Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
válasz LantosBerry8 #12110 üzenetére
Privi ment...
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
edk-
őstag
válasz LantosBerry8 #34586 üzenetére
Domino Fix neten rendelve 1000 Ft-ért 80 perc + 1 GB (*), utána Maraton netet érdemes rá rendelni, 4000 Ft 4 GB (ebből 3 GB EU-ban használható), addig érvényes, amíg el nem fogy vagy amíg a SIM él.
(*) most a rendelési oldalon azt írja: Mobilinternet Választható, lehet, hogy már nem adják alapból az 1GB-ot?
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
kano
nagyúr
válasz LantosBerry8 #41646 üzenetére
Voda Szeretem Baranyát, Tolnát csomag. Keress vissza egy kicsit. Mondjuk az egy kicsit mint 10k.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Peter.70
addikt
válasz LantosBerry8 #41670 üzenetére
Az M-es csomag jól hangzik. Bár elég érdekes hogy SIM kártya helyett szim kártya van írva
Ez valószínűleg vodás[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz LantosBerry8 #41672 üzenetére
Ez tényleg nem rossz csomag... De ezek nem az EQ csomagjai más köntösben? Voda az biztos.
Belépési díj és egyéb díj lehet vajon?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kentucky
őstag
válasz LantosBerry8 #41670 üzenetére
"Napi 2000 Ft-os napijegyért az EU-n kívül is hazai tarifával beszélhet és az internet mennyiség is felhasználható és nincs arányosítás a hazai és külföldi felhasználás között"
-
mapege
csendes tag
válasz LantosBerry8 #41646 üzenetére
Mint feljebb írtam 1 hónapot voltam Németországban kB 6600at fizettem IQ 50 giga netre a hónapba és teljes egészében felhasznalható volt. Ennél jobbat meg nem lattam
-
Tamy
senior tag
válasz LantosBerry8 #41856 üzenetére
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest