Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
Igen, masnal is, valtozo idokozonkent mas mas bongeszokon. Ez az a jelenseg, amikor a google szenyozik a reklamblokkolosokkal. Valakinek jelentkezik, valakinél nem. Cache torles, reklamblokkolo szurok frissitese talan segit. Nalam Brave alatt volt ez egy ideig, mar megszunt.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Ciccuka
üzenetére
Pedig parszor kitargyaltuk itt korabban. Sajnos tudjuk ezt jó pár eve. Az lesz nagy pofon, amikor ténylegesen jon a bongeszojukbe épített reklam. Bar errol most nagy csend. Plusz a vezetoseg nagyon rossz iranyba megy, mind anyagilag, mind erkolcsileg. Fejlesztés nincs, pedig nagyon kellene, mert minden mas motor sokkal modernebb.
En Chrome-ot speciel utalom, szoval nalam az nem pálya. Firefox párti voltam mindig, de mar egy ideje Brave megy nalam PC-n es mobilon is, es Brave-nel erzem eloszor azt, hogy vegre megallapodtam, valahogy itt erzek teljes megelegedest. -
Jack Oneill
veterán
[link]
Hoppa. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
En 2 napja elkezdtem hasznalni a Brave bongeszot mobilon es PC-n. Eddig eg es fold. Az utobbi idoben Fox alatt a youtube videok megalltak, gondolkodtak, ha beletekertem, a felbontas ugralt. Brave alatt tokeletesen megy, maga a bongeszes sokkal fluidabb, kevesebb ramot eszik joval, es nem kell bovitmenyeken agyalnom, hogy manifest akarmennyi verzios blokkolot nezzek, vagy tudom is en. Csak telepitem a bongeszot, atnezem a beallitasokat, es kesz, megy a nyugodt reklma nelkuli netezes.
Nalam megmarad a Firefox masodlagos bongeszonek, mert nagy kedvenc volt, de eleg borusnak latom a jovojuket. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Inkabb elkuldom a linket, mert normalisan sem tudom leirni 🤣
[link] -
Jack Oneill
veterán
[link]
Érik a Brave-re valtas? -
Jack Oneill
veterán
Frissult a Firefox, ujfajta kovetesvedelem kerult bele.
-
Jack Oneill
veterán
Gyorsulas.
[link] -
Jack Oneill
veterán
PC-n ez a böngésző élhetetlen lenne már, az about:config és a userChrome.css módosítások nélkül.
Soha nem hasznaltam ezeket es egy-ket idegesito hibatol elketintve a legnagyobb megelegedessel hasznalom a bongeszot. Ha el is partoltam tole egy idore, mindig visszatertem, mert nem jott be a tobbi bongeszo. A Brave amit meg probalgattam, nem rossz.
-
Jack Oneill
veterán
Multkor pont ezt kérdeztem, hogy erdemes-e ezt a marhasagot kikapcsolni. Szerencsere kikapcsoltam.
[link] -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Megvan. Valoban ctrl B vagy H, de le kell nyitni ott a konyvjelzoket es az MI csevegot bejelolni.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Narxis
üzenetére
Most kovezzetek meg, de tenyleg ennyire kell ettol felni? Orrba szajba telepitgetem a 100-150 GB jatokokat, sokszor csak kiprobalasra, mert nem tetszenek. 3 eve van meg a samsung SSD-m es 97%os jelenleg. Ne csinaljuk mar ezt konyorgom. Ettol sem lesz az egvilagon semmi baj.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nalam is ugyanigy megy.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Bocsi az ujabb noob kerdesert 😆
Az adatvedelmi resznel alapbol be van kapcsolva a webhely hirdetesi ballitasainal, hogy engedelyezes a webhelyek szamara az adatvedelmet vedo hirdetesmeres.
Ezt mennyire erdemes bekapcsova hagyni? -
Jack Oneill
veterán
Par napja jelentettem a Firefoxnak az rtl hirados hibat. Jott update, mar mennek a videok.
-
Jack Oneill
veterán
Mik azok a tanulmanyok? Erdemes kikapcsolni, vagy ha engedelyezem, akkor miket telepit?
-
Jack Oneill
veterán
Koszi mindenkinek, most ujratelepitettem, ugyanis 34% fogyasztas volt,mig regen 6-7%.
Masik:
PC-n ha nem telepitek forditot, alapbol a Firefox tud forditani? Mert en nem latok erre opciot. -
Jack Oneill
veterán
Akik Androidon is Firefoxot hasznalnak, azoktol kerdeznem. Masnak is nagy akksifogyaszto a Firefox, vagy csak nalam erett meg egy ujratelepitesre?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Megoldva. Lefrissult hasznalat kozben, mar latom.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! A beállításokban alapbol be van jelolve az automata frissites, de alatta van egy olyan, hogy csak akkor, ha nem fut a Firefox. Ha ezt nem jelolom be, akkor barmikor menet kozben is le tud frissulni magatol, igaz?
-
Jack Oneill
veterán
Az androidos verzio masnal is elkezdte zabalni az akksit?
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Bal felso sarokban levo Firefox logot hogyan tudom visszahozni? Veletlenul eltuntettem korabban. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Jol ertem, hogy az oldalra kell ujra belépned? En lassan 1 eve leptem be, de meg nem léptetett ki.
-
Jack Oneill
veterán
Sírok
-
Jack Oneill
veterán
válasz
kiváncsi f..
üzenetére
Gondolom, nem nekem akartad irni. 😉
-
Jack Oneill
veterán
válasz
kiváncsi f..
üzenetére
Valami nagyon nem okes nalad. Sebessegben, betoltesben semmi kulonbseget nem latok pl Edghez képest. Chrome lassan 10 eve nem hasznalom, nem tudom osszehasonlitani. A regi firefox verziok sokkal lassabbak voltak pl. A mostani 1mp alatt bejon, oldalak gyorsak, letoltes gyors.
Milyen gepen hasznalod? -
Jack Oneill
veterán
válasz
kiváncsi f..
üzenetére
Semmi gondom vele. Jo ideje elso szamu bongeszom. A mostani frissítésnel sem volt gond.
-
Jack Oneill
veterán
Firefox 120 új adatvédelmi funkció.
,,Megmondás a webhelyeknek, hogy ne használják fel az adatait." -
Jack Oneill
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ismerősnek most kezdodott, bejelentkezes nelkul.
-
Jack Oneill
veterán
Ma frissult 117-re a Firefox. Meg mindig csinalja? Nezte valaki?
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Krystal_s
üzenetére
De ertem, tanulmanyaim is ehhez kapcsolodnak. Pont ezert nem erdekel. Hasznalom az eszkozeimet gond nelkul, mindenfele egyeni macera, vagy szemmel nem eszreveheto elonyok nélkül. Hasznalom, ez a kulcsszo. Bocs, de az osszes hozzaszolasod egy nyavajgas, amit fel nem tudok fogni. Nem megserteni akarlak, felre ne ertsd, csak en azt latom, hogy tulkomplikalsz mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest