Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Elérhető a Telenor 10.24-től érvényes új ÁSZF-ek (a módosított törvény szerinti).
Összefoglaló itt: [link]
-
4Grider
félisten
Ja ott az oldalon a lényeg is:
Meglevő, hűségben levő előfizetést át lehet váltani Telenor Hello Data tarifákra: alacsonyabb tarifakategóriára történő váltás csak kötbérfizetés mellett lehetséges, azonos vagy magasabb tarifakategóriára váltás esetén a hűség továbbvitelével. Kedvezményes készülékvásárlás miatti hűség esetén a hűség időszak lejáratáig kiegészítő készülék havidíj megfizetése mellett vehetőek igénybe a Telenor Hello Data tarifák. -
kóóó
aktív tag
Udv.
Olyan kerdesem lenne hogy van egy blue m csomagon, keszulek nelkul vettem meg tavaly. Viszont van most ez a korlatlan netes hello data csomag, tudnek valtani erre?
Azert kerdem, mert eleg furan hangzik, hogy van egy husegem ami meg tart es valthatok egy olyanra amin nem lehet huseget vallalni es barmikor lemondhatom. Ergo ha az lenne a celom akkor csak siman megtudnek szabadulni a husegtol, minden cirkusz nelkul.
Jo nem ez a szandekom, mert a korlatlan net kell, de ez annyira fura. Es erdekelne a hátulütője vagy az apro betus resz.
-
zseko
veterán
Jah, tényleg, ezt nem vettem figyelembe
A Hello Data óta kissé változott a netezési szokásom, hogy nem kell figyelnem semmit
Meg nekem anno offline-ba is le lettek töltve wifin az albumok, zenék, elég sok, így régebben sem korlátozott a zenehallgatásban a korlátos netem sem. 
-
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ezeket az ügyfeleket nem érné hátrány, mert fölösleges lenne őket korlátozni. Maga a mennyiségkorlátos adatcsomaguk lenne a korlát. Havi 1-3GB -tal nem akarnád HD streamekkel, meg torrentekkel terhelni a hálózatot.
-
-
törölt tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
A vitaindítóm lehet rosszul volt megfogalmazva, igazából arra gondoltam, hogy a UPC netes csomagjait kellene bevezetnie/továbbgondolnia minden szolgáltatónak. Van egy garantált (nulla) és egy elméleti maximum sebesség, ami különböző árazást kap.
2/1
4/2
8/4
16/8
...stb. -
Sziasztok!
"Válassz kiegészítőt 2500 Ft értékben!"
Ez azt jelenti, hogy ha van egy Hipernet Home M hűségszerződésem (2 év) és szeretnék egy MyTV Start + HBO GO ( TELENOROSOKNAK 2490FT ) akkor az nekem kerülne semmibe havonta?
-
Somatom
veterán
válasz
RedCactus
üzenetére
Technikailag símán meg tudnák csinálni. Anno csináltam mérést a korlátos netemmel. Pillanatok alatt felfutott, és tisztán látszott, hogy hol lépett be a korlátozás, mert azt a szintet stabilan tartotta. Egy átlag felhasználónak símán elég lenne telón a 10/5, és egy hangalapú előfizetés alapvetően telóhoz, tabhoz való. Ja, és a p2p -t is súlyosan felárassá tenném.
-
RedCactus
őstag
válasz
Somatom
üzenetére
Szerintem meg ott bukik el a dolog, ha adott cellában sok olyan van, aki kifizeti a drágább csomagot a nagyobb sávszélességért de mégsem kaphatja mega a leterheltség miatt. Biztos szélsőséges példa, de előfordulhat. Szóval az alacsonyabb sebességet tudja garantálni a szolgáltató, de a magasabbat már nehezen.
-
Somatom
veterán
válasz
Grougon
üzenetére
Én sem tapasztaltam lassulást, de ez más tészta, mert én nem Hello Datás vagyok, hanem üzleti előfizus, net APN -nel. Jellemzően a Hello Datások panaszkodtak lassulásra. Ezért lenne jó egy korlátozott sávszélességű Hello Data csomag. Arról nem is szólva, hogy ha olcsóbb lenne, akkor többen választanák a Telenort.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
Hát szerintem stream esetében tipikus hogy adott esettben több ideig van terhelve a hálozat.
Nyilván ott is lehet szabályozni.
De stream esetén a puferelés is számít.
A youtube-nál tudomásom szerint "szakasos" megoldás van.
Azaz be puferrel bizonyos szakaszt, leáll, majd amikor már közeledik a vége, akkor újrabetölt kis szakaszt. -
Somatom
veterán
válasz
radio100jozs
üzenetére
A cél az, hogy ne legyen belassulás. Egy korlátlan csomagnál a user -nek mindegy, hogy mennyi adatot, milyen ütemezésben használ. Korlátlan sávszélességnél a készülék mindíg a maximálist fogja használni. Ha viszont tisztában van azzal, hogy korlátozva van (nyilván alacsonyabb havidíjért), akkor nincs probléma, mert a lassulás csak nála lesz érzékelhető, nem a cella összes felhasználójánál. Ergo, azonos kapacitás több felhasználót tud kiszolgálni, illetve, aki kifizette a korlátozásmentesség felárát, annak a rendelkezésére fog állni a szükséges kapacitás a cellában.
Nekem símán megfelelne egy 10/5 -ös net a telón. Most 6500Ft -ot fizetek két korlátlan adatkártyáért (fő+megosztó). De, nekem jobb lenne, ha ez az összeg úgy oszlana meg, hogy egy korlátlan sávszélességű, és külön csomagban egy korlátozott. A Telenor is jobban járna, mert lehetne mindkét csomagom náluk (a flotta helyett), és a sávszélességemen is nyernének. -
Somatom
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Én kifejezetten a Hello Data csomagra írtam, ami adatmennyiség szempontból korlátlan. Nem vagyok hálózati szakember, de úgy gondolom, hogy a szolgáltatóknak nem az adat mennyisége a probléma, hanem a terhelés. Azt pedig sávszélesség korlátozással lehet optimalizálni.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Somatom
üzenetére
A 7/2 vel van egy bibi.
Ha te kifezetsz mondjuk 1500ft-ot 1gb adatért aminek max 7/2 mbit/sec a sebbesége az nem ugyanaz mint ha mondjuk 50/20 mbit/sec lenne
Igazából ki kellene már vezetni a 100,500 meg 1gb-os csomagokat.
minimum 2gb kellene.
viszont itt lehetne külön venni sebbeség alapján.az én telefonom a 3g hspa+ max 11-13mbit/sec et tud telenor hálozaton.
nekem bőven elég...
-
Syl
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mert a hipernetre kötéskor adtak 30% engedményt a teljes 2 évre, plusz ugye ingyen deezer premium. Így 3440-ben van az egész. A tíz giga meg több mint elég táblagépen.
De majd ki kell találni, mert mondták, hogy a 30% kedvezmény megszűnik a 2 év lejáratakor. -
-
Syl
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Novemberben jár le a hipernet medium előfizetésem, addigra csak kitalálják mi lesz
Jó lenne valami amivel megmaradna a zene. -
-
Syl
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Érthetőbben

Van egy Hipernet Medium előfizetésem a táblagépre, amiben van 2300 Ft extra kedvezménykeret. Az pont fedezi a MyMusic Deezer 2226 Ft-os havidíját. Most nem találom az oldalukon, de régebben ez korlátlan deezer fogyasztást/zenehallgatást jelentett. Nem számolta az adatot. -
Putyin90
senior tag
válasz
Hosssszu
üzenetére
Én is épületen belül vagyok, már 80-90 Mbps megvan, felfelé 20-30 Mbps között. Nem mint ha lassú lenne, csak most vadul tesztelgetem hol mennyit bír.
Eddig PC-n nem próbáltam, de ha USB-n meg lehet osztani PC-re, akkor kipróbálnám. Otthon ilyen 100-110 Mbps körül van, a feltöltés 60 Mbps felett, ami bőségesen jobb, mint a vezetékes net. Ha lenne valami legális megoldás a PC-s megosztásra, akkor lehet megtartom ezt és lemondom a vezetékest. A telenorban nem akartam erre rákérdezné, mert még a végén rosszra gondol az ügyintéző. -
-
-
Somatom
veterán
válasz
üzenetére
+1
Nem is értem, hogy miért nem ezt csinálják. Régebben a feltöltősök sávszélessége 7/2 -re volt korlátozva. Én tökéletesen elvoltam vele. Talán a HD streamekhez kevés lett volna, de nekem nem lényeges, hogy HD -ben nézzek egy videót (főleg egy alapvetően hangalapú előfizetésnél). Szóval, én a helyükben sávszélesség alapon kettéválasztottam volna a Hello Data csomagokat. Egy olcsó, korlátozós csomag, meg egy drágább, fullos. Sztem a felhasználók 80% -ának bőven elég lenne mondjuk egy 10/5 -ös net. Ezzel sokkal több előfizetőt tudna kiszolgálni ugyanaz a rendszer. -
4Grider
félisten
válasz
üzenetére
A mobilnet erősen korlátos erőforrás, az emberek meg szeretnek pazarolni. A kettő együtt pedig nem megy. Szerintem inkább a használat után kellene fizettetni, mondjuk 1 MB után 30 fillér áron. 1 GB 300 Ft, 10 GB 3000 Ft és így tovább. Ezzel a rendszerrel rá lehetne venni az erőforráspazarlókat a helyes mobilnet-használatra.
-
xTech
tag
Hétfőn rendeltem meg a SIM kártyát (Hello Data miatt), ma délelőtt hozta meg a futár, viszont még mindig nincs aktiválva.
Körülbelül mennyi időbe telik az aktiválás a Telenornál? Mindig is Telekomos voltam, ott fel kellett hívni az ügyfélszolgálatot, és pár perc múlva már működött is. Itt ilyen van?
-
azbest
félisten
Hát, várható volt a korábbi hasonló esetek kapcsán.
Egyrészt tényleg jó lenne, ha minden olcsón és korlátlanul lenne. De ezzel a keménykedéssel vagy az lesz, hogy tematikus tartalom nem lesz olcsón, hanem csak általános és mennyiség korlátolt opciók. Vagy full korlátlan lesz minden (hello data), de az ésszerű használat kereteivel összefeszül pár felhasználó.
Picit fura az NMHH indoklása, van egy olyan mellékíze, hogy érzésre kötözködnek, a fellebezést meg azzal utasítják el, hogy nekik nem feladatuk kivizsgálni, hogy igazuk van-e vagy az ő kiragadott bekezdéseik összhangban vannak-e az eu törvénnyel, amiből ollózták.
Ami miatt problémát látok, ezen a vonalon haladva, így be lehet tiltani a mobil online tévé szolgáltatások adatkeret mentességét. Valamint a 990ft korlátlan böngészés opciót is (ami a korlátos hipernet home ingyens része is). Meg még biztosan vannak szolgáltatások, aminek ez alávághat.
Aki most is 6-10-20 ezret költ mobilnetre havonta a különböző nagy csomagokkal, annak az nem hiszem, hogy nagyon lényeges különbséget hoz, max a korlátlannak mondott csomagra váltanak.
Aki viszont 300 forintos meg 1-2 ezerbe kerülő fapados megoldások miatt írkált, hát az beszopja, ha nem lesznek tematikus opciók, mert csak nagyobb és drágább csomagok maradnak. Sosem lesz 300 forintért korlátlan internet.Persze tudom, hogy a felhasználókat is meg kell védeni önmaguktól (pontosabban a fillérbaszó, két fillér kedvezményért bármilyen korlátozást vállaló sokaktól a komolyabb szolgáltatásért kicsit többet is fizetni hajlandókat). Valahogy egyik véglet sem tűnik mindenkinek jónak: ha csak fillérbaszó tematikus van vs csak drágább általános csomag. Amíg mindkettő választható és értelmes áron van, addig nem kéne, hogy emiatt hiszti legyen. Szóval bonyolult ez.
-
Putyin90
senior tag
Hello! Az időjárási körülmények mennyire befolyásolják a mobilnet sebességét? A hét elején előfizettem a Hello Data Start-ra, azóta folyamatosan tesztelgetem, 100 Mbps felett volt jobbára mindig vagy kicsivel alatta (90-100 Mbps között). Ma borús, esős idő van, a sebesség ilyen 50-60 Mbps között mozog. Ez a sűrű felhőzetnék és esőnek tudható be leginkább?
-
tomp
félisten
Nem tudom volt e már:
Másodfokú döntés a MyMusic csomagról
A Hatóság a megállapított jogsértő magatartás tanúsítását a Szolgáltatónak m e g t i l t j a, továbbá kötelezi a Szolgáltatót, hogy a jelen határozat jogerőre emelkedésétől számított 150 napon belül szüntesse meg a jelen határozatban megállapított jogszabálysértés tekintetében az egyes internetes forgalmak közötti jogszerűtlen különbségtételt. Továbbá e körben a Hatóság kötelezi a Szolgáltatót, hogy jelen határozat jogerőre emelkedésétől számított 30 napon belül nyújtson be a Hatósághoz a jogellenes magatartás mielőbbi megszüntetésére vonatkozó intézkedési tervet, mely tartalmazza a konkrét szolgáltatói intézkedések megjelölését és azok megvalósításának ütemezését. -
wetomi
aktív tag
válasz
Somatom
üzenetére
Lehet, hogy fals megközelítés ez enyém, nem ellenkezek. Fenntartom ugyanakkor, hogy a szerződés tartalmát, így a flottás tarifák feltételeit nem kötelesek bárkinek az orrára kötni.
Hogy kinek mi és miért éri meg? Nem tudom, de ez megint csak olyan üzletpolitikai kérdés, amin legyen ugyan találgatni, de igazából nekünk nincs hozzá közünk hogy mit miért úgy csinál egy cég, ahogy. Legyen szó telekommunikációról, élelmiszer kereskedelemről, bármiről... -
trec12
addikt
válasz
flash-
üzenetére
Az én flottás tarifámban a lebeszélhető rész terhére tudok hazatelefonálni az EU-ból. A flottán belüli szám hívására is ez vonatkozik, hálózaton kívüli belföldi tarifa a hívás díja. Viszont itthonról ha engem felhívnak az EU-ban egy flottán belüli számról az a hívónak és a hívottnak is azaz nekem is díjmentes.
. Így költségmentes a kommunikáció. 
Van olyan tarifa is a mi flottánkban, hogy haza is ingyen telefonálhatsz. De ez egy drágább korlátlan tarifa, olyasmi mint a RED csak kedvezőbb áron. -
flash-
veterán
üdv
aki kedvezményes dolgozoi flottás csomagban van és aktív neki ez a flottán belül díjmentes telefonálás funkció, az flottán belül akkor is dijmentesen tud hívást inditani ha mondjuk valamelyik szomszédos országból hív magyarországi flottás előfizetőt?
tehát külföldről is él a telenornál a flottán belül ingyen beszélünk funkció?
-
Somatom
veterán
válasz
wetomi
üzenetére
Ez nagyon fals megközelítés. A flották egy része nyilvános, bárki beléphet. Miért korlátozná egy flottakezelő a belépést? Miért ne hírdetné, hogy nála milyen kedvezőek a tarifák? Pont ezzel szerezhetne több tagot. Az neki rossz, hogy nem hozhatja nyilvánosságra a tarifáit.
Ha úgy vesszük, akkor a szolgáltatók is egy-egy flotta. Mit csinálnak? Orrba-szájba reklámozzák, hogy náluk a legjobbak a feltételek azért, hogy új előfizetőket szerezzenek. A flottakezelők is ugyanezt tennék, ha a szolgáltatók nem köteleznék őket titoktartásra a flottaszerződésükben. -
wetomi
aktív tag
válasz
Somatom
üzenetére
Szerintem nem kell és nem is lehet mindenkit flottákba terelni. Biztos, hogy van valahol egy a piaci viszonyoknak megfelelő "egészséges" egyensúly a publikus és a flottás előfizetések száma között.
Az, hogy nem publikusak a flottás tarifák árai? Ez a flottakezelőre tartozik, mint szerződő félre másrészt arra akinek megengedi, hogy használja azt a tarifát. Szerintem ezzel nincsen baj. Te sem lobogtatod minden jött mentnek a munkaszerződésedet. No meg valahogy meg kell tartani azt a feltételezett egyensúlyt. -
Somatom
veterán
válasz
wetomi
üzenetére
De, az egyéni előfizetők többet fizetnek ugyanazért a szolgáltatásért. Ebből következik, hogy ha egy egyéni előfizetőből flottás lesz, az bevételkiesést jelent. Itt az én példám. Egyszer kellett megszerezniük, és sok évig fizettem nekik. Ez a bevétel lecsökkent akkor, amikor flottás lettem. Ez egyértelműen bukó a Telenornak. De, van más érvem is. A flották árai nem lehetnek publikusak. Miért? A flottáknak az lenne az érdekük, hogy reklámozzák az áraikat azért, hogy minél többen csatlakozzanak hozzájuk. Akkor miért nem teszik? Azért, mert a szolgáltatók ezt megtiltják a szerződésükben. Miért tiltanák ezt a szolgáltatók, ha jó lenne nekik az, hogy az előfizetők a flottákhoz csatlakoznak? Nyilván azért tiltják, mert ez nem jó nekik, és ezért igyekeznek eltitkolni a flottáknál elérhető kedvezőbb árakat.
-
wetomi
aktív tag
válasz
Somatom
üzenetére
http://index.hu/tech/cellanaplo/2017/04/29/adok_miatt_draga_a_mobilozas/
Az egy SIM-kártyára jutó ügyfélszerzési költség a tizede-százada annak, amennyibe az egyéni ügyfelek megszerzése kerül
-
válasz
StarKiller89
üzenetére
Milyen flottában vagy?
-
4Grider
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Van rá törvény, de rossz. X napod van reagálni az ilyen változásokra, miközben a téged érintő ÁSZF változásról nem kapsz személyesen legalább kivonatos értesítést. Ráadásul az eht-ban az is benne van, hogy a kapott kedvezményeket érintenie kell a változtatásnak. Kedvezményt meg ugye többnyire az előfizetéssel elhozott telefonra adnak, miközben az előfizetésre íratnak alá hűséget. Szóval a szokásos magyar zöldborsófőzelék fő itt is.
-
-
StarKiller89
senior tag
köszönöm
-
Somatom
veterán
válasz
StarKiller89
üzenetére
Ezt a flottától kérdezd! Ha ott nincs rá lehetőség, akkor átmehetsz olyan flottába, ahol van.
-
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Természetesen flottája válogatja, hogy van-e náluk korlátlan netre lehetőség.
Egyébként meg van duál sim-es S8 G950FD modellszámmal... -
4Grider
félisten
válasz
StarKiller89
üzenetére
Duál sim-es telefont is használhatsz...
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
érdekelne ez a korlátlan internet, viszont én flottában vagyok, és csak korlátlan netet szeretnék hozzácsapni... erre van lehetőségem vagy én bekaphatom és muszáj csomagot váltani hozzá? -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Pedig, szerintem is jogos a felháborodás. X Forintért korlátlan adatmennyiségű netet vásárolt, melyből egységnyi mennyiség teljes, a többi pedig korlátozott sávszélességen volt elérhető. Ha ebből kivesszük a korlátozott sávszélességen elérhető mennyiséget, akkor egyértelműen borítottuk az egészet. Ha szerződéskötéskor módjában állt volna választani korlátozós, és megállítós között, akkor eldönthette volna, hogy neki melyik a jobb. Utólag sztem ezt nem jogszerű egyoldalúan megváltoztatni.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem! Rosszul közelíted meg a dolgot!
Alap esetben 3 féle csomag van:
1.korlátos adat+korlátlan sebesség
2. korlátlan adat+korlátlan sebesség
3. Korlátos adat+korlátlan sebesség, majd az adat elfogyása után korlátlan adat+korlátos sebesség.Az, hogy ti csak az első kettőt fogadjátok el, az egy dolog, de a szolgáltatók a 3. modellt is alkalmazták éveken át. És biza pont azért volt drágább a lassítós net mint a megállítós, mert több adatot tudtál forgalmazni. Ezt az ügyfél igenis kifizette. Egy mozdulattal ezt megszüntetni, de azért az ellenértékét bezsebelni nem túl etikus....
-
válasz
üzenetére
Megfordíthatjuk.
Az adatmennyiségért is fizethet az ügyfél, akkor eszerint csak helyére került a dolog.
Értem én, hogy zavar valakit a lassítás helyett teljes korlátozás, de a felháborodást nem értem. Mikor a lakossági csomagomon a net elfogyott, rendeltem magamnak nagyobbat.
Ja, és szerintem nem hazugság.
-
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Folyamatosan azt írja (Tkom/Tnor/voda fórumokon), hogy ingyen kapta xy ügyfél a sebességlassítós-adatkorlátlan netet. De ez nem igaz, mivel az a csomag része volt, amiért az ügyfél havi díjat fizet. Szerinted, ezek után az ingyenebéd nem hazugság?
-
-
törölt tag
válasz
Daffni2
üzenetére
A szerződése így szólt: x GB adatmennyiség az adott cella által aktuálisan biztosított sebességig, illetve ezt követően korlátlan adathasználat korlátos (maximum 32kbps) sebességen.
Utóbbi része volt a szerződésnek, amiért havi díjat fizet.
Fejezd már be ezt az idióta ingyenebéd maszlagot, és a hazudozást! -
8
őstag
válasz
Nicker
üzenetére
Ha kapsz számlalevelet, vagy elektronikus számlát, akkor valószínűleg ahhoz volt csatolva az értesítés, méghozzá még 2016. december 24. előtt:
Hogyan kell értesíteni bennünket az ÁSZF módosításáról?
Amennyiben a szolgáltató az ÁSZF-ben meghatározott esetekben jogosult egyoldalúan módosítani a feltételeket, úgy arról legalább 30 nappal a módosítás hatálybalépése előtt értesítenie kell bennünket. A szolgáltató az előzetes értesítési kötelezettségének több módon is eleget tehet.
- Ha a szolgáltató számlalevelet küld, köteles a számlalevél mellékletében értesíteni bennünket. Amennyiben hozzájárulásunkkal a szolgáltató a számlát e-mailben vagy elektronikus számla bemutatási rendszer útján küldi meg részünkre, a számlaértesítő e-mailben kell tájékoztatnia bennünket a módosításról.Az más kérdés, hogy valóban jogosult volt-e a szolgáltató ilyen módon egyoldalúan módosítani az ÁSZF-et ebben a vonatkozásban (a "szerződés feltételeinek lényeges megváltozásának" minősül-e), ugyanis:
Mikor módosíthatja egyoldalúan a szolgáltató a szerződést?
A szolgáltató az alábbi esetekben jogosult egyoldalúan módosítani a szerződést (az ÁSZF-et és az egyedi előfizetői szerződést is):
- Ha bekövetkeznek bizonyos, az egyedi előfizetői szerződésben, vagy az ÁSZF-ben előre rögzített feltételek, azzal a megkötéssel, hogy a módosítás nem eredményezheti a szerződés feltételeinek lényeges megváltozását. -
wetomi
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Köszi, csak találomra kattintottam bele a régebbiekbe. De szép lenne az a Business All-In, ha nem vezették volna ki...

Ettől függetlenül megérne egy kérdést az ügyfélszoglálaton, hogy ez a változás rendben van-e a MyBusiness All-In tarifáknál. Én nem tudom hirtelen eldönteni... -
4Grider
félisten
válasz
wetomi
üzenetére
Megvan.
A január elsejei ÁSZF:
A havidíjban foglalt adatforgalom belföldön a Szolgáltató hálózatán belül használható fel. A felhasználást
követően az adatforgalmazás forgalmi díja belföldön 0 Ft, azonban a szolgáltatás igénybevétele maximum
32/32 kbit/s le-és feltöltési sebességgel lehetséges.
A január 24.-ei ÁSZF:
A felhasználást követően az adatforgalmazás forgalmi díja belföldön 0 Ft, azonban a szolgáltatás sebessége a MyBusiness All-In tarifacsomagok esetén 0/0 Mbit/s, míg a Business All-Intarifacsomagok esetén 32/32 Mbit/s a számlázási ciklus végéig. -
wetomi
aktív tag
válasz
Daffni2
üzenetére
Annyiban igaza van, hogy most gyorsan belenézve az ÁSZF-be nekem sem tiszta, mikor került bele a 3-as mellékletbe, hogy 0/0-ra megállítós a MyBusiness All-In tarifa család. Pár szerződést volt szerencsém látni, azokban 32/32 lassítósnak vannak írva. Kérdés, hogy promóciósan volt lassítós, vagy valami változás volt amiről ha nem is maradt el a tájékoztatás, de nem figyeltek fel rá az érintettek.
Érdemes lenne ezügyben megkérdezni az írásos ügyfélszolgálatot, hogy járjanak már utána... -
4Grider
félisten
válasz
Nicker
üzenetére
MyBusiness ALL in L esetében biztos, hogy a felhasználást követően az adatforgalmazás forgalmi díja belföldön 0 Ft, azonban a szolgáltatás igénybevétele maximum 32/32 kbit/s le- és feltöltési sebességgel lehetséges.
Kérdés, hogy az opció esetében mi van, ott még megnézem az ÁSZF-et.Ahogy elnézem, ÁSZF szerint pedig:
A felhasználást követően az adatforgalmazás forgalmi díja belföldön 0 Ft, azonban a szolgáltatás sebessége
a MyBusiness All-In tarifacsomagok esetén 0/0 Mbit/s, míg a Business All-In tarifacsomagok esetén 32/32 Mbit/s a számlázási ciklus végéig.Mondjuk vicces ez a 32/32 Mbps az ÁSZF-ben...
-
Nicker
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Nem váltottam díjcsomagot! Mybussiness All In L csomagom van Mybussiness Extra 2 vel és sosem kapcsolták még le a netemet elfogyott adatkeret esetésn sem,hanem lassításról kaptam csak sms-t. Most se kép se hang a neten... kaptam is róla sms-t csak nem a szokásosat,hanem azt hogy következő számlázási ciklusban lesz csak elérhető a netem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Epic Games
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A Hello Data óta kissé változott a netezési szokásom, hogy nem kell figyelnem semmit
Én 1499-et fizetek érte, annyiért a Familyt adja a Deezer 6 hozzáféréssel. Persze úgy, hogy 'ingyen' van, oly mindegy.
)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)