Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jociolaszi
üzenetére
Most próbáltam ki egy telefonon (Redmi 4 Prime) és egy TV boxon (MI Box 3).
Ment mindkettőn.Próbáld ki egy másik készülékben, ha teheted, vagy keress fel egy Telenor üzletet, esetleg hívd a 1220-at.
-
jociolaszi
tag
Sziasztok nem tudjátok miért nem megy a my tv telenor? P8 lite telefonom van és inditáskor csak a kezdőképernyőig jut és kilép! Újra telepítettem mégse megy! Már egy hete nem tudom használni!
-
feriapó
csendes tag
Sziasztok, Telenor feltoltos sim aktivalasanal kuldenek ki postan kodot?
-
Syl
nagyúr
válasz
Bferibörs
üzenetére
Alapból kihangosítva megy a beszélgetés, elvégre nincs rajta "fül hangszóró".
Vagy headsettel - úgy sokkal kulturáltabb
utca friendly.
Az elmúlt kb 10 évben elég sokat romlott a látásom, így 10" alatt mobil nem kell. A laptopot is egy 32"-es tévére kötve használom
szerk.
Két nap alatt beletekertem 7 gigát és nagyon prímán viseli!
-
Bferibörs
addikt
-
Syl
nagyúr
válasz
karl_fischer
üzenetére
Úgy oldom meg, hogy a tablettemmel (ócska Alcatel) lehet telefonálni

-
-
Hoorus
őstag
4G nincs lehalva nálatok? Reggel óta csak 3G kapcsolatom van. Békés megye, ''Békés'' település.
-
taki01
őstag
-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
De attól még az tény, hogy nálam is előbb-utóbb 'leépül' a kapcsolat ahogy megosztom. Én is a Hello Data-t használom. Múlt héten hosszabb utat autóztam (~780km), odafelé a Sygic-et használtam navigációra az S4-el, visszafelé a Google Maps-et, és az S8-ról osztottam meg a netet az S4-nek, hogy menjen a Maps. 3x kellett újraindítanom a telefont (az S8-at), mert egy idő után már nem töltött be egy weboldalt sem, meg úgy egyáltalán semmi nem ment ami netet használ (időnként megálltunk, és rá akartam nézni a fórumra). Mivel addigra már közel 60GB-ot forgalmaztam le Youtube, Google Photos biztonsági mentés, Deezer és egyéb dolgokkal (a Speedtest is 5GB forgalmat csinált a sok teszteléssel
), valamint egyszer volt egy masszív 3.5GB-os letöltésem ami stabilan 18MB/s-al jött végig, és sosem futottam bele ilyenbe.
A Hello Data előtt is osztottam már meg netet, mert mamámnál tableten netezek és a telefon adja a netet, és sosem volt ilyen, így azt gondolom, hogy valami mégiscsak a szolgáltató részéről van probléma. -
-
Cucuska2
addikt
Sziasztok!
Előfizettem Hello Data Startra, de rettentően szakadozó internetkapcsolatot produkál, ha a telefonomat hotspot állapotba rakom. Közben telefonon villámgyors, sőt, a számítógépről bármit pingelve is szép eredmények jönnek ki.
Az a kérdésem, hogy lehet, hogy a hotspot funkció korlátozva van? -
bigdigit
addikt
válasz
radio100jozs
üzenetére
Megnéztem és 2db sms van mindkettő telenortól jött. Számla értesítő és értesítés a befizetésről....kimenő nincs. Viszont volt egy olyan hívásom (fogdoki)amire nem elérhetőt kaptam. Ezek szerint ha olyan számot hívok ami épp ki van kapcsolva azért kapok 1 perc büntit?
-
bigdigit
addikt
Az vajon miért lehet megjelent a mytelenor alkalmazásban 35ft forgalom mikor helo datás vagyok és eddig 2 hívás 18perc történt?
-
wetomi
aktív tag
válasz
Somatom
üzenetére
Annyit érdemes kiderítened, hogy egyszerűsített elérésű elektronikus számlázást állítottak be (amikor e-mailben/SMS-ben a számla letöltéséhez szükséges linket küldik), vagy MyTelenor belépéssel találod meg a számládat (amikor csak értesítés megy, de a webes felületen töltheted le a számlát?
Gondolom a számla végösszege alapján úgyis látod majd ha valami gond van, de ha meg akarod nézni a számládat, akkor nem mindegy, mert ha MyTelenor belépéses az e-számlád, akkor regisztrálnod kell.
szerk:
Ahogy (#48771) Fifi is írja, attól, hogy egyszerűsített elérésű az e-számlád, azzal párhuzamosan a MyTelenoron még letöltheted a pdf-et. -
Fifi
őstag
-
-
Somatom
veterán
Van egy új, flottás adatkártyám. 9. -én van a flotta fordulója. Az előbb kaptam egy e-mail -t a Telenortól, hogy visszaigazolják az elektronikus számla izét. Van ezzel nekem valami dolgom, vagy kapom e-mail -ben a számlát, és utalom? Vagy kell vmi külön Telenoros regisztrációt csinálnom?
-
aujjobba
addikt
válasz
ricsi0307
üzenetére
A feleségem is így járt, egy évekkel ezelőtt lemondott előfizetés kapcsán elfelejtették kiküldeni a záró számlát, vagy elkallódott, kb. 1500 Ft-ról volt szó.
Emiatt nem tudott új előfizetést kötni nemrég, de aztán kinyomozták mi volt a gond, befizettük a pénzt és rendeződött minden. -
Melack
veterán
válasz
ricsi0307
üzenetére
Ne feltétlen gondolj arra, hogy sáros vagy. Elképzelhető, hogy valamilyen belső rendszer akasztotta meg a folyamatot olyan dolog miatt, amit az automatizmus állapított meg. Lehet a kartyádat találta fraud veszélyesnek. Írj nekik, küldj egy személyi/lakcímkártya másolatot, és meglátod mi lesz.
-
ricsi0307
senior tag
Üdv. Tegnap megrendeltem neten a Hello Data Start csomagot, minden rendben ment, levonták a pénzt jött róla email is. Erre ma kaptam egy ilyen sms-t a telenortól: "Tisztelt Megrendelönk! Kiszàllitàsi igényét nem tudjuk teljesiteni. A szerzödéskötés feltételeiröl érdeklödjön iràsban a visszaeles-megelozes@telenor.hu cimen." Ezen nem kicsit lepődtem, meg semmiféle tartozásom nincs sehova, sőt telenoros simem kb 4-5 éve nem is volt. Szerintetek mi a faranc nem tetszik nekik?
-
aprokaroka87
nagyúr
Van valamilyen sms kód a hangposta szolgáltatás lemondására?
-
-
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ennek amugy mi ertelme, hogy a cegnek a legolcsobb, az ugyfelnek pedig leggyorsabb, legegyszerubb tarifavaltasi modszer nem elerheto?
-
-
bozont
veterán
A MyTelenorban már nem lehet csomagot váltani? Pedig ez egy elég jó és kényelmes szolgáltatás volt.

Ügyfélszolgálaton keresztül meg valami ügyfélkód kellene, ami vagy nincs vagy ha van is, már nem emlékszem rá. Most mehet be valamelyik boltba.
-
adam1400
tag
válasz
tsteve
üzenetére
2000-es évek elején az SMS is ment minuszba kb 200 Ft-ig engedte,aztán következő feltöltéskor levonták.
Vodánál épp ezért volt az hogy 128 Ft alatt nem engedte az SMS-t.
A másik hogy anno még a 1220 fizetős volt 20 Ft/p és volt hogy akkor is engedte a rendszer amikor 0 Ft volt rajta.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Bankkártyával Telonor oldala, netbankok.

-
aprokaroka87
nagyúr
Üdv!
Szlovákibol hogyan lehet feltöltőkártyás egyenlegre feltöltetni? -
tsteve
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
sőt... mytv-t is használtam hónapokon át én negatív prepaid egyenleggel így... a prepaid kártya el is tűnt időközben, a kutya nem töltötte, pedig sok-sok hónapnyi mytv forgalom ment róla a 0 ft egyenleg után is... azóta sem tudom hogy ezt a bug-ot javitotta-e azóta a Telenor, mindenesetre rajtam nem keresték az eltévézett sok-sok ezer Ft-ot az azóta eltelt kb. másfél év alatt...
-
chungee
addikt
Napot!
Felöltőkártyás vagyok. Indokatlanul fogy az egyenlegem. Onnan vettem észre hogy a mobilnetezős sim karimra (secondary) töltöttem fel pont annyit hogy tudjak netezni. Mert azon mást nem is csinálok. Aktiválnám be a következő ciklust erre visszapofázik hogy nincs elegendő egyenleg
Rácsekkolok az elsődleges simkarimra ott -64ft WTF!? -
zolokas
senior tag
Üdv! Lenne egy kis problémám a google playel kapcsolatban! Telenor számlához számhoz nem tudom hozzá adni fizetésnek a google playt a sms szolgáltatása nem megy elvileg! Ilyenkor mi a teendő?
-
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Gondolom, az a megoldás, hogy telefonon korlátlan az email/böngészés.

-
megyei93
csendes tag
Sziasztok számhordozással kapcsolatban érdeklődnék. Telekomtól mennék át a Telenorhoz nem soká, és ezzel kapcsolatban lenne egy pár kérdésem.
A számhordozási folyamat el szokott tartani 2 napig, vagy ez csak max időtartam ennél sokkal hamarabb megtörténik?
A Telekom csinál egy tört havi számlát amit még számhordozás előtt ki kell náluk fizetnem illetve leadni az ő sim kártyájukat? Tanácstalan vagyok ezekkel a dolgokkal kapcsolatban azért is kérdezem. -
Van ez a korlátlan e-mail és böngészés szolgáltatás ami a telefonon szépen működik de amint megosztom wifivel (hotspotként) a notebookra egyszerűen befagy az egész. Mintha megszakadna.
Nem tudom hogy rosszul csinálok-e valamit. Teló: Cat B15Q CM 6.0 android de korábban működött amíg nem korlátlan volt csak ugye leette hamar a noti.
Vagy kell valami speckó app? -
Wasquez
senior tag
Én konkrétan a lan-ra gondoltam, mint helyi hálózat lehetősége, de az is érdekes szempont lehet, amit te írtál!
Akkor annak is nézz utánna, hogy lehet e vezetékes szolgáltatás ott.Jól át kell gondolni, mert függetlenül nem olcsó dolgok, és az meg elég bénaság, hogy egy átgondolatlan döntés után fél év múlva nem tudod használni, vagy egy másik eszköz kell még mellé, hogy illeszthető legyen.
-
zzola
titán
Ma jött:
"Kedves Ügyfelünk! Koràbban sikeresen elvégezted a feltöltökàrtyàs adategyeztetést, igy ebben az évben tovàbbi teendöd nincs. Üdvözlettel: Telenor"
-
Wasquez
senior tag
Hát írd le magadnak, hogy mik azok a szempontok, amik nagyon fontosak, és mik azok, amik jók lennének, ha lennének rajta, aztán x-elgessél, és írd a végére az árakat.
Szerintem így hamar tudsz dönteni.Ha a cube-ban nincs aksi, akkor annak a lényegét nyírták ki, nem tud sok mindent, de nem is mobil.
Ha nem kell a sok opció, akkor egy mifi, az legalább mobil, ha meg nem kell mobil, hanem otthon kell a több tartalék opció, mint kábeles lehetőség, vagy voip, akkor a huawei routereket nézegesd. -
asdf_
veterán
Akartam irni a vegere, hogy ha az ugyfelnek (ismet) be kell mennie adategyeztetni, na ott viszont kezdodhet a nagy szamok emlegetese (kulonosen egy videkinel), de vegul nem irtam, mert ad1, szerintem meglesznek azok az adatok, es az ugyfel szemelyes reszvetele nelkul is megoldjak, vagy klikkeljek be, hogy az online rendszeren ismet elvegezhessem az adategyeztetest, masreszt en halaltuti nem mennek szemelyesen sehova, megkapjak lefotozva a ket iratom elejet meg hatuljat emailben aztan oldjak meg nelkulem..
Meghiusult szamhorodozasnal 5000 Ft/alkalom kotber jar.
Itt viszont teljesen más a helyzet. Azok az ügyfelek akik valóban egyeztettek adatot, és mégis lekapcsolták őket, nem tudnak hívni és őket se tudják hívni. Ha mondjuk a munkájukhoz használják a számot, akkor mennyi pénztől eshetnek el?
Ugyanolyan muszaki hibas uzemszunet ez, mintha kiesett volna otthon a cella alola es nincs terero, nem eri el senki. Ami miatt a Telenor es az ugyfel kozott fennallo szerzodes alapjan semmifele elmaradt haszonra vonatkozo karterites nem jar. Nem tudom, van-e szazalekos rendelkezesreallas a Telenornal, ha mondjuk 99%-ot vallalnak, az azt jelenti, hogy egy evben harom napig lehetsz szolgaltatas nelkul es az uzemszeru. Az iparban lehet a 99% tizedesvesszoje moge tovabbi szamjegyeket kerni, ezek viszont egy szatyor penzzel jarnak, a lakossagi mobiltelefonalasnal viszont nem egy szatyornyit fizetsz, igy valoszinuleg a 98.5- 99% lehet a realis ertekuk (ha van egyaltalan).
-
Wasquez
senior tag
Szerintem ezt a cube cuccot csak akkor érdemes megvenni, ha van benne akku, és tényleg akarod hordozgatni.
Egyébként egy jó 4 portos router jobb választás. Sajnos az előfizetés mellé adott routerek tudása elég bizonytalan a szolgáltató ügyeskedései miatt.
De ha arról az oldalról akarsz vásárolni, egy régebbi B593s-22 is elég jó választás lehet függetlenül, eredeti firmware-el. -
HXY
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én már kaptam 15000-et, igaz az számhordozás volt egy másik szolgáltatónál, de ott végig elérhető voltam, csak a szolgáltató elrontott valamit, és azért kb. 2 héttel később, harmadszorra valósult csak meg.
Itt viszont teljesen más a helyzet. Azok az ügyfelek akik valóban egyeztettek adatot, és mégis lekapcsolták őket, nem tudnak hívni és őket se tudják hívni. Ha mondjuk a munkájukhoz használják a számot, akkor mennyi pénztől eshetnek el? Arról nem is beszélve, hogy egyszer már voltak bent, és most újra be kell nekik menniük, ez is benzin, idő, stb.
Szerintem a szolgáltató sokkal jobban járna a kompenzációval, mintha az ügyfél az NMHH-hoz fordulna és az kiszabna több százmilliós bírságokat.
asdf_ :
Én kompenzációt írtam, és nem kötbért. A kompenzáció egyedül az éppen kisorsolt ügyintézőn, és a csoportvezetőn múlik. -
asdf_
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, az cseppet eros lenne. Ugy indul a tortenet, hogy hibabejelentes es 72 orajuk van fixelni (ha megoldjak, akkor sima muszaki hiba es nem jar semmi), es csak ha kicsusznak a 72 orabol, akkor naponta az elozo havi koltes egy napra vonatkoztatott atlaganak 8*-osa jar kotberkent. Ez az ami jar. Minden ezen feluli csak adhato

-
-
törölt tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
azbest
félisten
Ne higy el mindent, amit reklámoznak. A wifi akadálymentes hatótávja lehet, hogy tényleg ennyi. A réten, alföldön.
Ez bármelyik wifi routerre igaz. Ha vastag falak vannak, vasazott födém... esetleg fémhálózott fal, akkor vezetéken kell az épület több pontjára elvinni a netet és odatenni egy wifi AP-t.2 vastag falon át már elég gyér volt a wifi sebessége ennek a konkrét cube-nak.
-
Somatom
veterán
válasz
azbest
üzenetére
Köszi az infót! Elgondolkodtató, hogy ez kinek, mennyire viselhető hiányosság. Ezzel az a bibi, hogy arp binding nélkül nem lehet WOL -t küldeni az eszközre, miután a router -ben lejárt a kapcsolat fenntartási idő.
Hogy érted azt, hogy a "szolgáltatói routerek" -ben"? Én nem tudnék a Telenortól "kedvezményesen" vásárolni. Ha vennék egy független b525 -öt, abban lenne static client, és arp binding opció? -
azbest
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
A szokásos butaság, hiányzik a mac-> ip fix hozzárendelés. Ha fix című eszközt akarsz, akkor a dhcp által osztott tartományon kívül, magán az eszözödön kell beállítani a fix címet. A nem szolgáltatói routereken nem kell így bohóckodni, hanem simán a routeren megadható a hozzárendelés.
Ezért van nekem a hálózatban egy másik openwrt-s eszköz (régebben azt használtam mindenre), hogy az ossza ki az ip címeket értelmes módon. A szolgáltatós routeren pedig értelemszerűen letiltottam ezt a szolgáltatást.
(#48726) Zeki
LTE Cube néven is szokott lenni, ilyeneket osztogatott régebben a voda és a telekom is, de azok alapból függőek.
Van pár változata, van amelyik külső antenna csatlakozós (-As).
Néha úgy is emlegetik, hogy van saját akkuja, de amiket én láttam, azok csak táp adapterrel mentek. Ha jól tudom telenor nem árult ilyet, de a független példányban megy szépen a kiegészítő adatkártyám.a Huawei E5180s-22 az tud 800MHZ-et, a -610 nem ide való fajta.
Ahogy előbb is írtam, csak 2.4GHz-es wifit tud, ami elég zsúfolt, ha társasházban laksz.
-
Somatom
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
Elbizonytalanodtam. Köszi az infót!
Azbest:
A B525 -ben van fix IP lehetőség, vagy arra értetted, hogy le van butítva? A mögé rakott router -től nem lesz dupla NAT? -
Zeki
nagyúr
-
Somatom
veterán
válasz
üzenetére
Nézd meg ezt! Ott van hozzá az antenna.
-
azbest
félisten
válasz
üzenetére
Mivel a telenor is azt árulja asztali routernek, természetesen lehet. Ilyennel kértem a hipernet home-omat. Csak ezeknek elég drága ára van, ha nem előfizetés mellé kapod "ingyen".
4 gigabites portja van, az egyik lehet WAN módban is, ha nem a 4G-t használod.
Az egyik pécés progi 1300-as AC módot ír ki rá, nem tudom mennyire pontos ez.A webes felületen ott a külső 4G antenna konfigolása, szóval elvileg támogatja / nincs letiltva. A beépített voip-ot tiltották le a telenoros firmware-ben (hiába az rj11 csatlakozó, nincs menüpont rá a felületen).
Gyárilag független eszköznél gondolom minden engedélyezve van értelemszerűen. -
törölt tag
válasz
azbest
üzenetére
Köszi! Kicsit magas a téma nekem, de egyszerűsítve ha megvenném a B525 routert akkor tudnám használni ac-n 5Ghz-en gond nélkül a hipernetet? Gigabitesek a portok?
Konfigban nincs is semmi a D-Link routerben beállítva, ha a Huawei tudja az alap tulajdonságait ennek sebességben akkor nem ragaszkodom hozzá, inkább eladom.A B525-re lehet külső antennát tenni valójában? Mindenhol mást írnak.
-
Somatom
veterán
válasz
üzenetére
Az egy Mifi, ami nagyon távol áll egy otthoni router -től. A Huawei e5186s -re gondoltam. De lehet, hogy ez sem Gigabites?
-
azbest
félisten
válasz
üzenetére
A mifi nem feltételen ideális megoldás. Úgy tudom, hogy vagy 2.4G wifit tud vagy 5GHz-et, egyszerre nem. AC módot sem tud. Olyan, mint a mobiltelefonos megosztás kb.
Én most az adatmegosztó simhez egy régebbi fajta lte cubot vettem olcsón megcsípve egyet. De az is csak 2.4G wifit tud, viszont falura, ideiglenesen kellett (mázli, hogy beállítottam, mert ahogy korábban írtam, tesómék német simjeit valamiért nem engedik fel a magyar hálózatra.. így legalább neten tudnak kommunikálni).
Per pillanat a ph szabályzata még tiltja a függetlenítésről beszélgetést. Hamarosan a szolgáltatóknak is kötelező lesz ingyen függetleníteni azokat az eszközöket, amiket az előfizetésekhez árul. De még időbe telik, mire ezek piacra kerülnek. Nameg lehet ez felveri a használt router árakat is.
A 860L annyiból gáz, hogy hivatalosan nem támogat usb modemet. Esetleg, ha mellé teszel egy lte routert és beállítható, hogy nem a 860l szolgál átjáróként a net felől, hanem a másik eszköz, akkor hozzá tudod igazítani a mostani hálózatodhoz.
Nekem egy telekomos hgw-ről jön a vezetékes net, egy telenoros huawei b525 lte routert használok wifi AP -nek, és egy régi olcsó tplink az ami openwrt-vel fel van konfigolva, hogy ő kezelje a dhcp-t (mert a szolgáltatós routerek le vannak butítva ilyen téren) és így meg tudtam adni, hogy mi a gateway a net felé és ki tudom használni, hogy a huawei wifije nagyon jó (5GHz és AC is van). Ha meg lerohad a vezetékes, akkor át tudom állítani a tplinket, hogy mostmár a huawei mobilnete az átjáró... csak sajna ez nem teljesen automatikus, az eszközeimet újra kell csatlakoztatni a hálózatra, hogy dhcp-vel az új értékeket kapják.
-
Somatom
veterán
válasz
üzenetére
Van pár lehetőség, mindenki másra esküszik. Először megpróbáltam "okosban", de nem sikerült rábírnom a Tomato -s routeremet a HiLinkes modemmel való együttműködésre. Aztán próbálkoztam másik firmware -rel, amitől tégla lett a router. Ekkor elegem lett az okos tanácsokból, és egy Archer MR200 -zal megvásároltam a lelki békémet. Bedugtam a kártyát és működik. Sajnos, csak 10/100 -asok a Lanok, úgyhogy a Gigás belső átvitelhez kell mögé minimum egy switch. De, nekem ennyire nem sürgős, elég a 10/100. Szóval, a lényeg az, hogy vagy mókolsz és kockáztatsz, vagy fizetsz. Van egy Gigás router, amit ha jól tudom, a Telenor is forgalmaz. Sokan dícsérik, de nálam az nem lett volna jó, mert nem tud fix IP -osztani, nekem meg többek között egy NAS is van a router mögött, aminek kell a fix IP.
-
törölt tag
Sziasztok! Telenor Hipernethez milyen routert, modemet érdemes vennem ha flottában nem kapok az előfizetéshez? Most van egy D-Link DIR-860L routerem, jó lenne ha ezt használni tudnám vele valahogy.
-
Somatom
veterán
válasz
Button
üzenetére
Ezt a gördülékeny ügymenet dolgot nem értem. Egy korlátlan adatkártyánál nincs mit ügyintézni. Megrendeléskor kértem a flottát, hogy aktiválják a roamingot, meg a publikus IP -t, és ennyi. A továbbiakban nincs más dolgom, mint fizetni a fix havidíjat. A flotta mondta, hogy regisztrálhatok a MyTelenorra, de nem tudom hogy miért kéne. Nézegessem, hogy hány MB -om van még a korlátlan kártyán?

-
azbest
félisten
válasz
castiels
üzenetére
tőlem, tőlünk hiába kérdezed meg ezt harmincadjára is... attól függ, hogy a telenor hogyan fog ehhez viszonyulni. Ha megtartja lezárt csomagként azt ami per pill érvényes, akkor lehet. Ha nem tartja meg, akkor legfeljebb fel lehet mondani, nincs sok lehetősége az ügyfélnek. De még az is lehet, hogy valami jogi kiskapu miatt valami más, jobb vagy rosszabb megoldást választanak. Szóval, amíg nem tanulok meg jósolni, addig nem tudok neked válaszolni ilyen kérdésekre.

-
castiels
addikt
válasz
azbest
üzenetére
Tehát ha én most július hónap végéig mìg be nem jön az új ÁfSZ kötök a hipernet mellé a kedvezményre tv plus csomagot akkor az nekem kedvezményes lesz hűségidő lejártáig? Vagy nem?
Tehát ha jul 31 ig kérem.
Mert jul 31 től uj ÁFSZ szerint:
"A Hipernet tarifacsomagok esetén a szolgáltatás havidíjára az Extra Kedvezmény Keret felhasználható. Kivételt képeznek ez alól a MyTV Plus, MyTV Max és HBO GO szolgáltatások."
Jelenlegi ÁFSZ ami szerint megköthetem az ez:
A Telenor MyTariff tarifacsomagok esetén csak a MyTV Videótár és MyTV Start csomag egyenlíthető ki az Extra szolgáltatás keretből. A Hipernet tarifacsomagok esetén a szolgáltatás havidíjára az Extra Kedvezmény Keret felhasználható.
-
HXY
addikt
A Facebook oldaluk szerint jó pár embert letiltottak
azok közül is, akik egyeztettek adatot.
Remélem, hogy kapnak valami komoly kompenzációt,
mondjuk egy 10-15.000-es feltöltést ha valóban a szolgáltató hibázott! -
asdf_
veterán
válasz
azbest
üzenetére
Igen, ez lenyeges szempont amit kifelejtettem, ha a betonba ontott szabalyokon a szolgaltato valtoztat, akkor kotber nelkuli felmondasi lehetosege nyilik az elofizetonek. Regen, amikor jott a kiegeszito hav dij, a masodperc alapu csomagbol az elso perc percalaput csinaltak, meg a full lebeszelhetoseget atalakitottak fele halon belul fele halon kivulre, akkor max csak pillazni lehetett.
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi a választ! Online rendeltem. Aláírtam a papírokat és most azt várom hogy aktiválják. :\ Ugye ilyenkor postának is szerepe van benne, de nem hiszem hogy ezt pénteken még visszavitték volna a telenornak.
-
azbest
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ez azért nem így van. Ha a weblapon valami rosszul van feltüntetve, akkor az tévesen szerepel, mert az csak tájékoztatás és reklám. Ellenben a szerződés az szerződés, abban nincs tévedés. Ha meggondolták magukat, akkor az szerződésmódosítás. Ennek megfelelő szabályozással.
Ami szerintem most bizonytalanságot okozhat, hogy vajon jogilag mennyire állja meg a helyét az hogy az akciós mellékletbe kerülnek bele a valós paraméterek, olyan kitétel mellett, hogy míg meg nem gondolják magukat (visszavonásig).
Jelenleg azért nagyon nem sima, hogy az ászf legalább négy dokumentumból áll a mytv kapcsán, amelyek valamilyen prioritás szerint egymást felülbírálják. De gondolom a céges jogászok megvizsgálták a kockázatokat és mellékhatásokat, aztán majd legfeljebb az NMHH helyreteszi őket, ha túlságosan elszemtelenedtek

(#48705) asdf_
sajnos ez nem így szokott működni. Némileg egyenlőtlen módon a szolgáltató cégek változtathatnak az élő szerződéseken. Az ügyfél számára legfeljebb a kötbér nélküli felmondás marad, ha nem tartják meg az ő korábbi paramétereit. Azért általában a "lezárt csomagok" megmaradnak kifutásig. Most ez az átmeneti hónap érdekes, vagy kötbér nélküli felmondás vagy a kedvezményes megoldással megtartás lehet opció. Ha aki nem szól, arra ráverjük a díjat, az eléggé támadható lehet jogilag. -
Button
aktív tag
válasz
Somatom
üzenetére
Ez pontosan így van, én 2-3 hónapja húzom mint a rétestészta, most jól kiszúrtam magammal

De sebaj, innentől egyszerű a választás, nem homenet, hanem flotta..
Nekem pont elég lett volna a 100GB és az (elvileg) gördülékenyebb ügymenet a Telenorral közvetlenül. De valamiért ezt nem akarják.. -
-
-
asdf_
veterán
válasz
castiels
üzenetére
De miert kene szerzodest bontanod? Te megkotottel egy szerzodest, az abban levo feltetelek a husegido alatt nem valtozhatnak. Tehat ha a megkotes pillanataban rendelhettel kedvezmenyes mytv-t, akkor azt neked 24 honapig igenybe kell tudnod venni. Ha nem tetszik ez a Telenornak, akkor ha valaki szerzodest bont, akkor azok ok legyenek, nem?
Volt valami a szerzodes feltetelei a husegido alatt nem valtozhatnak cimu moka ugy 1-2 evvel ezelott... -
Somatom
veterán
válasz
castiels
üzenetére
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy egyáltalán miért kellett megváltoztatni. Ezzel rosszabb lesz az ügyfeleknek, mint korábban volt és ez hosszú távon eddig sem vezetett jóra. Lásd a tömeges elvándorlást, aminek a megállításához merészet kellett lépni (korlátlan netes csomagok).
-
Hosssszu
őstag
-
castiels
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor rendben, reméljük gördülékeny lesz a lemondás ilyen esetben és a korrektség megmarad.
Ha azt a telenor a saját hibájának veszi, hogy az új ÁFSZ miatt valakinek a szerződése "átìrodik " akkor rendben van.
De mondjuk érdekes hogy akik kihasználtak azt az időszakot és akkor kötötték meg amikor még az állt az áfsz ben hogy felhasználható a keret a tv-re azoknak miért nem hagyják meg? Illetve miért modosìtják? Eggyáltalán hogyan lehetséges ez?
Ez olyan lenne, mintha akik régebben kötöttek hipernet csomagot régi tv csomaggal, jött az új áfsz ami eltörölte a régi tv csomagokat , de a régi szerzödött ügyfelekkel megtartotta a régi tv csomagokat és nem vette el tőlük mert új áfsz van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
utca friendly.
hát bevittem neki egyet 

), valamint egyszer volt egy masszív 3.5GB-os letöltésem ami stabilan 18MB/s-al jött végig, és sosem futottam bele ilyenbe.

Rácsekkolok az elsődleges simkarimra ott -64ft WTF!?