Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Homenet Sim kártya más eszközben (telefonban) is működik? Helyhez van kötve a szolgáltatás?
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Hipernet Home csomagokhoz milyen SIM kártyát adnak? Nekem nano sim kellene, mert a telefonomat használnám modemnek..
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Hipernet Home-os SIM kártya működik más eszközben is? (Pl. mobiltelefon, saját 4G-s router?)
Köszönöm
-
Hoorus
őstag
Sziasztok!
Hello data csomagoknal 4G+ van, vagy ''csak'' sima 4G? Inkább budapestiek, vagy megyeszékhelyen élőktől kérdezném.
Köszönöm a válaszokat.
-
Hoorus
őstag
4G nincs lehalva nálatok? Reggel óta csak 3G kapcsolatom van. Békés megye, ''Békés'' település.
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
4G+ szolgáltatás csak Budapesten érhető el? Most lejöttem Békéscsabára és itt, valamint Szolnokon is ''csak'' sima 4G-re csatlakozott a telefonom. Én úgy tudtam, hogy Budapesten kívül elérhető a megyeszékhelyeken is ez a technika.. 😃
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Hoorus
őstag
válasz torrente777 #95093 üzenetére
Friss KÜF tag vagyok, Vodától hoztam át a 30-as számomat.. Az első perctől ment az 5G a 11. kerületben és mostmár a VoLte is. (Xiaomi 12)
-
Hoorus
őstag
Sziasztok
Ha speedtest mérést csinálok Yettel szervert kiválasztva, azt az adatforgalom mennyiséget levonja az adatkeretemből?
Köszönöm a válaszokat
-
Hoorus
őstag
válasz szabonagyur #95526 üzenetére
Sima 4G, igen.
-
Hoorus
őstag
válasz szabonagyur #95528 üzenetére
Azt hogyan tudom megnézni?
-
Hoorus
őstag
Sziasztok,
Valaki tapasztalt még olyat rajtam kívül, hogy hívás közben egyszer csak elmegy valamelyik fél hangja, de a hívás nem szakad meg?! Mostanában nagyon sűrűn tapasztalom és borzasztóan idegesítő. Illetve néha megszakad a hívás és azt írja a telefon, hogy a hálózat nem elérhető.. Ilyenkor eltűnik a 4G jel is, majd pár pillanat múlva helyreáll a rend.. Legtöbbször feleségemmel történő beszélgetés közben vannak anomáliák, de más hívásoknál is előfordul.. Térerő rendben szokott lenni. Mindkettőnknek Xiaomi 12 készülék van és mindketten KÜF flottában vagyunk.
Köszönöm a válaszokat.
-
Hoorus
őstag
Sziasztok,
VoWifi általános bevezetésére van már esetleg ismert időpont? Nagyon várjuk, mert a lakásban csak az ablaknál lehet nálunk telefonálni...
-
Hoorus
őstag
Xiaomi-ra nincs valami praktika, amivel működésre lehetne bírni ezt a vowifi-t? Nagyon kellene hozzánk, mert alig van térerő a házban sajnos nálunk..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Gyúrósok ide!
- Mikrotik routerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
- Asus ZenBook Flip 13-UX36EA, I7-1165G7, 16GB DDR4, 256GB NVME, 1ÉV GARI, ÁFÁS SZÁMLA
- Csere-Beszámítás! Black&White Gamer PC! R5 5600X / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest