Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
captain81
csendes tag
válasz rfszabi #36404 üzenetére
Szia!
Nekem is hasonló infók érhetőek el a telenor oldalán. Ezek szerint ez a kártya nem használható külföldön (roaming)?
Akkor én is reklamálni fogok, mert amit rendeltem abban <EU=2.5+3GB> van.
Addig amíg nem csesznek át nem érdekel, hogy adatmegosztó, de azt egy szóval sem jelezték, hogy a roaming nem fog menni! -
-
bul07
nagyúr
válasz rfszabi #36562 üzenetére
Hát én kezdek aggódni
24-én küldtem az adatokat, síri csend, tegnap megejtettem egy hívást, ígéret utána néznek, azóta is csendCsütörtökön vagy pénteken csak hívom majd megint őket, jövőhét végéig nincs gond de utána mobil net nélkül leszek
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz rfszabi #36648 üzenetére
Köszi
De ezt nem lehet telepíteni android 4.1.2-re
Rendes telefonomat csak ezért lehet nem szedem széjjel( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
AstraCDX
senior tag
válasz rfszabi #37418 üzenetére
Ami rossz hírek jönnek mostanában az iQpro-ról, az eléggé kétségbeejtő, és visszataszító .
A pusztulás jelei azok a hírek amik most őket jellemzik ?
Pedig közeljövőbeli terveim közt szerepel egy 24 GB adatkártya igénylés tőlük .
Tanácstalan vagyok .
Aki jelenleg nem ügyfelük, az felejtse is el őket ?
Üdv.
Astra
-
Ksix
tag
válasz rfszabi #37418 üzenetére
Ha már unod annyira a várakozást, hogy nem számit egy kis plusz költség, akkor én a következőket csinálnám. 26-a után, ciklus elején rendelnék egy plusz SIM-et 4 GB-os csomaggal (az mindenképpen főkártya), amint megjön, kérném, hogy váltsák át korlátlan csomagra, ha az megtörtént, akkor lemondanám és küldeném is vissza az adatmegosztót. Szerencsés esetben 1 hónapba belefér a dolog, és akkor egyhavi korlátlan csomag áráért + postaköltségért nem kell tovább várnod.
-
AstraCDX
senior tag
válasz rfszabi #37530 üzenetére
Hogy működne egy ilyen csere ?
Szólnak, hogy először te küld vissza, és küldik a másikat, vagy ők küldenének először, és azután küldenéd te vissza ?
Mert ebben még az is benne lehet, hogy x időre szolgáltatás nélkül maradsz, ami akár nem kevés idő is lehet .
A hétfői megrendelés óta nálam is lépeget a számláló, de még nagyon gyerek, és egyelőre még semmi .
Üdv.
Astra
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest