Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Nikon DSLR topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:31

LOGOUT.hu

Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t! :)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7001) Frigetrus válasza bandigno (#7000) üzenetére


Frigetrus
senior tag

Fogalmazzunk úgy, hogy ha figyelsz rá, akkor kb. mindig látod. Inkább akkor nem látod, ha mondjuk olyan a látott kép amin nem látszik annyira, vagy nem figyelsz rá. Nincs semmiféle kosz!

(#7002) lmaresz válasza bandigno (#6995) üzenetére


lmaresz
aktív tag

Hello
Dettó ugyanez a problémám D3100-zal, de ez normális mert a bolti is ilyen :)

(#7003) bandigno válasza Frigetrus (#7001) üzenetére


bandigno
senior tag

Köszöntem a kimerítő választ! ;)
Eddig igazából teljesen más irányba fotóztam vele, ezért nem tűnt fel, de ezek után majd megszokom! :O

(#7004) Frigetrus válasza lmaresz (#7002) üzenetére


Frigetrus
senior tag

De pont ez az, hogy ez nem "probléma".

(#7005) lmaresz válasza Frigetrus (#7004) üzenetére


lmaresz
aktív tag

Ezt akartam mondani :)

(#7006) girnyau


girnyau
tag

Sziasztok!

Olyan problémám volna, hogy van egy D5200-am és a keresőbe van egy nagyobb kosz szemcse és egy kisebb szösz. Bevittem a Nikon szervizbe és mondtam nekik, hogy ez a problémám és azt mondták 10.000 forint a tisztítás. (És a nő mondta, hogy miért zavar ez engem, hiszen a képen nem lesz rajta. Mondom azért amiért Önt zavarná, ha a mobiltelefon kijelzője és az előtte lévő burkolat, vagy üveg között ugyan ezek a koszok volnának, az se lesz rajta a képen amit csinál a kamerájával). Én mondtam, hogy ezt garanciába gondoltam, mert mivel ez nem az én hibám miatt koszos és nem tudom megtisztítani se és amúgy is egy zárt részbe van a kosz. Valakinek volt már ilyen hibája és ha igen mit mondott a Nikon?
Nagyon fel leszek háborodva, ha tényleg ki kell fizetnem a 10.000Ft-ot.

Köszönöm a válaszokat előre is.

Sziasztok!

[ Szerkesztve ]

(#7007) spanyoll válasza girnyau (#7006) üzenetére


spanyoll
addikt

Van ilyen hibám, és a hölgy elmondása nélkül is leszarom :DDD

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#7008) Schuby válasza girnyau (#7006) üzenetére


Schuby
aktív tag

Nem igazán értem én amikor vettem, azt mondták a garancia idő alatt ingyenesen tisztítják a gépet, és az obit is. Akkor most mi van?Még rá is kérdeztem hogyha 2 év 11 hónaposan beviszem hogy tisztítsák ki az is megy -e garanciában. azt válaszolták hogy igen akkor is garanciában kitisztítják. Most akkor ki hazudik?

x230, N53SN, D7200, BV6000S

(#7009) girnyau válasza spanyoll (#7007) üzenetére


girnyau
tag

Most a hibát szarod le, a nőt, vagy engem? :D Engem azért zavar igencsak még ha a képen nincs is ott. de kinek a pap kinek a papné tetszik. Nekem a pormentes kereső :D

(#7010) girnyau válasza Schuby (#7008) üzenetére


girnyau
tag

Hát valaki tényleg nem mond igazat. Én ezt a választ kaptam, szóval igazat írtam, majd azért megírom mi lett a végeredmény. És neked ki mondta az ingyenes tisztítást? A bolt ahol eladták, vagy a Nikon?

(#7011) DJ Reinhardt válasza Schuby (#7008) üzenetére


DJ Reinhardt
tag

Ingyen a Nikon magyar képviseletén keresztül forgalmazott gépek képérzékelőjét tisztítják, garanciaidőtől függetlenül.

(#7012) Schuby válasza DJ Reinhardt (#7011) üzenetére


Schuby
aktív tag

én sokat dolgoztam rajta, hogy magyar legyen. igaz bő 10 e Ft többlet de 3 év és magyar és nemzetközi gar is van hozzá.

igen a boltban ahol vettem ott mondták. sőt még azt is mondta a hölgy hogy hozzájuk szokott promócióba kijönni egy fickó a Nikon szervizből és ott helyben mindenkiét ingyen tisztítja, ha van gar ha nincs

[ Szerkesztve ]

x230, N53SN, D7200, BV6000S

(#7013) spanyoll


spanyoll
addikt

Begombásodott a tamim a frontlencse mögött, gondolom a zseniális illesztésének köszönhetően. Mi a teendő ilyenkor?

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#7014) aleister válasza girnyau (#7006) üzenetére


aleister
veterán

Ne hagyd magad lerázni és/vagy átverni.
Annak a korlátolt nőnek meg szórjál egy marék murvát a szemgolyója és a kontaktlencséje közé, majd kérdezd meg, hogy zavarja-e.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#7015) gab.m válasza aleister (#7014) üzenetére


gab.m
senior tag

Kicsit erősnek érzem ezt a stílust... Magyar garival a szenzortisztítás ingyenes, a kereső tisztítása nem, utóbbi egyébként egy sokkal komplikáltabb művelet.

-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --

(#7016) aleister válasza gab.m (#7015) üzenetére


aleister
veterán

Feltehetően a tükrön van valami kis dzsuva, esetleg a mattüvegen, ami percek alatt kifújható. Otthon simán tisztítható, de egy új nikonostól nem várható el, hogy a váza belsejében matasson.
Egyre többször hallani, hogy a Nikon szerviz lerázza az embereket, miközben hetekig ülnek a szintén ingyenes kalibrálásokon.

Szóval igen, ez valóban erős stílus.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#7017) Bazsee71 válasza aleister (#7016) üzenetére


Bazsee71
őstag

Az a nőszemély finoman szólva is erősen korlátolt. Egyszer próbáltam megértetni vele valamit. Süketek párbeszéde...van pár betanult mondata, és onnan nincs tovább.

(#7018) gab.m válasza Bazsee71 (#7017) üzenetére


gab.m
senior tag

Azért egy nyilvános fórumon így ócsárolni valakit, az nem semmi... Mit is próbáltál megértetni vele? Netán hogy valamit miért nem csinálnak meg ingyen gariban? Ezeket a dolgokat nem a recepciónál ülők határozzák meg, és azt sem, hogy a technikusok mennyi ideig dolgoznak valamin. Azt meg tudomásul kell venni, hogy jelenleg akkora kapacitással dolgoznak, hogy 2-3 hetes várakozási idő van mindenre. Erről sem a recepciós tehet. Azt meg úgy egyáltalán értékelni kellene, hogy 3 év garanciát adnak a vázakra és ingyen tisztítják a szenzort. Ez nincs mindenhol így. Én csak azt tudom mondani, hogy velem eddig még mindig korrektek voltak, és ha értelmesen beszél velük az ember, az mindenkinek jobb.

-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --

(#7019) spanyoll válasza gab.m (#7018) üzenetére


spanyoll
addikt

Tudhatnád, kis butus, hogy manapság már nem módi az ilyen, mint értelmes kommunikáció és kölcsönös tisztelet embertársainkkal szemben. Murvát a szemébe, na az a tuti, de utána még sózzuk is meg!

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#7020) Freddy76


Freddy76
addikt

Szerintem:

A Nikon Magyarország a szenzor tisztítását vállalja ingyen. Csak úgy. Nem elég, hogy ad három év garanciát az egy helyett, hanem ingyen tisztítja a szenzort. Ez egy win-win szituáció: te kapsz plusz két év garit, és ingyen szenzortisztítást, ő kap vevőt, amit amúgy elszipkáznának a szürkeimportos webshopok.

De nem jár a szenzortisztítás, ehhez nincs alanyi joga senkinek. Olyan, mintha a VW azt mondaná, hogy aki márkakereskedőnél vesz új autót, annak egy évig ingyen van a mosás a szervízek telephelyein. Azért ne kezdjük már el kurvaanyázni, mert csak a telephelyeken van mosás, vagy csak a náluk vett autót mossák (a németből behozottat nem), vagy éppenséggel nem tisztítják ki retkes klímát is.

A kosz jelen esetben nem a szenzoron van, ez tény. Nem garanciális kérdés, ez is tény. Lehet, hogy a nikon drágán tisztítja, ez is tény, el lehet vinni máshova.

Akinek ezzel komoly bajai vannak, az vegyen canont, ott semmi nincs ingyen, fizetni kell a szenzortisztításért is. Mennyivel jobb, ugye?

A kollégának pedig a válasz röviden és normálisan: ha használod a gépet, az sajnos koszolódhat, kosz kerülhet a tükörre, mattüvegre is. Ha nem akarod te letisztítani (én sem akarnám), vidd be az első utadba kerülő boltba. Ez nem garanciális hiba.

Murvát meg ne szórj a csak szemébe, mert kijön az a szervízes medve, aki az én d7000-remet kalibrálta, és az beleszórja a szemedet a murvába...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#7021) A Zéé


A Zéé
addikt

nekem is volt szöszöm a keresőn, levettem az obit, felraktam a kupakot, kétszer hozzáütöttem finoman a gép alját a tenyeremhez, és volt szösz, nincs szösz. Persze ez nem épp a követendő megoldás, de eltűnt, és a gép azóta is megy hiba nélkül.

Just a simple Lineman...

(#7022) kulerr válasza kulerr (#5720) üzenetére


kulerr
őstag

Sziasztok!

Ahogy ígértem leírom.

220 Volt-nál vásárolt D7000-es tisztíttatásos dolog.
Tehát lejárt az 1-éves gar de a kiterjesztett+2 év van.Megbeszéltem a 220 Volt-al a felküldést. Felküldtem postán vidékről ami rendben odaért. Igaz kb az 5-ik napon de el lett küldve a hivatalos Nikon szervízbe teljes tisztításra, majd a küldéstől 16 napra visszakaptam.

Teljesen rendben van a gép a képről is eltűnt a koszfolt. Valószínű a szenzoron volt valami kosz, de most már tökéletes.
Többször beszéltem velük telefonon, mindig segítőkészek normálisak voltak. Az hogy hogy áll a folyamatban lévő dolog mindig korrekt tájékoztatást kaptam és ami a lényeg türelmesek is voltak.

Összegezve: Hosszú volt nekem a kicsivel több mint 2 hét annak ellenére, hogy mondták már az elején (várhatóan 2-3 hét) Teljesen ingyenesen lett tisztítva korrekt módon.

[ Szerkesztve ]

(#7023) Bazsee71 válasza gab.m (#7018) üzenetére


Bazsee71
őstag

Nem szoktam csak úgy ócsárolni senkit, valamint ítélkezni is akkor szoktam, amikor tisztában vagyok a körülményekkel.

Nem szeretek magyarázkodni, de hozzászólásodra most pár mondatban:
Fizetős szolgáltatást szándékoztam igénybe venni. Semmi komolyat nem akartam megtudni, csak hogy mire számíthatok a javítást illetően, valamint hogy mik lehetnek az anyagi vonzatai. A probléma adott volt, még a hibás alkatrész is. Azt szerettem volna tudni, hogy tudják-e javítani, ha igen, akkor mennyiért. Nem tőle vártam a választ, e-mailt is küldtem, de semmi. A hölgy egyszerűen értetlen, nem segítőkész. Végül saját idegeim kímélése érdekében beadtam a masinát úgy, hogy mindenképp fizetek, de nem tudom mennyit, és nem tudom van-e értelme...

Nem én vagyok az egyedüli személy, akinek nem sikerült dűlőre jutnia a hölggyel. Részben megértem a felháborodásod, durván fogalmaztam. Anno igencsak elfogyott a türelmem, emlékezetes maradt...

(#7024) ujtzjani válasza balintkagan1 (#6986) üzenetére


ujtzjani
tag

Nagyon szépen köszönöm a kielégítő válaszokat. Neked is Ropi.
Abban biztos lehetsz, hogy ha meglesz a kicsike tele leszek kérdéssel mert most kezdem ízlelgetni ezt a DSLR témát. Egyelőre még marad a gyűjtögetés és az álmodozás... :)
Köszönet még egyszer...

(#7025) Bazsee71 válasza Bazsee71 (#7023) üzenetére


Bazsee71
őstag

Vidékieknek - mint jómagam is - egy ilyen ügyfélszolgálati hozzáállás pedig több, mint kellemetlen.

(#7026) dwelablack


dwelablack
tag

Én messze nem vagyok hőbörgő típus, de az kicsit rosszul esett, amikor a 35mm-es nikkort hazavittem és úgy nyekergett, hogy én egyértelműen azt éreztem ez így nem lesz okés hosszútávon.
!! Másnap !! visszavittem, bízva abban, hogy 3 napon belül nem variálnak, és adnak egy másikat a nagykerben. Mire a bolt (ami egyébként teljesen korrekten állt a dologhoz) jelezte: jó esély van rá, hogy 2-3 hétig nem lesz obim :(

Mit mondjak, azért vettem meg múlthéten, mert szükségem volt rá, ha 1 hónap múlva lett volna rá szükségem, akkor megvettem volna 1 hónap múlva.

Na mindegy, az is lehet, hogy egy ilyen megfoghatatlan hibával elhajtanak a pics@ba, és akkor még ettől is csalódottabb leszek :(

nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.

(#7027) szarnyalosas


szarnyalosas
tag

Szép napot!

Kisebb probléma akatt egy Nikon AF-S DX Nikkor 18-105 mm F3,5-5,6G ED VR objektívvel.

Leírim, remélem érthető lesz.

van két gyűrűje, az első vékony a fókuszért felel ha mozgatod, a második a zoomért.

A második gumírozás után lévő karika egyszerűen kipattant, kézzel visszalehet rakni, óvatosan használva még nem esik ki, de kis hirtelen mozdulat a második gyűrűn és megint kipattan a helyéről!

Mi a teendő, volt valakinek ehhez fogható baja ?
Ha nem értitek kaptok fotót róla :)

Ha biztosra tudja valaki a megoldást kérem szóljon pm-ben

(#7028) Vikthor válasza szarnyalosas (#7027) üzenetére


Vikthor
nagyúr

garis még?

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#7029) szarnyalosas válasza Vikthor (#7028) üzenetére


szarnyalosas
tag

Sajnos nem

(#7030) Vikthor válasza szarnyalosas (#7029) üzenetére


Vikthor
nagyúr

Nikon szerviz és becálen... :(

~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~

(#7031) aleister válasza Freddy76 (#7020) üzenetére


aleister
veterán

Nyilván csupa szívjóságból vállal 3 év garit. ugye? Mert az igazgatótanácsban csak filantróp humanitárius ül, akiknek első és legfontosabb dolguk, hogy az állam ostorcsapásaitól sújtott plebs legalább emiatt boldog legyen. Vaaaagy -tudom hülye ötlet- sokkal inkább, hogy így szerezzen még vásárlókat. Érdekesmód ezt te is beláttad, akkor nem értem miért hozod fel érvként. Elég csak egy pillantást vetni arra, hogy mi szokott mostanában egy igen komoly ok lenni a Tamronok mellett.
Szóval igen, hálás vagyok a konkurencia nevű dolognak, amiért végül 3 év garit kapok, de hogy jön ez ide?

"A kosz jelen esetben nem a szenzoron van, ez tény"
Ez mellé ment. Láthatóan nem követed az eseményeket, ugyanis tény, hogy nem a szenzoron van a kosz. Vagy a tükrön, vagy a mattüvegen, vagy a kereső zárt rendszerében.
Ha az első 2 eset valamelyikéről van szó, akkor egy pár perces munkálattal orvosolható. Innét kezdve szimpla empátia kérdése (ugye spanyol?), hogy Gizike hátraszól-e medve Lajosnak, hogy ugyan csinálják meg már mindenféle papírozás nélkül akár garis, akár nem.
Amennyiben meg a keresőben van a szősz, akkor az biztos, hogy az összeszerelés alatt került oda. Ez pedig kőkeményen a Nikon felelőssége, tehát illene tisztítani, nem pedig lekezelően leosztani a jogosan reklamálót, hogy miért zavarja.

Tehát akármelyik eset áll fent, bezony nem vet túl jó fényt Gizikére. Hozzátenném ez a "hölgy" már villantott egyszer-kétszer. Nekem konkrétan akkor kellett egy mély levegőt vennem, amikor közölte, hogy Nikon napra nem tudnak Nikkor objektíveket vinni, mert az egy másik cég. Akkor éreztem úgy, mint Bazsee71 kolléga...inkább elköszöntem, és letettem a telefont, mert világossá vált számomra, hogy itt értelmes beszélgetés már nemigen lesz..

Nekem egyébként jó tapasztalatom van a szervizzel (igaz még csak egyszer kellett hozzájuk fordulnom), de csak ezért nem fogom őket védeni. Sőt! Nikon napokon a szervizvezető szokott ott lenni a marketinges jóemberrel, és mindkettőjükkel nagyon jókat szoktam beszélgetni. Értelmes, segítőkész, kedves emberek. Kezdem úgy érezni, hogy Gizike az egyetlen gyenge láncszem ebben a gépezetben.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#7032) szarnyalosas válasza Vikthor (#7030) üzenetére


szarnyalosas
tag

Erdélyben élek, nehéz lesz megoldanom a környéken találni Nikon szervizt, de megpróbálok :)

Addig is varom az ötleteteket 7027 re

[link]

(#7033) spanyoll


spanyoll
addikt

UP!-olok, hátha... :)

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#7034) aleister


aleister
veterán

Fent vannak a Photoexpo workshopok..

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#7035) girnyau


girnyau
tag

Sziasztok!

Látom sikerült sok embert felkavarnom a kereső zárt részébe lévő kosszal. Összességében sok mindenkivel egyet értek és sokakkal nem. Szerintem, és úgy tudom, ha nem így van javítsatok ki. A mattüveg és a betekintő, kereső közti rész az teljesen zárt. Márpedig ha így van akkor, oda por nem kerülhet be. Na mármost, ha bekerül, akkor az szerintem jogosan garanciális reklamáció. A szenzor és a tükör meg a mattüveg tisztítás teljesen más tészta. Azt jogosnak érzem, ha annak tisztításáért pénzt kérnek. És még hozzá kell tennem egyetlen obim van amit megvásárláskor kb. 2 mp alatt tettem fel, hogy véletlen se kerüljön por a gépbe és azóta le se volt véve. Szóval az a por az összeszereléskor került be és most sikerült neki ráragadni ott valahol belül valamire.
Ezen lehet vitázni egy csomó időt, mindenki máshogy érzi, de én így és szerintem többen gondolják így mint nem.
Gizikéről meg annyit, hogy nem ez volna a helyes hozzá állás amit ő előad, mert nem kedves és a leírtak alapján feltételezem nem is ért ahhoz amit csinál, vagy ha igen, akkor jól titkolja. Én ha így végezném a munkámat, akkor már rég nem kéne ott dolgoznom ahol dolgozok. És összességében ez a legnagyobb baj sok helyen, hogy olyanok ülnek olyan helyeken ahol nem kéne, mert vagy nem tudja megtanulni azt amit csinálnia kéne, vagy nem is akarja. Az ilyen keressen olyan munkát amit szívesen csinálna és ne keserítse meg mások életét.
Kicsit elkalandoztam, de így még nem csesztek fel agyilag egyetlen szervizben sem. Mondjuk hozzá teszem nem sok tapasztalatom van ilyen téren, de ez örökre rossz fog maradni akármi is lesz a vége.

Halihó!

(#7036) imyourfriend válasza Bazsee71 (#7017) üzenetére


imyourfriend
őstag

Ez kb olyan mint késik a MÁV-os vonat, és a kalauzt vonod kérdőre emiatt. Egy recepciós nincs kiképezve (mert nem ez a dolga) hogy megmondja milyen hibával mit kell csinálni. Arra vannak a teremben ülő "ezermesterek". :) Velük eddig még nem sikerült szót váltanom.:(

(#7037) A Zéé válasza spanyoll (#7033) üzenetére


A Zéé
addikt

az paraszt... Kamera kft, vagy az irányjelzős fórumon Csurgó Lászlót szokták még ajánlani ha betegsége van az obinak, váznak.

Just a simple Lineman...

(#7038) Bazsee71 válasza imyourfriend (#7036) üzenetére


Bazsee71
őstag

Ezt nagyon jól tudom. Ha figyelmesen elolvasod amit írtam, ki is derül belőle, hogy nem tőle vártam a választ.

Ha e-mailre két héten belül másodjára sem kapok érdemi választ, engedtessék meg, hogy felhívjam őket, és kérjek egy illetékest, aki 3 betanult mondat folytonos ismételgetésénél többre képes...ez így nem ügyfélszolgálat.

Részemről a téma lezárva. Többet magyarázni az egyértelmű írott szövegeimet nem fogom.

(#7039) aleister válasza Bazsee71 (#7038) üzenetére


aleister
veterán

Szerintem ne foglalkozz a házitrollunkkal. ;)

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#7040) Freddy76 válasza aleister (#7039) üzenetére


Freddy76
addikt

Kivéve, ha el tudja zavarni.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#7041) aleister válasza Freddy76 (#7040) üzenetére


aleister
veterán

:K

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#7042) Andrew31


Andrew31
senior tag

Valaki segítsen már! :D

"2011-ben az új Nikon 1 csatlakozott a meglévő Nikon digitális _______
és a Nikon ______ kompakt fényképezőgépek családjához.

Ha azt csinálod, amit szeretsz, az szabadság. Ha szereted, amit csinálsz, az boldogság.

(#7043) imyourfriend válasza aleister (#7039) üzenetére


imyourfriend
őstag

Hátam mögött tessék, ha eddig sikerült elintézni privátban akkor ezt követően is, felnőtt ember módjára. Köszönöm.

(#7044) Freddy76 válasza aleister (#7041) üzenetére


Freddy76
addikt

Hallod, felnőtt ember módjára, titokban, nem nyíltan, az olyan gyerekes.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#7045) spanyoll válasza imyourfriend (#7043) üzenetére


spanyoll
addikt

Hátad mögött? Tényleg nem tűnt fel az a pár hsz amiben azt taglaltuk itt a fórumon, hogy nem mindenki örül neked vagy a jelenlétednek és hogyan kéne elintézni, hogy ne legyél itt, mindezt mindenféle gonoszság nélkül?
Ne aggódj, nem kell nekünk ehhez privát, akik nem csípnek, azok nyíltan teszik, ebben biztos vagyok :)

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#7046) imyourfriend válasza spanyoll (#7045) üzenetére


imyourfriend
őstag

Legjobb tudomásom szerint ez egy nyilvános fórum ahol nem a tagok döntik el hogy kinek van joga itt lenni. Míg a szabályok ellen nem vétek és van aki "örül" annak hogy itt vagyok addig úgy érzem itt lehetek. Kinek meg nem tetszik ez a napi max pár hsz az így járt, nyisson saját fórumot.

(#7047) zool1 válasza imyourfriend (#7046) üzenetére


zool1
őstag

Kicsit vegyel vissza... :((

(#7048) spanyoll válasza imyourfriend (#7046) üzenetére


spanyoll
addikt

Juhúúú, vissza a kályhához, nem érzed azt, hogy ez a téma felmerült már? (párszor)
De a rend kedvéért (na nem mintha ezzel mag akarnám vagy tudnám akadályozni az ettől kiinduló bulit) leírom az akkori konklúziót: nem lehet eltávolítani, mivel nem szegsz szabályt. A fórum ettől néha átcsap offáradatba, random felháborodásba a butaságaidon, ami nem éppen építő jellegű, de ez ellen nem tehetünk semmit, amíg vagy szabályt szegsz, vagy magadtól nem tűnsz el innen.
Jött az ötlet, miszerint ignorálni kell téged, de ugye az sem működik, mégis észreveszi az ember a hozzászólást, plusz ha egy új tagnak szólsz valami okosat, akkor mégsem hagyhatjuk, hogy félrevezesd.
Lényeg a lényeg, te is érzed, hogy sokan nem látnak szívesen, akik meg nem tudják, hogy ki vagy (értsd: új tagok bizonyos topicokban) majd idővel megtudják. Téged ez úgy látszik nem zavar, egészségedre, maradj, nekem elférsz, csak gondoltam tudatom veled a nép véleményét, mivel ahogy látom nem volt elég egyértelmű idáig :)

[ Szerkesztve ]

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#7049) imyourfriend válasza spanyoll (#7048) üzenetére


imyourfriend
őstag

Kíváncsi lennék az elmúlt 1 hónapban kit vezettem itt félre a fórumon Régebben míg az amatőrök labdáját rúgtam addig megesett, ezt belátom. Viszont távozom majd ha szeretnék, vagy ha már úgy érzem mindent megtanultam az itteniektől. Számomra nem túl fontos dolgok miért zavarjanak? Van elég problémám és nem csinálok magamnak még újakat. :)

[ Szerkesztve ]

(#7050) spanyoll válasza imyourfriend (#7049) üzenetére


spanyoll
addikt

Vááá imádlak, tényleg, ne menj el mert zseniális amiket írsz.
Legalább tanulunk mi is tőled, most, hogy már nem az amatőrök labdáját rúgod, hisz nagy profi vagy!
A távozásod időpontját pedig nem értem, hisz ha most kitennénk egy petíciót, hogy távozz-e, akkor szerintem lenne pár ember aki azt mondaná, hogy menj, de mindegy, majd ha ŐK, a titkos valakik azt akarják, akkor menj csak, MESTER :D
Mindegy, hagyjuk is, maradj, legalább valamiért pörögnek a topicok.

"Super perfundo on the early eve of your day."

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Nikon DSLR topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.