Hirdetés
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melack
veterán
Azt tudja valaki, hogy a Forensis melyik szolgáltatónál van? A csillag csomagjuk a 220 perc lebeszélhetőséggel (5,08Ft/perc) egész baráti lenne.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
tome0001
senior tag
válasz Melack #30051 üzenetére
Kicsit elegem lett az EQ-ból. Folyamatosan csak ígérgetnek, visszahívást, meg hogy megsürgetik a Telenort, május utolsó napjai óta nem sikerült még egy számot bevinnem a flottába. Belépési díjat persze már előző héten elutaltam (ami eddig ha jól tudom 10e+áfa volt, nekem 10 ezret kellett utalnom). Én nem ajánlanám őket senkinek nyugodt szívvel, de nekik van a piacon a legjobb ajánlatuk szerintem (mármint az én szokásaimnak megfelelő).
Nem tudom hányan intézik ott az ügyeket, de nem ártana nekik pár adminisztrátort felvenni hogy egy kicsit gördülékenyebben menjenek a dolgok.
Gondoltam megosztom a gondolataimat veletek.
Üdv -
robag93
aktív tag
Naív kérdés: miért jó a flottakezelőnek gyűjteni a számokat? Visszatartó erő, hogy ne lépjenek ki?
-
taki01
őstag
Ma megjött az IQpro-s korlátlan adatkártyám és vele az első számla is
-
prtudi78
csendes tag
Nem flotta, de azért info lehet ez is: szeptembertől valszeg tényleg piacra lép a Digi, ill. a T dob két csontot a fapados társaságának (Flip), amivel ők is piacra lépnek. Ahol van már ilyen tv-net szolgáltatás, az tudja, mit jelenthet kb. (Ez utóbbi CSAK és KIZÁRÓLAG ott érhető el, ahol van Digi kábel is - és természetesen valamilyen T szolgáltatás is).
-
Thusor
őstag
EQ flottaban az elkert 10000 forint belepesi dij jovairasra kerul valamelyik havi Telenor szamlan? Ha igen akkor a szerzodes megkotese utan melyik honapban?
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
vpanangin
senior tag
válasz taki01 #30075 üzenetére
Oké, csak azért érdeklődtem, mert nálam azért szintén ilyen paraméterek mellett beltérben hozza az 50/30-as sebességet. Igaz én Huawei B 525 asztali routert használok. Nálam sem ment eleinte ekkora sebességgel PC-n, de mikor lecseréltem a 7 éves Edimax wireless lan pci adaptert egy TP-LINK Wireless N USB adapterre, láss csodát 53/32-re ugrott fel a sebesség 26/22-röl.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami olyan flottát ahol olcsó percdíjak vannak, és a havi internetkeret minimum 3gb?
Meguntam a telenoros flottámban azt, hogy az 1 gb netért ugyanannyit fizetek, mint a lakossági ügyfelek (br. 2 786 Ft)Ezt találtam egy gyors keresés után, ami teljesen korrekt szerintem, de ha valaki tud valami másikat, akkor azt szívesen meghallgatom.
Köszönöm!
Samsung S9
-
robag93
aktív tag
Ne haragudjatok már meg, de mondjuk van egy remek összefoglaló a flottákról, azokat illene legalább elolvasni mielőtt kérdeztek
-
djfantom
tag
Tudom ez nem mobil flotta.De flotta.Internetalapű.Gondoltam megosztom. elég korrekt.
http://www.netegyesulet.hu/index.php?tid=38[ Szerkesztve ]
-
ambrust
tag
Nem teljesen flottás a kérdés:
IQ korlátnal net kártyám van több. Az egyiknél a net apn megy, itt kapok publikus ip-t. A másiknál csak az online apn megy, itt úgy tűnik natolva vagyok. De a natolt címről mégis megy a fogalom (befelé) Most akkor hogy is van ez? -
mickemoto
őstag
iQpro-s csomagról kérdeznék néhány dolgot.
Kértem információt email-ben tőlük és azt írták hogy ha az adatkártya keret elfogy akkor 66kBit/sec a lassított sebesség. Korábban itt 100kBit/sec-ot írtak.A másik hogy a hang+adat+net kártya esetén nem írtak 100MB keretet, hanem csupán korlátlan adat+net keretet 66kBit/sec sebességgel netto 393Ft-ért.Akkor ezek szerint már nincs benne a 100MB gyors net?
Valamint az utóbbi hang+adat+net kártya esetén írtak még nettó 800 Ft forgalmi keretet telenor illetve nettó 800 Ft forgalmi keretet bármely hálózatba.Viszont ezekből csak nettó 400-400 forint amit akkor is kiszámláznak ha fel sem használom.De akkor mi értelme van a 800-800 forintos nettó keretnek ha a percdíj azon felül is ugyanúgy bruttó 12.7Ft. vagy rosszul informáltak és vagy 400-400 vagy 800-800 forintot számláznak? Na de ez akkor választható?Másik dolog hogy egy ilyen adatkártyát telefonba téve meg tudom osztani a netet laptoppal vagy kell egy simes router is?
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz mickemoto #30089 üzenetére
Az a 393 a 100 mega net lesz, ami elfogyás után lassításra kerül (gyakorlatilag valószínűleg 300kbps környékére).
A nettó 800+800Ft akkor is kiszámlázásra kerül, ha nem beszéled le, de a felét le kell(ene) beszélni. Elvileg van 400+400as csomag is már, ahol csak a 400+400at számlázzák ki, ha indítasz hívást vagy smst a hónapban, de ennek benne kellene lennie a mail-ben. Te tudod, mit küldtek neked.
A keretnek az az értelme, hogy ennyit akkor is kifizetsz a szolgáltatónak, ha nem telefonálsz annyit.
Meg tudod osztani telefonról is, ha tud wifi hotspot-ot a telód (bár sztem nincs már olyan, amiben ne lenne ilyen, hacsak nem valami 200Ft-os kategória). -
EXIEZ
senior tag
Üdv.
Van-e olyan flotta magyarországon, amelynél lehet paypallel avagy bankkártyával fizetni a díjat? eddig nem találtam semmi ilyet, más országokba van ilyen opció.
-
EXIEZ
senior tag
paypal mint egyenleggel, bankkártya amit paypal nem fogad el, de használható máshol. 2 különböző dolog
robag93 Így van. Paypal egyenleg van, meg online kártya. online kártyát paypalen nem tudom használni, ezért írtam vagy-vagy ként mert ugyan mindegy, csak a 2 alternatíva közül legalább az egyik
[ Szerkesztve ]
-
EXIEZ
senior tag
edk-
Van ennek külön weboldala vagy valami? Mert erről semmit nem találtam -
arkone
aktív tag
Euaroquattronál azt az infót kaptam, hogy azért nincs alapból engedve a roaming, mert ha pl. EU-n kívül valaki elkezd mobilnetezni, mert azt hallotta, hogy eltörölték a roaming díjat, akkor durva összegeket lehet generálni.
1 SMS, vagy hívás és máris bekapcsolják a mobilneted, ha jelzed nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest