Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taktoj
aktív tag
a megoldásportálnak mennyi a havidija? mert valahogy azt nem látom
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
Sziasztok.
nagy nehezen sikerült választanom flottát / a neve ennyi egyszerűen mobilflotta 2. - Trémobilos percdíjak: [link]/, de mielőtt lépnék , hátha van jobb ötlet. Olcsóbb mobilnet elérés szeretnék kis csomag is jo volna nekem 50 MB túlforgalmazási dij nélkül.Valaki esetleg tudna segíteni merre kutakodjak?
Vodafone flotta nem jo a házban ahol lakom nincs térereje a vodkának.
-
Taktoj
aktív tag
Persze elerheto, ez a ceges valtozatuk tremobilos, ide vallalkozoi kell, de amagancsomagjaik vodkasak 11/14 netto ft al sms nem tom mennyi netto 2ezer az elofizudij plusz kotelezo 350 ftg a netre tulforgalmazasi dij nelkul. A belepes
Huseg talan 2 ev plussz 6 ezer ft gazdagodasi koltsegAz élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
legujabb közlemény szerinti megoldásportál flotta dijai: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Netegyesületes gamma33 csomagnál van ez a kitétel: csak új számra illetve számhordozással igényelhető.
Ez valóban azt vetiti hogy hiába vagy annál a szolgáltatónál nem lehet előfizetés-váltással igényelni?Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
jo a voip, ha van 3g d minimum azokom a helyeken ahol tartozkodsz az esetek 99szazalekaban. De pl ahol en melozom zavarjak a halozatot, s mar az edgenek s az egyes tereronek is orulunk. Azon meg a voip fika.
-
Taktoj
aktív tag
a net egyesületes sem rossz, én még ajánlanám a mobilflotta.net et. bár ott most asszem a vodás vonal megszünt s maradt egy perces telenor s talán egy voipos a magán előfizetőknek.
én a cégeshez csatlakoztam az T mobilos. S új számot kértem, miután a cég nevére 5ropiért írták volna át a szupi kis számomat /06-B0-CAB-BB-BC/. De ha megkérdezném az ismerősök közül 200 at s egy fejből elmondaná akkor annak fizetnék egy rekesz sört.
Tehát ha túl jutsz azon hogy " de ezt a számomat ismerik" /ami ugye annyit takar hogy a te nevedet látják a számod kutyára nem érdekel senkit /persze van ahol kereskedelmi értéke van egy jó számnak, de ez a te esetedben nem mérvadó/, akkor bejuthatsz egy jo kis flottába. Ja s persze el kell fogadni, hogy semmi nincs ingyen csak az amit te is ingyen megcsinálnál másnak, bár biztos szép a két szemed Tehát csatlakozási díj ezért van.
nekem s még sokunknak itt megért ennyit, sőt még hűséget is vállaltam, mert nem hiszem hogy a közeljövőben 12ft os másodperces díjak lesz a kartell szolgáltatóknál. abban az 50 sms ben meg ami jár hozzá /10 éve csak autópálya matricát meg lottót veszek sms ben / szépen elküldöd azoknak az ismerősöknek akik fel is szoktak hívni / szerintem ez max a telefonregisztered ötöde/
Persze ha ezt mind lehúzásnak érzed hát szíved joga, mivel valószínűleg keveset beszélsz, vagy ezért vagy azért akár maradhatnál kevésbé jól megbecsült ügyfél is aki inkább mindig rossz szájízzel beszél két percnél többet mert soknak találta a csatlakozási díjat.
Egy előfizetés azért mindig jobb mint egy feltöltős, s ahogy egyre idősebb leszel erre szép lassan rá is fogsz jönni. Ha pedig nem tudsz ellenállni az előfizetés okozta csevej határainak akkor olyat kell keresni ahol limitálni lehet az egy hónapban lebeszélhető mennyiséget.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
az szerintem is igen kedvező, ennyire jót én még nem is láttam. ha megtehetném én pluszba bevállalnám még azt is, de sajna a melóhelyen néha még az edge t is vadászni kell
s mostanában hallani hogy nem küldi el a számodat vagy kavarásznak, bár erről nem frissítettem az információt, de szerintem a voiphoz még mindig jó egy olcsó előfizu, pl ha olyan helyen jársz ahol nincs 3g s a pénzed is fogyóban a feltöltősön. S ez általában pont akkor következik be amikor a legnagyobb szükség lenne rá.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
hali.
valaki értelmesebb átolvasgatná ezt a lehetőséget: s lefordítaná köznyelvre hogy megértsük miről is van szó?
-
Taktoj
aktív tag
így már érthetőbb köszi szépen . sógornak keresnék .. valahol láttam még anno feltöltőkártyával is flottás lehetőséget, azután nyomozgatva találtam ezt. Jó ez a voip de sajna sok hely van még nálunk ahol nincs 3g /persze ez nem a pestiekre vonatkozik, akik ki nem mozdulnak a 23 kerültükből /alatta meg karcsú a hangminőség, ha egyáltalán van.
Nemrégiben hívtak apáca flottához, majd utánaérdeklődöm mi is mennyi, már engem nem érintett, de azoknak adott a lehetőség akiknek van a közelben egyházi általános vagy bármilyen más ilyen jellegű suliban ismerősük.
-
Taktoj
aktív tag
válasz Rosszarcu01 #5752 üzenetére
en pl naluk vagyok, s elegedett is vagyokugy nagyjabol. a "nagyjabol" nem a flottanak szol hanem ha vennem a faradtsagot s kokettalnek cinedoggal a voip alapjairol akkor lenne meg a bodogsagom igazan
szvsz aki sokal x ezer ft t s 1-2 evet alairva egy hosszutavu kapcsolatba fektetni s 3g s teruleten tartozkodik 99% ban az menjen voipozni.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
válasz Rosszarcu01 #5822 üzenetére
jo flotta , tre mobilos ceges nevu elofizum van.
-
Taktoj
aktív tag
helló.
korlátlan beszélgetős flottát keresnék. a kezdő hsz ben ezeket nem lehetne esetleg kiemelni?
vagy ha van valakinek kis magángyüjtése ezekről akkor megosztaná velem.
köszi
-
Taktoj
aktív tag
itt is van egy flotta , főleg a korlátlanja érdekes nekem ... de esetleg a listába bele lehet venni . vodafone
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Jól ertem? nemcsak okosmobillal lehet ezt igenybevenni? akar egy okori telo is jo amin pl hasznalhato egy opera mini? illetve a szamokat mindi be kell potyogni, nem lehet esetleg valahogy menteni? bar azoldalt meg nem neztem meg de valami piszok egyszeru megoldast keresnek a fateromnak.
-
Taktoj
aktív tag
Nem tudom volt e már:
Bruttó árak:
minden irányba 8.76 ft
sms 25.4 ft
előfizu díj 2992 fft
lebeszélhető: 1905 ft
1x belépési díj: 10 ropi
tartalmaz 100Mb net/nincs túlforgalmazás/ et Ingyen sms t nem tartalmaz
mp alapú
tarifahűség 1 évtöbbet egyenlőre nem tudok
barátságos elsőre főleg hogy 3 gb net kérhető hozzá 1596 ft ért.Valaki ismeri esetleg?
ha nekem jön a számla akkor pont egyenlőre a legjobb amit ismerek. Szerintem T mobilos a 3gb net miatt gyanús nekem.
a molos használd tudatosnál épp csak a mp alap miatt jobb, remélem nem lesz éves fenntartási költség .(
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
te beteg vagy ne haragudj .
a telekom adót nem beszélheted le ami ebben az előfizu díjban benne van 635 ft illetve a netet sem beszélheted le ami 452 ft.
Nekem tré moblos cégesem /mobilflotta. netes/ van ott nincs telekom adó.de ez annál is jobb. itt konkrét számok szerintem magukért beszélnek.s légyszi mutass egy flottat ahol 1600 ért kapsz 3giga netet.
sok fiatalnak aki tovább lát az orránál ez szerintem maga a menyország.
persze a teljes képet csak később tudom mondani.
Na de kinek a pap kinek a papné lehet menni eco csomagba 1900 ft ért lebeszélheted mind 44 ft ért persze perc alapon, netet meg hajrá hozzá. most akciós is 2 hónapig
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz .bruszli. #6948 üzenetére
szerintem ez evidens hogy a helyere irodik.
dave79 #6947: a netet szerintem nem kell hozzadni a lebeszelhetoseg kiszamolasahoz mert ugye nalatok sincs kolbaszbol a kerites? akinek nem kell net az keres masik csomagot, bar ha neha tobbet beszelsz mint kb 5 ora akkor ezek a mp alapu dijak eleg jol johetnek
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz SárkánySzív #6923 üzenetére
melyik listas ar alapjan valaszthattatok keszuleket?
-
Taktoj
aktív tag
korlátlan flottára tud hirtelen valaki fejből olcsóbbat mint a 7875 ft nettósan /ami tartalmaz legalabb 200 mb netet/ s a csatlakozáshoz nem kell tagdijat fizetni?
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz SárkánySzív #7047 üzenetére
sárkányszív ahova belépéél az melyik szolgáltatós? feleslegesen ne kérjek ajánlatot
-
Taktoj
aktív tag
netegyesületnél most van egy uj voip os csomi 4.33 /perc.
jo volna, ha nem lenne ennyire megbízhatatlan a minőség /mint ahogy olvasgatom a voip os topicban
-
Taktoj
aktív tag
Help me!!!
nem találom azt a flottát ahol nettó 1000 ft az előfizu díj s ez a 3. flottája az oldalnak valaki nem emlékszik véletlenül rá hogy hol s láthattam.
csinálni kellene egy táblázatot -mégha nem is lehet - de az vesse rám az első követ aki nem él tiltott dolgokkal vagy mindig helyesen cselekszik.a mobilflottak.hu n érdeklődtem.... eddig rám sem bagóztak, akinek van infója az elérhető flottákról küldje át légyszi mail ben... thx
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
T s korlátlan flottat keresnék ahol belépési díj van de kaució nincs. Trémobil mióta kér kauciót?
közben már nyálazom a gyűjteményt, de lehet elsiklok felette. kösziAz élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
mindenki alacsony havidíjról alacsony percdíjról sok netről álmodik hűség nélkül. Én is
erre ezt találtam /ha volt már bocsi/
nettó árak:
havidíj: 1700/1400 lebeszélhető /fele halózaton belül, másik fele kivül/ vodás opció lehet ez?
percdijak /sec alapon/ 7,9 Ft
sms: korlátlan
kötelező internet kell pluszba az előfizudíj mellé: 100MB/594Ft; 2GB/1085 ft
nincs hűségidőeddig szép és jó
s a feketeleves: adminisztrációs dij + kaució: 10+10 ropi bruttóban / sima másik ahol nincs kaució "csak" egyszeri költség -de ez utóbbival semmi bajom , valamit valamiért.
olcsó:
bruttó 2000 ft ért 11,4/15,2ft saját+vzetékes/más hálózat 40 sms tartalmaz 50mega netet/lassítással s 1600ft lebeszélhetőségAz élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
a flotta nem is lesz a neveden csak az előfizu, vagyis nekem így van a mobilflotta.netnél, viszont ami macerás ezeknél vagyis a miénknél, hogy 2-3 éves előfizus készülékvásárlásnál ujból kikell kérni a támogatói papírt amit az elején adtak... tehát plusz utánajárás. Én ezt nem eszközöltem nem tudom hogy van e valamilyen plussz költsége, inkább vettem egy jobb telcsit kínából
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Igen ez valóban kellemetlen, de valamit valamiért kompromisszumot a jobb csomagoknál mindenképp be kell vállalni.
Talán a Hextonnál olvastam valami olyasmit hogynincs csatlakozási díj "csak" éves 3ezer ft os tagsági díj pluszban.Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
Taktoj
aktív tag
Már majdnem megtaláltam a megfelelő flottát, de mielőtt lépnék hátha valaki tud jobbat?
bruttó áraksim: 7 e z e r pénz -egyszeri 2év hűség
Havidíj:1588 ft - lebeszélhető minden irányban a következő másodperc alapú percdíjakal:
-piros, vezetékes: 11.43
- kék és lila: 15.24
k ö t e e z ő n e t: 500 M B: 1636 FtTehát 3224 ft/hó 1588 lebeszélhető 500 nettel 2 év hűséggel jó percdíjakkal, másodperc alapon egyszeri költséggel.
Nagyobb net 2gb 2440 Ft egyenlőre ez nem kell, a kisebb 50Mb 447Ft ami meg kevés, csak azért irom le hogy teljes legyen a kép.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Akinek esetleg jo a voda gyenge elérhetősége, annak van egy -szerintem kedvező csomag:
nettó árak 2év hűséggel egyszeri 10ropi beugróval
havidij:2636
500 net
sms 15ft
hivás 8.8
hálón belül lebeszélhető 2250.tmobilos flottát segítsetek találni, picit drágábban 500 nettel.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
nem tudnánk összegyűjteni a flottákat nagyjából, ne kelljen már mindenhova regelnie mindenkinek,
persze az elérhetőeket mindenkinek vagy egy külön mappába lehetne hyűjteni a bencés, katolikus dpi tuzoltósokat, mert akinek esetleg arrafelé van ismeretsége annak jó mert egy helyen lenne
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz bajzal #15133 üzenetére
szerintem nézz valami kinai dual t , s felejtsd el a szolgáltatós drága telókat... persze ez csak magánvélemény.
legutóbb 40 ert -használtan egy ilyet kukáztam a sógornak. nehéz szívvel adtam oda neki
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Cine te anno voltál valamiféle Mobilflottas tagságban ahol van alfa, béta , delta meg gamma csomag. oda tudnál nekem adni bejelentkezős linket. voltam oda én is regizve, a hirleveleket azota is kapom de belépni már nem enged.
-
Taktoj
aktív tag
Egyszerűen nem találok normális flottát 4000 alatt amiben lenne min 500 net meg mondjuk 25 ft alatt másodperces díj... csak egy amit anno vettem s nem a legjobb, de ahhoz céges dolgok kellenek. 1900 ból 1300 at lebeszélhetek 9.5/13 ft ért megbízható lefedettség, s amint most nézem talán még sima /nem flottakedvezményes /mert az ugye drágább/ -egy netplusz L es csomaggal 3700 bruttó ft ból van 1gb netem is, aki tud ennél jobbat .... az hazudik :-) vagy csak nem árulja el nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
válasz Taktoj #15185 üzenetére
Sok szar flotta utan bele nézegetek az elérhető csomagokba.
Vegyuk hogy 25 éves vagyok - jó nem igaz de jó is lenne.
Megyek a vodához 100 perc duma 150 helyett 500 mega net bruttó 2650. igaz hogy perc alapú, de ilyet egyik szuper flottas sem tudott még összebarkácsolni.
Mondjuk a netegyesületnél volnának megfontolandók , ha tudnám hogy mi is a "jogiszemélyi" s ne lenne éves 6-10 ropi a tagsági díj.
-
Taktoj
aktív tag
Cine pesten tuti jó a voip, de ahol én mozgok pl ... s nem a világvége csak pest megye egyes helyei közel a lakhelyemhez. Néha még a 2g is ritkaság, a céges telenor többhelyen is megszakad s nemcsak a net hanem hívás közben is szétkapcsol.
Nagyon szeretnék itthonra voipot a házi telefon helyett, egyszer majd talán bele is merek vágni ha átolvasom azt a pár ezer hsz t a voip topicban, de hogy útközben voip ot merjek használni ahhoz nem itt kellene élnem kishazánkban.
[ Szerkesztve ]
-
Taktoj
aktív tag
Hát Cine most belém bújtattad a kisördögöt, egy simmel nekiugrok ennek a voip próbának akkor bizony én is, még mindig van hogy amerikai cimmel kell regelni hogy költség kímélőbb legyen a telefonálás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest