez a helyzet ma kis hazánkban....
-
válasz
jociolaszi #107431 üzenetére
Mindenki kb. ennyivel emelt, szóval sajnos, ez ilyen.
-
szabonagyur
félisten
válasz
jociolaszi #87365 üzenetére
Azt irtad nincs, de van.
Arrol szolgaltato nem tehet, hogy alapon egyszeru technologiat nem raknak olcsobb telokba.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
jociolaszi #87363 üzenetére
Tisztában vagyunk vele. Olvastad valahol, hogy valaki 50 ezres telóba próbálja bevinni QR kóddal?
-
szabonagyur
félisten
válasz
jociolaszi #87363 üzenetére
Ez nem igaz szerencsere
iPhone SE 2020 is olcsobb, es biztos van meg, telorol nem keresem ki.
-
Landsmann
addikt
válasz
jociolaszi #81572 üzenetére
Én használok Redmi 6-ot és 9-et, ezekkel semmi gond,m meg még sok Redmi készülékkel. Egy ismerősömnek 8-as van, na neki is vannak hasonló problémák. Szoftverfrissítés sem segített rajta. Ettől én még nem írom le a márkát, valahogy a 8 nem sikerült valami jól.
-
MadMancs
veterán
válasz
jociolaszi #81283 üzenetére
És ha beleválaszt a 2% ba?
Többnyire függetlenek, de biztosra nem mondhatjuk hogy mind. -
asdf_
veterán
válasz
jociolaszi #78672 üzenetére
És a Pr telekom is kivesz párat állitólag megszűnik
Fél perc lett volna utánajárni
:
A csatorna tulajdonosa 2020. december 31-én megszünteti a Discovery Showcase HD és Fine Living HD csatornákat.
A csatorna tulajdonosa 2020. január 4-én megszünteteti a History2 HD csatornát. -
válasz
jociolaszi #78672 üzenetére
Szerencsére a MyTV esetén csak műszaki hibáról van szó egyelőre.
Amit remélhetőleg hamar sikerül megoldani. -
asdf_
veterán
válasz
jociolaszi #78413 üzenetére
Akinek (kamatmentes) részletre van szüksége egy iPhone megvásárlásához, annak a legutolsó utáni dolognak kellene lennie amit megvesz, egy iPhone.
-
simpley
őstag
válasz
jociolaszi #78413 üzenetére
kinek mi a megfelelo.. lefedettseg is kerdes, pl nekem a vodaval videken gyakram elofordul hogy nincs 4g mig telenorral van de fovarosban, varosokban is fugg attol mennyire terhelt a cella
-
PistiSan
addikt
válasz
jociolaszi #78141 üzenetére
Ez furcsa, legutóbb 3 hete voltam bent ugyamcsak egy tarifaváltás miatt (másik szám), és azt mondták, hogy az új fordulónap után már az új tarifa lesz aktív, flottás csomag, lehet itt máshogy van mint írtad? Vagy az ügyintéző tudta rosszul?
-
simpley
őstag
válasz
jociolaszi #77795 üzenetére
Szia,
egy jóbarátomnak köszönd: [link] -
válasz
Most én sem találom, de a számlán rajta van, hány forintnyi törlesztés van még hátra.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
A honlapon én sem látom, de az appban látszik még hány hónapvan hátra. Illetve ha az oldalon belépve nézel új készüléket, ott is mutatja mennyit kellmég befizetned a jelenlegiből.
-
KrAt
veterán
válasz
jociolaszi #76917 üzenetére
Es ha bemegyek, 0km-es eloelettel, uj számra kerek reszletre telefont, odaadjak? Mert ugy ki tudom valasztani...
Ugyanúgy nem értem, mint ahogy azt se, mitol lesz 1500 Ft plusz havidij ugyanazon az elofizetesen, ha kerek hozza telefont... -
törölt tag
válasz
jociolaszi #73398 üzenetére
Bornai v Borna kornyeki vonalas szam. Ertelmesebb lenne felvenni...
-
simpley
őstag
válasz
ez német szám. nincs rokonod aki esetleg németben van? lehet, hogy fontos, ha még egyszer keresnek mindenképpen vedd fel mert lehet kórházból keresnek! (a jelenlegi helyzetet figyelembe véve nem csodálkoznék, ha igazam lenne)
vonalas szám, Bornából.. Én felvenném!!!!!! -
dkovizoli
addikt
válasz
Ja, vedd fel. Lehet fontos.
-
válasz
Szerintem vedd fel és kérdezd meg mit akar, az nem kerül neked pénzbe
-
fant0mi
őstag
válasz
Nemet. Szaszorszagi szam. Nincs kint ismeros?
-
Cyberbeni
addikt
válasz
jociolaszi #70570 üzenetére
8000-be kerülnek, 9500 az akkor van, ha készüléket is veszel. Tehát 3 hiper m talk havi 20400 lenne, 2 hiper m talk meg egy telenor s 19350, xs-el meg 17100. Most meg ha minden igaz 20000-t fizetsz havonta. De a tarifaexpert szerint 4 és 8GB net van a blue+ s és m-ben.
Itt le van írva, hogy mihez mennyi beszéd/net van, ami legalább 7990, abból 2 esetén 10% mindenre, 3 vagy több esetén 15% mindenre. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
jociolaszi #70570 üzenetére
Drágábban jönnétek ki, mivel kell minimum 2 db Hiper tarifa, amik viszont 9500 ról indulnak. A miniflotta nem csomag, nincsenek más percdíjai vagy több netet sem ad, csak ha összevonod a meglévő előfizukat, akkor kaptok az árukból kedvezményt. Mivel viszont minimum kettő darab Hiper csomag kell hozzá, amire az M-es csomagodat áttudnád váltani, az S-ek viszont nem jók, így neked szerintem nem éri meg.
-
törölt tag
válasz
jociolaszi #70339 üzenetére
Mi jar, mi jar? Hat a szaja...
-
bedibazsa
senior tag
válasz
jociolaszi #70339 üzenetére
Szia, mint telenoros értékesítő mondom, nincs ilyen.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
jociolaszi #69702 üzenetére
Az új L 500 Ftvel drágább, de ad plusz 7 giga netet. Többit nem néztem.
-
Vandie
tag
válasz
jociolaszi #69710 üzenetére
És ahhoz a Telekomhoz képest még ezek az új tarifák sem rosszabbak, arányaiban ugyanannyit fizet az ember.
-
Vandie
tag
válasz
jociolaszi #69702 üzenetére
Viszont még mindig a Telenor adja a legjobb áron a készülékeket. Nagyon durva különbségek vannak a Telekomhoz képest.
-
clon
senior tag
válasz
jociolaszi #69671 üzenetére
Ezek azért függetlenek mert "dual" készülékek nem pedig single sim.
-
keram2009
tag
válasz
jociolaszi #66374 üzenetére
Alapvetően Én podcastnál vettem észre mert ugye hirtelen 100-200mb el is ment mondjuk 1 órás műsor esetében. Ott van csak hiba szerintem.De számomra tök jó volt, hogy vannak podcastotk és amilyen fajta zenét szeretek hallgatni abban van egy csomó podcast mintha rádió lenne nem mindig ugyanaz megy. De PCon belül is valamelyik a spoti serveren van vagy whitelist-es mert nem számol. De ha már másik előadó akkor ott igen. Tényleg orosz rulett. És igen a spotify csinálja rosszul, hogy mindenhonnan beengedi és nem saját szerverről dolgozik. pl ami nekem számolt adatforgalmaa podbean-en volt, de a spotify alkalmazásban hallgattam.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
jociolaszi #66175 üzenetére
A meglévő készülékeket ez nem érinti, csak amiket ezután adnak ki.
-
DonMaster
addikt
válasz
jociolaszi #66175 üzenetére
mért tenének ilyet a szolgáltatok?
semmi közzük ahhoz hogy a készüléked ettöl a perctöl nem támogatja az android alap szoftjait, -
viktorhu
veterán
válasz
jociolaszi #65911 üzenetére
Akkor azért vannak minden évben új csomagok minden szolgáltatónál, mert minden évben jön a digi mobil? Logikus magyarázat. Azt hittem, hogy azért, mert egy év a hűség és utána is maradnak a feltételek, és csak így tudják az előfizetők jelentős részét újabb hűségre rávenni.
-
válasz
Jaj ne, minden szolgáltató topikjában állandóan a Nagy Digimobilvárást olvasgatni rettentő unalmas!
-
válasz
Az egyiknél már vannak is újak egy hete, de azokat látva, nem ijedtek meg a DIGI esetleges indulásától...
-
nyisziati
veterán
válasz
Az is lehetséges. De a keretrendszer akkor is ez lesz, függetlenül a tartalomtól. Tehát így is-úgy is igaz.
-
Hosssszu
őstag
válasz
jociolaszi #65335 üzenetére
Mi köze a hűségnek a telefonhoz?
Nem azt írta hogy a szolgáltatást akarja felmondani, azt írta a készüléket szeretné eladni.
A kettő nem ugyanaz a dolog. -
válasz
jociolaszi #65198 üzenetére
Nem hát.Most nézem, a Telekom holnap beírja a 06-50 előhívót az ÁSZF-be, akkor lehet tényeg valós a dolog.
-
TODI1111
veterán
válasz
jociolaszi #64703 üzenetére
Kedves jociolaszi és sfdrakex.
Látom nem értitek, hogy itt a régi és új ügyfelek közötti különbségekről volt szó.
Ahogyan írod is
"amikor egy 80ezres telefont kihozol 0ft-ért!!!!! Blue m+ csomagban amit amúgy is lebeszélsz mert egy telefont használni kell azért van!" ez így igaz. Viszont itt arról volt szó, hogy a telenor sokat hangoztatta, hogy mennyire megbecsüli a hűséges ügyfeleit.
Én valóban meg tudom venni az általad emlitett készüléket annyiért 2 év hűségvállalással viszont aki most téved be az utcáról az ugyan annyiért kapja meg. Itt most arról volt szó, hogy minnél régebb óta vagy ügyfél akkor járna valami kedvezmény például az általad írt készülék nem 80 ezer forint lenne hanem csak 45 ezer (ez csak egy példa). Esetleg én értelmezem rosszul a megbecsült és díjazott ügyfél fogalmát. Én részemről ezt itt be is fejeztem.sfdrakex
Nem akarom és nem is akartam soha, hogy ingyen adjanak több százerzres készüléket ( a legutóbbi készülékeimet is mind hűség nélküli készpénzre vettem) csak a vásárláskor jólesett volna ha a hosszú hűségemre tekintettel, például azt mondják, hogy jutalmazzuk a hűségét mínusz 15 százalékkal a készülékárból (ez is csak egy példa). Viszont ez sem így történt, mert ugyan annyiért kaptam meg amennyiért az aki élete első készülékét veszi a telenornál. Tehát a kérdés továbbra is fentáll. Miben nyilvánul meg a megbecsüljük és díjazzuk a hűségét "szlogen"? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
jociolaszi #64703 üzenetére
+1
Ha adna nekik a telenor félévente ingyen csúcstelót, meg havi 600 ezret, akkor is szar lenne. Vannak emberek akiknek semmi nem elég. Nem kell velük foglalkozni.
-
törölt tag
válasz
jociolaszi #63801 üzenetére
A 2in1 S csomagot most már appban is le lehet mondani?
-
DS39
nagyúr
válasz
jociolaszi #63677 üzenetére
Hát ez kabaré...
-
Somatom
veterán
válasz
jociolaszi #63677 üzenetére
Köszi!
No comment. -
radio100jozs
őstag
válasz
jociolaszi #63649 üzenetére
Köze lehet annak, hogy február 1-től megszűnik az FM sugárzása a Music FM-nek, és a Sláger FM-nek, azaz lejár a frekvencia koncesszió, és úgy járnak, mint a Class FM.
De míg a Music FM az tényleg bezár, addig a Sláger FM ép most költözik át, és február 2-től már a Rock FM helyén ad majd, így az nem szűnik meg, csak költözik. -
válasz
jociolaszi #63591 üzenetére
Dehogy!
Csak egy ideje már helyesen, az eltérő ÁFA-tartalomnak megfelelő előlegszámla készül, így a későbbi levonás is rendben megtörténik. -
Brumi
senior tag
válasz
jociolaszi #62562 üzenetére
A mostani telefonban ilyen gond nincsen, jelenleg egy Nokia 925-ben van a SIM.
A csere azért eléggé macerás, mert flottás csomagban van, nehéz ügyet intézni, de persze ha nincs más megoldás, akkor muszáj lesz. -
radio100jozs
őstag
válasz
jociolaszi #62202 üzenetére
Azért is van lehalva azóta a Telenor hálózata.
-
Mr X
veterán
válasz
jociolaszi #61670 üzenetére
Ezt a kristálygömbben láttad?
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
jociolaszi #61229 üzenetére
Akkor sztrájkoljunk!
Amíg nem jön számla, nem fizetjük be!
-
zseko
veterán
válasz
jociolaszi #60767 üzenetére
"Telenoros és kétévente kihozok egy telót a valós ár töredékéért és használom"
Ez régen így volt, ma már nincs. A telefon árát így vagy úgy, de kifizeted, és lehet egy olcsóbbikat akár felétől olcsóbban is megkapod (pl. Galaxy J5 2017, Blue S-el 36e, Blue M-el 16e), de egy felsőbb telefont már nem igazán éri meg a valós ár töredékéért kihozni.
Én például biztos, hogy nem lennék hajlandó 19e-es havidíjat fizetni két év hűséggel pl. egy S8-ért, csupán hogy 50e-ért megkapjam, egy normálisabb árú (5-7e) csomaggal viszont már 140 és fölötte van, az a csomag meg mellesleg meg sem felel a szokásaimnak. Így inkább megveszem boltból, és használom hűségidő és hálózati korlát nélkül, olyan csomaggal ami nekem jó.
Az se volt túl meggyőző számomra, mikor hűségidő alatt 3x volt havidíj emelkedés (és ugye csak kötbérrel léphetsz ki), így még egyszer már biztos nem leszek hajlandó hűségidőt aláírni. Én is közel 18 éve vagyok Telenoros.
Ha valamit nem tudok megvenni egyben (pláne ha csak egy 50-60e-es készülékről beszélünk), vagy nem tudok kifizetni négy hónap alatt (akár úgy, hogy a felét beleteszem, és a maradékot), akkor addig nem fogok vásárolni.
Számomra meg az felfoghatatlan, miért fizet valaki havi 12-18e-et csak azért, hogy prémium telefonja legyen, (vagy hogy nulla forintért elhozhassa). Valós példa ismerősi körből.
Plusz a telefon törlesztője ugye, mert nincs ingyen.
Ja, előfizetésről visszamentem kártyásra külföldi munka miatt, így mikor hazajöttem kártyás voltam éppen, mikor vettem az S8+ telefont. Ezért a 130e-es (önkéntes) kezdőrészlet mellé még 140e előleget is le kellett volna tennemAmit majd valamikor-valahogy jóváírnak. Egyszerűbb volt egy összegben megvenni a telefont...
-
Syl
nagyúr
válasz
jociolaszi #60775 üzenetére
Úgy-úgy, vegyél vissza! Te, én és még pár (száz)ezren, akik előfizetést kötünk (rablánc jeeee!) és szolgáltatótól vásárolunk készüléket (részletre sicc!), mi vagyunk a mobilozó társadalom legalja! Hallgass a nevünk!
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Tudod régen tényleg adtak kedvezményes áron készüléket a hűség mellé. Ma már nincs , vagy csak a nagyon sokat fizető ügyfeleknek készülékkedvezmény. Az hogy te nulla forintért kihozod, az nem ingyen van, azt te ki fogod fizetni! Én már egy ideje kp-ért vásárolok készüléket, olyat ami nekem megfelel( valószínű jobb, mint amit a szolgáltató ad 60 pénzért), bármikor le tudom cserélni, eladom és veszek másikat, a szolgáltató ebben nem korlátoz. Van egy számom amin elérhető vagyok és van egy kártyám internetre, de nem csak 1 giga! Jah, és kevesebbet fizetnek mint te. Szóval van ennek az éremnek másik oldala is.
-
PeterPH
senior tag
válasz
Például mert egy ilyen szolgáltatáscsomagot 3000 Ft körül lehet találni (hűség nélkül is), tehát a két év hűséged alatt te 40-50eFt-tal fizetsz többet.
A készüléket meg így is úgy is kifizeted vagy egyben, vagy részletekben.
Ha pedig megváltoznak az igényeid (akár lefelé akár felfelé) a szolgáltatások szempontjából, akkor bármikor tetszőleges szolgáltatóhoz válthatsz a kedvezőbb ár kedvéért következmények nélkül. -
Somatom
veterán
válasz
Jajj, nemááá! N+1 oka lehet. Pl.:
-Moto Z Play -t nem forgalmazott a Telenor.
-Az 1GB net jó dolog, csak van még legalább 27 nap egy hónapban, amikor kéne a net.
-Netes csomaghoz a Telenornál nem társítható teló.
-Hanghívós csomaggal nincs külső elérés (publikus IP).
Stb., stb. -
chizuru
csendes tag
válasz
jociolaszi #60526 üzenetére
Akkor jól emlékeztem hogy volt... Kár érte, de köszi az infót!
-
Greybeard
tag
válasz
jociolaszi #59526 üzenetére
Jujj, igen-igen, természetesen M2-re gondoltam.
-
válasz
jociolaszi #59110 üzenetére
De bizony amíg el nem fogy, vagy a kártya érvényességi ideje (amelyik hamarabb bekövetkezik).
Jó lenne ha lennének ilyen adatjegyek máshol is, szerintem ez egy jó megoldás. Igaz a telekomnál feltöltősöknek van olyan csomag is, ami adott időszakra korlátlan hívást tesz lehetővé. Szerintem nagyon jó feltöltős csomagjaik vannak, már többször gondolkoztam azon, hogy megszüntetem az előfizetésem, és átmegyek náluk feltöltősbe egy ilyen korlátlan opcióval az év 12 hónapjából kb 8-ra. -
válasz
jociolaszi #59110 üzenetére
Szó nincs ilyenről, amíg a telefonszám (ISM kártya) rendelkezésre áll, vagy a Maraton kerete el nem fogy, addig használható, de idézem inkább pontosan a szerződési feltételekből:
A Maraton eseti adatopciókban foglalt adategyenlegek érvényessége megegyezik a SIM kártya érvényességével, a bennefoglalt adatforgalom ez alatt az idő alatt használható fel.
Forrás: Link
-
válasz
jociolaszi #59053 üzenetére
Ha van már meglévő számod (min. fél éve, pláne ennyi ideje), akkor természetesen nem kér előleget, ha a te nevedre váltjátok át számlásra a számot.
-
válasz
jociolaszi #59048 üzenetére
Több tényezőt is figyelembe vesz a Telenor, hogy kell-e előleget fizess áttéréskor vagy sem.
Emlékeim szerint két évesnél idősebb ÉS havonta átlagban 5-7 ezer forinttal feltöltött kártyánál már valószínű, nem fog előleget bekérni. Amennyiben valamelyik/egyik feltétel nem/sem teljesül és közép- vagy felső kategóriás készüléket vennél, szinte biztos, hogy kell előleggel számolj.
Megoldás az lehet ilyenkor, hogy áttérsz számlásra, nem veszel készüléket csak a 4./7. befizetett számlád után. Előbbi esetben az előleg felével kell számolj, utóbbiban semmi előleg nem lesz már.
-
válasz
jociolaszi #58655 üzenetére
-
Syl
nagyúr
válasz
jociolaszi #58561 üzenetére
Akkor csak engem ért az a megtiszteltetés, hogy szívatnak
-
erzol
őstag
válasz
jociolaszi #58399 üzenetére
Én is nagyon köszönöm a tippet, már be is aktiváltam.
-
TODI1111
veterán
válasz
jociolaszi #58399 üzenetére
Köszi,
ha most nem olvasgatok itt akkor nem is tudok róla, hogy van ilyen lehetőség. Gyorsan meg is rendeltem 4 előfizetésemre.
-
Kornel
veterán
válasz
jociolaszi #55675 üzenetére
Hálózaton belül az is korlátlan volt.
-
goop
őstag
válasz
jociolaszi #55675 üzenetére
Ez is ember függő. Nekem pl 10 ismerős közül kb 5 telekomos, 4 telenor, és 1 vodás, ergo én a hajamra kenhetném a korlátlan vodán belüli hívást...
-
asdf_
veterán
válasz
jociolaszi #55665 üzenetére
Teljesen marginalis csoport vagyok, de:
- 17 eve van szamom, 17 eve prepaid, es 17 ev alatt nem volt fuggo (sajat) telefonom
- diakkoraban az ember nem elofizussal nyomul, mert csoro, utana meg mar jott az email, meg a ceges telefon (ezt viszont 3+ eve mar ketkartyas telefonnal oldom meg, mert nem vagyok ket telefont hordozni meg toltogetni, es soha tobbet nem is leszek hajlando ket telefonnal maszkalni, tehat szolgaltatoi telefonnak totalisan nulla eselye van nalam - es ebben is nagyon marginalis leszek: 17 ev alatt sajat telefonbol a negyediket(!) nyuzom (Nokia 3210, 3510, 6233, ketkartyas okostelo) -a 6233 mar ketsegtelenul masodtelefon volt a ceges androidosok mellett)
- most mar kulonosen kezd csokkenni a hang elofizu jelentosege, percdija, elofizuban foglalt percek szama, mert interneten barmit meg lehet csinalni, van messenger, skype, whatsapp, viber, voip, anyamtoke. Az amerikai z generacio hanghivasra gyakorlatilag alig hasznalja a keszuleket. Egyre inkabb internetre van csak szukseg, igy viszont a szolgaltatoi telefon jelentosege es eselye megintcsak csokken, mert szep nagy csomagokhoz adnak erezhetoen olcsobb telefont, neked viszont egyre inkabb semmi szukseged nagy csomagra, hanem egyedul csak internetre, mert azon keresztul megoldasz mindent.Ugyanakkor: az, hogy egy 60 collos tv-t szeretnek a nappalimba, egyaltaln nem jelenti azt, hogy gold max plusz extra kabeltv-elofizetesre is van szuksegem hozza. Ugyanaz az analogia, lenyegeben lassan nincs szukseg kabeltv-elofizetesre, mert azt is kivaltja az internet. Ugyanigy telefonnal is meglehet az, hogy az az ember igenye, hogy egy szep nagy, jo kameras, sok ramos, csucstelefonja legyen, de ezt nem beszelgetesre hasznalja, igy nincs 8-10 ezres elofizuja hozza, anelkul meg ha mondjuk 10-20%-kal dragabban, megkapja fuggetlenul ugyanazt a keszuleket mashol, akkor minek venne fuggoen a szolgaltatotol? (mas kerdes, hogy amikor halal nevetseges fizuval honaprol honapra elve valaki bedurrant egy 200+ ezres telefont, mert neki az kell, azt sosem fogom megerteni, de ez mar legyen az en gondom
)
-
Kornel
veterán
válasz
jociolaszi #55667 üzenetére
J5 és a középkategória?
Maximum az A5.Mennyiért adnak egy Mate 10-et, és milyen havidíjjal?
-
Kornel
veterán
válasz
jociolaszi #55665 üzenetére
Hol adnak csúcskategóriás telefont ingyen, értelmes havi díj mellett?
Nem havi tizen-huszon ezrekért -
4Grider
félisten
válasz
jociolaszi #54481 üzenetére
A harmincadik nap környékén szoktak válaszolni. Hacsak nem vásárolni akarsz valamit...
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
jociolaszi #53710 üzenetére
Talán mert jobb adni mint kapni?
-
Bferibörs
addikt
válasz
jociolaszi #53606 üzenetére
3 napon belül nem lehet vissza vinni ?
-
KurtCobain
őstag
válasz
jociolaszi #53410 üzenetére
Ez nem igaz, mert ma reggel aktiváltam a mesetárat.
Viszont használni nem nagyon tudom, mert azt írja, hogy This device does not support the required DRM scheme.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
jociolaszi #53410 üzenetére
Ahan
ha meg a mytelenor app hibája miatt nem tudja aktiválni akkor úgy járt? -
válasz
jociolaszi #53005 üzenetére
Igaz az elődje 94-ben kezdte a szolgáltatást a cégnek, az mégsincs 26 éve, csak 23.
-
Daffni2
addikt
válasz
jociolaszi #51082 üzenetére
Szerintem rossz a szemed,hogy ilyen kijelentést teszel.
Konkrét példákkal lehetne eldönteni.
-
flash-
veterán
válasz
jociolaszi #51082 üzenetére
én más szolgáltatót most nem néztem, csak jeleztem hogy régebben arányaiba jobban megérte előfizuban telót venni..
-
válasz
jociolaszi #50028 üzenetére
Az új kiegészítők (600 MB, 1,5 GB, 3,5 GB) a megrendeléstől 30 napig élnek, a régiek (pl. az általad rendelt 1 GB is) cikluszárásig.
-
Somatom
veterán
válasz
jociolaszi #48886 üzenetére
Az naponta kb. 100 Ft (az 1GB -os valamivel olcsóbb). Akkor érdemes megrendelni, ha közel jársz a fordulóhoz, amikor kifogysz a normál netből. Érdemes a 1220 -on rendelni, és rögtön kérni a fordulóval történő lemondását, mert akkor nem újul meg a teljes havidíjjal, ami elég drága a többi csomagéhoz képest. Egyébként olyan, mint bármely másik netes csomag. Megy rajta minden, és elfogyás után 32/32 -re lassítós.
-
válasz
jociolaszi #48886 üzenetére
Ez nem váltás, hanem megrendelés.
Ha figyelsz rá, hogy ciklus lezárása előtt lemondd, akkor egész költséghatékonyan használható.
-
Somatom
veterán
válasz
jociolaszi #48884 üzenetére
Deezeres csomagot kellett volna rendelned. Akkor csak 100Ft -ot fizettél volna 2GB -ért. A Deezeres csomagok időarányosan terhelődnek.
-
válasz
jociolaszi #48882 üzenetére
Attól függ, melyikről kérdezel. (Bár a fordulónaphoz egyiknek sincs köze.)
A Praktikum+Net mellé adott netkedvezmények a kártya életkoráig használhatók fel, a 3 baráti 20-as mellé adott kedvezmények a feltöltéstől számított egy hétig, egy hónapig használhatók fel, attól függően, menyit töltöttél fel.
-
darvinya
titán
válasz
jociolaszi #48799 üzenetére
Képernyő forgatás hiánya van, kapcsold be.
-
Somatom
veterán
válasz
Németországban néztem nemrég az F1 szabadedzést.
-
erzol
őstag
válasz
Nálam is működik. TV box, tablet, telefon.
-
válasz
Most próbáltam ki egy telefonon (Redmi 4 Prime) és egy TV boxon (MI Box 3).
Ment mindkettőn.Próbáld ki egy másik készülékben, ha teheted, vagy keress fel egy Telenor üzletet, esetleg hívd a 1220-at.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
jociolaszi #44698 üzenetére
"Az országban vidéken mindenhol a Telenor magasan a nyertes."
Vidéki nagyváros szélén lakok, a telenoros számaink gyakran nem hivhatóak (n+1 telefonon 4 különböző előfizetés kipróbálva) ugyanitt a vodás tuti kártya térerőikonja lelóg a kijelzőről.
Szüleimnél innen 10km-rel mégvidékebbre a telenor simekkel szaggatás nélkül vagy az emeleti ablakból vagy az udvarról lehet telefonálni, 1pálcikás térerő házon belül. Ugyanitt vodasimmel ugyanabban a telefonban 3 pálcika és rendes hangminőség. Telekom valahol a kettő között van ugyanitt. -
Doggy dog
senior tag
válasz
Ezt cáfolnám.Békés megyei faluban nagyszüleimnél muszáj csak 2g-re rakni.Így is 50% jel nélkül töltött idő.
4g automatán hagyva,khm....... 75%
Netezni nem kell,mert megőszülsz.
De van,ahol meg a telenor a jobb,ez ilyen. -
taip
senior tag
válasz
Ezt cáfolnám.
Szüleimnél egy borsodi városban alig lehet beszélni Telenoron, alig van térerő, a netet pedig teljesen felejtsd el. -
radio100jozs
őstag
válasz
Csak a 2G hálózatot nézve a Telekom a legnagyobb. Pl. Zemplén, Háromhuta csak Telekom van, de Észak-Kelet-Magyarországon több ilyen település van, ahol csak Telekom van. A 3G terén a Telenor a nagyobb, a 4G terén meg egál a két T, főleg, hogy vidéken közös a 4G háló részben.
-
goop
őstag
válasz
Én sokat vagyok vidéken, és a telenor 2G beszéd alatt csitteg csattog, csapnivaló a hangminőség, telekom 2G alatt nincs ilyen. 4G lefedettség kb ua, 3G dettó, 2G viszont telekomé jobb, szinte mindenhol van, hegyekben is, pincékben is. Azért írtam, hogy szerintem összességében telekom jobb.
-
Dr.Én
veterán
válasz
jociolaszi #44475 üzenetére
Remélem úgy lesz, nem szeretnék többet fizetni mint volt hirdetve...
és a internet- hozzáférési szolgáltatás díja egyszer 1500 ft és egyszer 3000 ft???
ő is jóvá lesz írva -
válasz
jociolaszi #44076 üzenetére
A net ÁFÁ-jának változásához kis összefoglaló https://www.telenor.hu/internetafa
Katt a "Lakossági tarifák" fülre!
-
asdf_
veterán
válasz
jociolaszi #44076 üzenetére
7690
https://www.telenor.hu/internetafa es raboksz a lakossagi tarfakra felul.
(koltoi kerdes: szamla veget szoktad-e olvasgatni)
-
lm83
őstag
válasz
jociolaszi #43538 üzenetére
Azt tudom, de azért írtam azt ahogy láttad, hogy a mostani csomagért fizetek annyit, mint a Light...
-
galuska95
aktív tag
válasz
jociolaszi #43526 üzenetére
köszönöm!
-
galuska95
aktív tag
válasz
jociolaszi #43521 üzenetére
Köszi a választ! és nincs semmiylen megkötés? minimum feltöltési összeg stb?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
jociolaszi #43145 üzenetére
Most már belép. De még mindig nem frankó.
Több szám van a fiókomban, és menüpont váltáskor átugrik másik számra. -
válasz
jociolaszi #43109 üzenetére
Igen, hűség nélkül az ár valóban 9990 forint.
A tarifára vállalt hűséges ár 6490, a készülékes ára 7990 forint. -
taip
senior tag
válasz
jociolaszi #42938 üzenetére
Az ÁSZF-ben ez az összeg szerepel, mint kedvezmények nélküli alapár.
Mint ahogyan a MyTariff esetében 7490 Ft az ÁSZF-ben szereplő listaár.Daffni2:
Többnyire a hivatalos forrásból származó készülékek sem drágábban függetlenül, mint a szolgáltatónál a feltöltőkártyás.
A részletfizetés meg pl. nálam úgy működik, hogy átadom a Ce***em hitelkártyámat, kitöltik a papírt, elhozom a telefont, no macera.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged