- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtudi78
csendes tag
Sziasztok! Korlátlan mobilnet (mint anno IqPro) milyen áron érhető el most szolgaltatókként? Vagy melyik a legolcsóbb? Csak adat...
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
Sziasztok!
1. Ha áthordozom a kék előfizumat dominora, mennyi idő után hozhatom vissza hozzájuk - 990 Ft 80 perc és 1+10 GB internet megér annyit (értsd: új belépő kedvezmény miatt...). 2. Kollégámat megszívatták a kékek, aláírt (számhordozással) egy flottás szerződést, ahol azt mondták neki, ráér készüléket venni a tényleges (és sikeres) számhordozás után. Persze, mint kiderült, akkor már nem lesz új előfizető, a 20.000-es bónuszról lemondhat. Tegnap írta alá a papírokat, holnap megyünk reklamálni, panaszt tenni. Kedd este lenne a "számhordozás". -
prtudi78
csendes tag
és gondolom, nem is publikus.
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
Ez jó... 15k kedvezmény. Amit korábban linkeltem sms-emet, ott 20-at ad a Telenor. A vezír már ebből is lenyúl 5-öt?
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
Forensis tagság gal hány előfizu köthető? Vagy 6500/sim/év a tagdíj?
-
prtudi78
csendes tag
hali! ha otthonra kell valakinek net, a HelloData szóba jöhet? beszélgetés felesleges.... vagy csak hipernet Home? A telekomos 30 GB kb. 20-25 napig volt elég. HD esetében ez már extrém, lassíthatják? UPC-hez ment a kolléga, korlátlan netet nem tudnak adni (6GB mobil 3550). Ők mondták neki, próbálja a nyílt flottákat.
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
Helló! IQ pro korlátlan ajánláshoz privátban írna valaki?
köszi.... -
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
Nem flotta, de azért info lehet ez is: szeptembertől valszeg tényleg piacra lép a Digi, ill. a T dob két csontot a fapados társaságának (Flip), amivel ők is piacra lépnek. Ahol van már ilyen tv-net szolgáltatás, az tudja, mit jelenthet kb. (Ez utóbbi CSAK és KIZÁRÓLAG ott érhető el, ahol van Digi kábel is - és természetesen valamilyen T szolgáltatás is).
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
Szia!
Nem az ő oldaluk, de azt hiszem, ugyanilyen árakon volt a lista, amiből választottunk:[link]
Az asszony beérte egy Y5 hüvellyel... 20 ropiért már normális kijelzős telefont is vettem volna....off: családban már az 5. kiskutyát dédelgetjük (négy x5, egy x5s), kellemesen csalódtunk benne. Lányom egy A806-ot kért (az már 32, nem 20 ezres kat., de 8 magos), ill. most egy Bluboo Picassot rendeltem az unokahúgomnak, 22-ért (2/16GB).
Ja, és ez mind eu-s, 3-5 nap posta, no vám. Kínából olcsóbb, csak 2-3 hét (extrém 4-5), ill. nagy valószínűséggel vámkezelik (+sok ezer). -
prtudi78
csendes tag
Ma reggel kaptam, mint régi érdeklődő.
Az új tarifa:
Havidíj: 1500Ft+áfa
Netdíj: 390Ft+áfa (összesen bruttó 2400Ft.)
Percdíj: 9-11Ft+áfa
150 MB gyors internet, korlátlan EU roaming, korlátlan ingyenes egymás közötti beszélgetés, 10db ingyenes SMS.
Csatlakozni lehet: www.prananadiflotta.hu oldalon. Jelszó: telefon
A net is "olcsóbb" lett:
Új internet díjak:
+150 MB: 500 Ft. Automatikusan aktiválódik, de lemondható a tarifaváltásnál!
+500 MB: 1000Ft. Külön igényelhető (ez esetben érdemes lemondani az automatikus plusz adatot!)
+1 GB: 1500 Ft. Külön igényelhető (ez esetben érdemes lemondani az automatikus plusz adatot!)
+2 GB: 2500 Ft. Külön igényelhető (ez esetben érdemes lemondani az automatikus plusz adatot!)15 év után hagytuk ott a Vodkát, mert a céges (postai) flottát nem akarták élhetővé tenni (lebeszélhetőség csak hálózaton belül), váltáskor pedig elég zűrös volt ez a prananadi téma.
IT service, nevünkön van, teljesen korrekt, bár a telenorral (így kisbetűvel) soxor tele vana a t-köm. Az asszonynál számhordozáskor megbuktak (3x is), ill. utólagos készülékvásárlást nem nagyon akarták engedni ( a flottakezelő segített), itt még annyi történt, hogy nem csak szolgáltatói hűséget nyomtak két évre, hanem a tarifára is újrakezdték. Mondjuk, ennél jobb (egyenlőre) NEM SOK van. Digire meg nem vártam tovább.Ha jól gondolom, egyedül úgysem lép piacra, a UPC Vodás, ők gondolom a telenorral tudnak majd labdába rúgni.
-
prtudi78
csendes tag
MI azt használjuk...
-
prtudi78
csendes tag
Helló! Mi vodától hrdoztuk át a számot. Páromét egy régi előfizetése miatt 3x visszadobták, mit kiderült, a telenor hibájából. A kinyomtaottt papírokon az új adatai szerepeltek a számhordozáshoz, ők meg a rendszerből a 8 évessel próbálkoztak. Annyit eredményezett, hogy nekem 5 nap után, neki+ 1 hónapra élesedett be a flottája. Telefonálási szokásaival (neki elég az alap, 2250 Ft-os csomag) ez a hónap 8.000 Ftos számlát eredményezett a publikus csomagban, úgy, hogy én mindig visszahívtam (kb. 85 perc tisztán), én meg alig léptem túl a 250 percemet (középső csomag). Ennyit tesz a perc/mp alapú számlázás. Ja, a kérdésedre, mivel a szolgáltatóval szerződtünk, azonnal küldik a papír/online alapú számlát (IT-nél talán már nincs papír). MyTelenor oldal, vagy alkalmazás használata ajánlott.
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
Bocsi, ha bekavartalak, de: IT 2-es, 2795+450 a kötelező net (400MB), azaz 3245 Ft. 2540 lebesz, ez pont 250 perc. Hüség nincs, csak készülék vásárlásnál. Agnatel GOLD: br. 8763, korlátlan belf és SMS, 500 MB Net, SIM kártya hűség nélkül 0, 1 év hűvel 8763??? Ez utóbbi lehet, csak elírás lehet, többi tarifánál fordítva írják..
-
prtudi78
csendes tag
Láttam az infokat megkaptad, még annyi: sem tagdíj, sem belépési díj nem volt és mp alapú a számlázás. A kontakt b....tomi, mostanság nem látom. Karácsony körül lengette be a lehetőséget, év elején adott több infot, lehetőséget, utána pedig sikerült kapcsolatba lépnem a szolgáltatóval. T-s flottát hajtottam, az Agnatellel is beértem volna, de a számomról nem akartam lemondani. Majd megszokom a kéket.
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
Hali! bobertomi indította a dolgot, még tavaly itt a fórumon. Én is idejöttem, pedig naon nem akartam pannonos lenni. 2 napra itt volt az engedély, mentem számot hordozni (voda flottából). Asszonyét 2x elrontották, valami régi praktikumos kártájának a címe szerint akarták megcsinálni. 2290-es smart1 tarifával indítottunk, helyszínen ki kellet fizetni előre. Számhordozást követő napon (ez kb 5 nap volt) bementem flottára váltani. Középső tarifa, nettel, oké. Beléptem. Asszonynak ma, 2 nappal később azt mondták, csak számlazáráskor tudják váltani a csomagot (kissebb tarifa). Erre utaltak a levélben is az engedélyekkel együtt, de az enyémet mégis átváltották 5 nap után. 1 szó mint 100. tényleg működik, saját néven, telefon is vehető. Szerintem very good!
-
prtudi78
csendes tag
Bocsi, 3900 lesz az, nem 39000....
Off: nem tudom szerkeszteni az előző hsz-t.
-
prtudi78
csendes tag
prananandi: megkaptam a csatlakozó levelet...
1. sim/tagdíj. Ha több előfizetést viszel be, annyiszor 3000
2. Valahol írták, hogy a tagdíj jöv. év júniusáig szól, úgy 3000- A levélbem már 39000/sim szerepel
Tényleg jónak tűnik, de.... -
prtudi78
csendes tag
Valaki tudja, hogy az állatos flottáknál a 2 éves tagdíj előfizetőnként vagy simenként értendő-e?
-
prtudi78
csendes tag
-
prtudi78
csendes tag
Egyrészt 2 napja áll a fórum, gondoltam megnézem, nem-e "megtelt 17799 hsz-nál....
Írtam tominak emailt, kíváncsian várom, mennyire publikus az említett ajánlat. -
prtudi78
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazon
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robot fűnyírók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket
(Korlátlan minden irányba, van jelentősége?)
MADcat