Hirdetés
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
válasz huliganboy #17853 üzenetére
Nem, még semmit.
-
fant0mi
őstag
válasz Viktor0610 #17920 üzenetére
Igen, valóban. Ma jött a SIM, valamint kaptam egy sms-t hogy elengedett a Telekom és pénteken lesz az átállás.
-
fant0mi
őstag
válasz gabor9991 #17933 üzenetére
Alapból ugye 7,2Mbps le / 2,0 Mbps fel. A szerződés úgy írja a lassítást, hogy "az alábbiak szerint", de nincsenek alábbiak! Szóval a fene tudja, mennyi lesz a lassítás számszerűsítve. Asszony nem panaszkodik, emailen, böngészésen, facebookon nem is veszi észre ha elfogyott az adatkerete, úgy is simán használható.
-
fant0mi
őstag
DPI-nel lehet igenyelni tandem kartyat, hogy meg tudjam "osztani" a netem a tablettel? Egyszerubb lenne, mint mobilhotspot.
-
fant0mi
őstag
Na nem pont igy gondoltam. Hanem nekem eleg a 200 Mb. Es azt a keretet a fokartya es a tandemkartya kozosen hasznalja el.
A ceges telekomos elofizetes igy volt, a szolgalati tabletben egy tandemkartya volt, ami a nekem kiadott telefonelofizetes adatmennyisegebol fogyasztott. -
fant0mi
őstag
DPI-sek közül használja valaki az androidos MyTelenor applikációt?
A részletes Aktuális fogyasztás menüben az alsó néhány érték a csomagból még ingyen felhasználható sms-ek (20-ról indul), alatta van egy forint érték ami 2500-ról számol vissza ezeket értem. De van ott egy olyan is, hogy 3000 másodperc. Ez mi? Ez nem is csökken nekem. -
fant0mi
őstag
válasz huliganboy #18119 üzenetére
Nehogy fogalomzavar legyen. Amit manapsag normalnak neveznek, az a mini. (Regesreg a normal a bankkartya meret volt.)
Minibol kitorheto micro kartyat kuldtek. (Nemely uj keszuleknek meg ennel is kisebb, nano kartya kellhet, ezeknek mar alig van muanyagos resze, szinte csak a chip az egesz.) -
fant0mi
őstag
válasz huliganboy #18121 üzenetére
Valoszinu, en olyat kaptam.
-
fant0mi
őstag
válasz huliganboy #18161 üzenetére
Nekem 2 simes a telefonom, amikor megkaptam a dpi-set, bele is raktam, s rögtön működött. Mivel a számhordozási időablak csak két nappal később volt, addig szépen ment együtt a két kártya. Ez azért volt így, mert a dpi-s kártyának van egy ideiglenes 20-as száma. Eljött az időablak. Kb egy fél órára rá megszűnt a térerő a régi kártyán. Aztán óvatlanul nem figyeltem rá egy-két órát és a dpi-s kártya már a régi számomon volt. Az ideiglenes 20-as számot felhivtam kíváncsiságból és azon előfizető már nem volt kapcsolható.
-
fant0mi
őstag
Ősrégi telefonszámom cipelem magammal már régóta. Jelenleg a páron nevén van a DPI alap flottában.
Felmerült, hogy be tudnám vinni a munkáltatómhoz, mivel munka ügyben többet telefonálok róla, mint privát ügyben. Szóval barátnő nevéről a DPI-ből a Zrt. nevére telekomos flottába. Ezt egy lépésben meg lehet oldani? Vagy sokat kell tökölni vele? -
fant0mi
őstag
válasz PiciDikenz #28400 üzenetére
Voltam hasonlo helyzetben. Kb 2 ev utan szolt a volt munkaltato, hogy nem hasznalom jogosultan, szoval kuldott postan egy meghatalmazast, es ha kell a szamom, akkor azzal besetalhatok egy T pontba es a nevemre vehetem a teloszamot es mehetek publikus csomagba. Ha nem, akkor x datummal megszuntetik.
-
fant0mi
őstag
-
fant0mi
őstag
válasz INGJOKE #42408 üzenetére
Felreolvastam.
Egyebkent be kell menni, mert a te nevedre szol a hozzajarulas, es ezt meg kell kapja a feleseg is, kulon.
Nalam ugyanez a szitu volt, de en atirassal egyben ki is leptem a flottabol, lakossagi csomagba.
Mai napig jonnek az sms-ek, a vasaroljak telefont, udv fidesz.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
őstag
válasz INGJOKE #42413 üzenetére
A valogatast erosen megszuri a kovetkezo feltetel: a telefonszamot hajlando vagy-e a flotta nevere iratni, vagy ragaszkodsz, hogy a tulajdonos is (ne csak a szamlafizeto) te maradj.
En publikusba mentem, egy mar megszunt korlatlan netes csomagba, mert kaptam ceges telot alig valami nettel.
Most valtottam ismet csomagot, mert mas helyzet lett, pofaznom kell sokat privat, net meg nem kell ennyi. Beszeltem a Telenor ugyfelmegtartoval (itteni topiktarsak instrukcioi alapjan), adott 25% kedvezmenyt a publikus arakbol, valamint a netre is dobott plusz gigabajtokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- ASUS Vivobook X415EA laptop
- P1 Gen3 15.6" 4K OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- GAMER PC - Ryzen7 7800x3D, RX 7800 XT NITRO+, 32BG DDR5, 1 TB NVME -
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest