- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
-
junior11
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #60998 üzenetére
Értem, köszi. Viszont ha jól értem, alapból az izoláció nincs bekapcsolva a FF-ban? Ezt az about:config-ban kell bekapcsolni, hogyan?
-
junior11
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #60996 üzenetére
Igen, arra értettem. Ezt tudja a FF? Mi a különbség a kettő között?
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525 #60993 üzenetére
Még egy érdekes addon: [Temporary Containers]
"Open tabs, websites, and links in automatically managed disposable containers. Containers isolate data websites store (cookies, storage, and more) from each other, enhancing your privacy and security while you browse."
"Want to make the most out of Temporary Containers? Enable Automatic Mode!
The Automatic Mode will overwrite your standard ways of opening new tabs - even when opened from an external program. Instead of opening tabs in No Container, it will open them in a freshly created Temporary Container. No more cookie, cache and storage collecting in one place, everything happens in its own isolated Temporary Container. If you enable Automatic Mode, you should also configure Mouse Clicks to open new Temporary Containers. Recommended preferences:
Isolation > Global > Mouse Clicks: Middle Mouse: Always"Az automatikus módja a legjobb. Minden tabot ideglenes konténerbe nyitja meg. Így azok tökéletesen elvannak szeparálva egymástól, nem nyúlhatnak át egyik tabról a másikba, továbbá a tökéletes privát böngészés is biztosított.
-
Kékes525
félisten
Egy érdekes addon: [DynamicHistory]
"Dynamically removes browsing history based on keywords and/or domains. Never use 'Private Browsing' again!"
Ezt írja magáról, de ennél sokkal több a beállítások alapján: [kép] A kulcs szavakat csak példaként írtam bele!
-
qdak
addikt
válasz
farkas-j #60974 üzenetére
-Language:
Preferred Language Selection: en:hu, en.asr:hu
Preferred Language Selection(2. sor): en:hu, en.asr:hu
Machine Translate Language: hu [kép]
Itt az en, en.asr helyett bármit beírhatsz, ezzel bővíted pl: en:hu, en.asr:hu, de:hu,
Beállításoknál megtalálod a nyelvek rövidítéseit, most nem otthon vagyok.
Nálam is előfordul néha, hogy nem tölti be teljesen az oldalt, oldalfrissítés után viszont rendesen betölti. Nem találom az okát
Detto... -
-
ledgeri
nagyúr
Ha van sync adatbázisom, és van egy friss telepítésem, de már beállítgatott dolgokkal, akkor sync-kor melyik lesz az alap, ami módosítja a másikat?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Predator2 #60976 üzenetére
Alapból
Egyébként meg a legbiztosabb, ha kimented a profilmappádat, és mehet a törlés. Új helyen meg majd visszamentegeted ami kell, vagy használod mindkettőt.
Ha mégis a minimumot szeretnéd mozgatni, akkor mindent ami link/oldal könyjelzőzz, és azt exportáld html-be. A jelszavaknak meg külön a fájlja! -
kymco
veterán
Sziasztok, tudja valaki, hogy hol lehet kikapcsolni a portable változatnál a frissítésre felszólító üzenetet?
A segítséget előre is köszönöm! -
farkas-j
őstag
válasz
Wasp91 #60975 üzenetére
Absolute Enable Right Click & Copy
Dualsub
Easy Youtube Video Downloader Express
Enhancer for YouTube™
Flagfox 6.1.23
Imagus
Letöltés Menedzser (S3)
Link Alert
Mate Translate
Nano Adblocker
Nano Defender
Privacy Badger
Rotate and Zoom Image
Screengrab!
ShowIP
Simple Translate
YouTube Video Downloader/YouTube HD
Zoom Image To Fit
1-Click YouTube Video Downloader -
Predator2
addikt
Helló
Szeretném újratelepíteni a gépem.
A jelenlegi FF profilomból, csak a legfontosabbakat szeretném megmenteni. (Könyvjelzők, jelszavak) Illetve a kiegészítők, de úgy frissen töltse le azokat, alapbeállításokkal.
Szeretném ha minél inkább érintetlen lenne az új profil, a sok anomália miatt.Hogyan tudnám ezt megtenni?
THX
-
makoss
veterán
Üdv!
Ezt a tartalom eltűnést vagy nem tudom minek hívják, hogyan lehetne javítani? [kép]
Próbáltam már korábban, de most megint előjött a hiba
kb 1 órára magára hagytam a gépet, mire visszajöttem ez fogadott... -
-
nr666
csendes tag
Sziasztok!
Ha e-mailben kapok egy kattintható linket, akkor a firefox mindig
csökkentett módban indul.
Hogyan lehetne megszüntetni?
Ebben kérem a segítségeteket. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Itt kapott tanács alapján a Menüt áttettem jobbról, balra. Utóbbi időben egy kicsit feljebb csúszott. Miként tudnám visszaállítani? Ha jó látom a fájl tartalma nem változott.
-
movax
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #60929 üzenetére
Touché.
-
-
qdak
addikt
válasz
akaido #60944 üzenetére
A régit vagy az új beta studiot használod ?
How to Access the YouTube Studio Beta nálam ez van és a réginel nem megy.Vagy youtube.com/new
Bocsi ez kimaradt
-
akaido
addikt
Nekirohanok még egyszer:
1. Telepítem a kiegészítőt, és telepítés közben engedélyezem még privát módban is.
2. Új FF fülön Címsorban beírom: youtube.com
3. CTRL + F5-->na innen bukok ugyanis nem jelenik meg semmi. Plusz nem tudom egy videónál sem a feliratoknál a KI opció elől a pipát kivenni, az fixen a "Ki"-n marad.
4. Lehet valami más FF kieg. kavar be, vagy pl. Panda Dome virnyazargató valamelyik beállítása. -
Cs1csó
titán
válasz
Várj:
na még egy:
Pontosan, azt tudtam, nem írható egybe de ahogy látom kötőjellel kellett volna írnom nekem is.
-
qdak
addikt
válasz
farkas-j #60920 üzenetére
Mozilla "CTRL+SHIFT+A" További kiegészítők keresése -> Dualsub
[Dualsub]Irány Youtube.:
Feliratok legyen bekapcsolva (Ezt be tudod fixre állítani Youtuben)
Kék DS-re katt:
Youtube Kék DS "ikon"
-General: Disable, Disable [kép]
-Language:
Preferred Language Selection: en:hu, en.asr:hu
Preferred Language Selection(2. sor): en:hu, en.asr:hu
Machine Translate Language: hu [kép]
-Appearance/Subtitle Style:.caption-visual-line:first-child .ytp-caption-segment {
font-size: 26px !important;
color: orange !important;
text-shadow: 1px 1px brown; !important;
}
h1 {
background-color: maroon !important;
}
.caption-visual-line:last-child .ytp-caption-segment {
font-size: 0px !important;
}
h2.b {
visibility: hidden;
}
[kép]Angol segítség
CCS innen tudsz még módosítani, változtatni ha valami nem tetszik, csak ez legyen a vége:
!important; a sima ; helyett. -
junior11
veterán
válasz
Jack Oneill #60937 üzenetére
A Firefox böngésző is a Gugli biztonságos böngészését használja, a beállításokban meg lehet nézni, be van kapcsolva vagy sem. Véd a rosszindulatú és kártékony oldalak ellen, kérdés, mennyire hatékony ez a védelem...
-
junior11
veterán
-
Jenne
őstag
Sziasztok!
Használja valaki a FF-ban a Malwarebytes Browser Guard kiegészítőt? [link]
Én az uBlock Origint használom most, de érdemes ezt (is) feltenni ? -
Jack Oneill
veterán
válasz
Ettol kiegtem
-
Grg
tag
válasz
+1
-
Syl
nagyúr
válasz
Epic
-
-
Syl
nagyúr
Ha jól emlékszem, nem olyan rég, valaki írta, hogy a 71-72 verziótól be lehet fix nagyítást állítani az összes weboldalra. Ez megvalósult vagy továbbra is kézzel kell minden helyen növelnem 100%-ról a nagyítást. (Nem akarok erre is bővítményt!)
-
válasz
Cs1csó #60921 üzenetére
Most hirtelen nem tudom megállapítani, hogy már hozzászoktam vagy eltűnt, de a 73-as sokadik bétájában mintha már nem húzná alá a helyes szavakat is
Nézd meg mondjuk egy portable verzióval, külön profilmappával (nehogy hozzányúljon az eredetihez, mert akkor kellemetlen lesz visszatérni a stabilra).
-
Cs1csó
titán
Nem tudja véletlenül valaki, hogy MIKOR javítják a helyesírás ellenőrzéses hibát?
-
qdak
addikt
Működik
.caption-visual-line:first-child .ytp-caption-segment {
font-size: 26px !important;
text-shadow: 1px 1px brown; !important;
}
h1 {
background-color: black !important;
}
}
h2.b {
visibility: hidden;
} -
qdak
addikt
Hello,
Youtube felirathoz, dualsub ot használlok, mert ez magátol is alárakja a feliratot, Youtuben hiába kapcsolom be, mindig be kell kapcsolgatni az automatikus fordítást, megkeresni a magyart, nyűg...
Mostani frissítésig jó volt, bár dual sub, de CSS ben lehet konfigolni}
.caption-visual-line:first-child .ytp-caption-segment {
line-height: 0%;
}
font-size: 30px !important;
line-height: 110% !important;
background-color: black !important;
background-size: 3000px 1000px !important;
}Így az 1. fordítás láthatatlan volt, most viszont nincs felirat semmi...
valaki aki használlja ?
Esetleg másik kiegészítő amivel automatán lehet feliratot alátenni, nem 5 kattintás meg görgetéssel ...?
-
Tegnapelőtt kijött a 72.0.2 frissítése!
-
789
csendes tag
Tud valaki valami megoldást a Firefox Youtube hangtalanságára ?
Mármint: elöléptettem Firefoxot 41-röl (ahol még volt hangja) 67-re (ez az utolsó ami még hajlandó a userChrome.css-t figyelembe venni) és most csak néma filmeket játszik. A Kossuth rádió bejön jól, de a Youtube meg se pisszen.Csinálgattam amit forumokon javasolnak, de semmi hasznuk.
-
kymco
veterán
válasz
Intruder2k5 #60911 üzenetére
Megtaláltam, átírtam, de nem engedi így sem futtatni....
(AllowMultipleInstances=true) -
-
Rimuru
veterán
-new-instance
-no-remote
Bovebben: Command line options -
kymco
veterán
Sziasztok! Terminálszerveren egyéb okokból a több firefox portable kell, hogy fusson. Mostanság az újabb ff portable verziók nem futnak, mert a szerveren mások is futtatják valamelyik változatot...
"A(z) Firefox alkalmazás egy másik példánya már fut..." üzenettel nem engedi a futtatást.
Van valami öletetek, hogyan lehetne ezt kikapcsolni, és lehetővé tenni a párhuzamos futtatást, mint a korábbi verziókban?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
akaido
addikt
válasz
Predator2 #60902 üzenetére
"Google Translator Toolkit Has Shut Down Goodbye, Google Translator Toolkit
As of December 4, 2019, Google Translator Toolkit has shut down. Translator Toolkit was available for over a decade and helped our users, translators, and the world create and share translations. When we first launched, there were few web-based options for translation editors, but now there are many great tools available, including Google Translate. As a result, we saw declining usage and decided to say goodbye to Translator Toolkit. A warm thank you to our users around the world."Nem tudom kipróbálni.
-
Predator2
addikt
Helló
Egy ezer éves ambár nálam még működő dolog miatt kereslek titeket.
Erről lenne szó, azon belül is ezen résszel:
A Google Translate Tools oldalán megtaláljuk minden nyelvhez azt a szkriptet, amit csak be kell húznunk a böngészőnk eszköz sorába. Ha a Hungarian feliratot helyezzük el az eszköz sorban, akkor egy idegen nyelvű weboldalt egyetlen kattintással magyarra fordíthatunk másolás és a Google Translate megnyitása nélkül. A fordító szkript minden böngészővel használható.
Ezt a módszert szeretném egy másik gépen is megoldani, van erre valamilyen megoldás szerintetek?
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Háztartási gépek
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest