Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-30 19:26:03

LOGOUT.hu



Mobil flottát, de milyet?

Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.

Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!

Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.

Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.04.18.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29401) vizimento


vizimento
senior tag

Iqpro flottás korlátlan mobilnetem van.
Nem telefonba, hanem stickben használom (Huawei E3272).
A problémám, hogy míg ezt a sticket számítógépbe rakva ugyanazon a helyen jön 90-100 Mbps, addig ha routerba rakom, akkor max 40Mbps. Próbáltam több routerral is, wifin és kábelen is, de nem változik a helyzet.

A kérdésem az lenne, hogy aki szintén nem telefonba használja, hanem routerrel megosztja, és azon keresztül normál sebességgel működik neki, az milyen készülékkel használja!? Köszi!

Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!

(#29402) btomi9 válasza KILLERLALA (#28833) üzenetére


btomi9
aktív tag

Sziasztok!

Tudunk valamit erről a flottáról? A régi táblázatot megtaláltam, csak hogy mikor indul, belépési- kilépési díj, ki lesz az előfizető ill. számlafizető.

Magamnak telekomos korlátlan flottát keresek, legalább 1GB nettel. A Frondeo-t megtaláltam, de nem tudom, hogy van-e más, ami bevált.

A másik, valaki említette itt az EQ -nál a két darab korlátlan adatkártyás csomagot. Ha ilyet szeretnék, adnak mobil sticket, vagy mifi eszközt, amivel használni tudom? EQ -t milyen csatornán érdemes keresni, a facebook oldalt ismerem.

(#29403) btomi9 válasza btomi9 (#29402) üzenetére


btomi9
aktív tag

Most láttam, Tamto kolléga törölt tag lett. Valaki említette easoft társunkat is, hogy indít telekomos flottát, de erről nem találtam több infót.

[ Szerkesztve ]

(#29404) papi77 válasza vizimento (#29401) üzenetére


papi77
addikt

Ha router,akkor csak sim kártyás!
Én mr200 ast használok,de a dwr953 még jobb,vagy az asus csúcs simes routere-mondjuk az árban már más liga!

Az első: NOKIA 1611

(#29405) gabor9991 válasza vizimento (#29401) üzenetére


gabor9991
őstag

Nálam egy huawei E3276 stick + huawei af23 router van.
Sebesség változó, a maximum lefelé talán 70mbit volt felfelé meg 45.
Itt csak B20 van, ha jól tudom ez is közös a telekommal, nem tudom a hálózat hogyan van elosztva, teljesen közös, vagy külön-külön még ez is meg van osztva a telekom és a telenor felhasználók között?

(#29406) Williamgrant válasza vizimento (#29401) üzenetére


Williamgrant
veterán

Szarok a routerek amivel tesztelsz.

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#29407) t.karacsony


t.karacsony
csendes tag

Sziasztok!

Vodás számot régi, nem túl kedvező flottából vinnék át újabb, kedvezőbb (szintén vodás) flottába. A közvetítő (mobilflottacentrum) azt mondja, hogy nem engedi a szolgáltató, hogy házon belül váltsak, inkább vigyem el a számomat a telenorhoz vagy akárhova egy jobb flottába. Ez életszerű szerintetek? Tényleg nem lehet házon belül jobb csomagra váltani? (nincs semmiféle hűségem már)
Valamiért szívesen maradnék voda előfizető, nem akarnék számot hordozni meg ilyesmi...

Köszi!!

(#29408) tomazin válasza t.karacsony (#29407) üzenetére


tomazin
veterán

Lehet, hogy mire az ilyen hülye szabályt legyűröd (ami lehet nincs is, csak éppen valami hülyeséggel megpróbál ott tartani ahol vagy), addig elhordoztad volna telenorba feltöltőkártyára, majd vissza vodaára (a másik flottába).
Vagy b verzió átváltasz feltöltőkártyára, majd onnan az új flotta.
De érdemes megkérdezni, hogy melyik lehet a jobb megoldás.

[ Szerkesztve ]

(#29409) 4Grider válasza t.karacsony (#29407) üzenetére


4Grider
nagyúr

Mi úgy tudtunk kedvező árú flottát létrehozni, hogy vállaltuk, x%-nál több szolgáltatón belüli behordozás nem fog történni. A szolgáltatónak ui. nem érdeke, hogy túl sok saját előfizetője olcsósítson. És persze, hogy ezek a helyek fogynak el először...

(#29410) t.karacsony válasza tomazin (#29408) üzenetére


t.karacsony
csendes tag

Köszönöm, ez eszembe sem jutott :-) nem vagyok rutinos e téren.
Számolok egy megtérülést aztán meglátom.
Köszi!

(#29411) mexel


mexel
veterán

Van olyan aki vissza is kapta a számát az eq-tól? Ez nekem elég fontos kérdés lenne. Ugyanezt ígéri az olcsómobilflotta is, de ők is az EQ-t használják a háttérben, csak egy plusz vállakozó van még beiktatva. Ma döntenem kell, még talán van időm. EQ-nál mennyi emailváltás és nyomtatni való van a belépéshez? Csak mert lehet olyan helyről kell intéznem ahol macerás a nyomtatás, netezér. Jöhet pivibe is az infó ha valaki most intézte.

(#29412) cincinatus válasza mexel (#29411) üzenetére


cincinatus
tag

Azt vedd figyelembe, hogy bármit is mondanak vagy írnak le, ha egyszer átadod a számod a flottának, onnantól ki vagy szolgáltatva a flottának. Ha fontos a szám, olyan előfizetést keress ami valamivel drágább, de marad a neveden pl. IT Services.

(#29413) mexel válasza cincinatus (#29412) üzenetére


mexel
veterán

Vadonatúj számot szereztem, a régi számomat senkinek nem adom oda. De azért ha használok telefonálgatni egy új számot azt is sokan megismerik ( ráadásul ismézt nagyon jó számot szereztem) azért jó lenne ha megmaradna.Tudom hogy van ha, és lehet és talán, de én most konkrét esetet kérdezek olyantól aki kilépett és valóban visszarakták publikus csomagba. Van ilyen? EQ-ról beszélek.
Ami még nagyon fontos lenne, hogy pontosan miket kell kitölteni, beanyújtani dokumentumokat nekik, mert kicsit lassú a mailos válaszolgatásuk. Aki most lépett be eq-hoz nem tudná átküldeni a belépési dokumentumokat hogy lássam mik kellenek? Sajnos el kell utazzak és csak 2 napom van itt másolni, nyomtatni stb ezért lenne fontos.

(#29414) tomazin válasza t.karacsony (#29410) üzenetére


tomazin
veterán

Számolok egy megtérülést aztán meglátom.

Számolsz egy mit?
Akkor ezt ide leírom: a számhordozás mobil esetében ingyenes. mindenki aki ezért felszámol valamit csak lehúz.

(#29415) mexel


mexel
veterán

Nos sikerült beszélnem EQ flottá-val és igen korrekt a hozzáállás, nagyon segítőkészek. Írok ha megvan.

(#29416) cincinatus válasza mexel (#29413) üzenetére


cincinatus
tag

Értem, akkor szerintem ne aggódj miatta. Ilyenkor általában szoktak kérni valamennyit, hogy kiadják a számot, de meg lehet szerezni.

(#29417) vpanangin válasza mexel (#29415) üzenetére


vpanangin
senior tag

Beszélni én is beszéltem velük hétfőn is és kedden is. Adatkártyát akartam megosztóval. Mindkétszer ígérte P. hogy a kollégája visszahív mindjárt. Aztán mivel nem hívtak vissza, kedden délután rendeltem az iQpro-tól adatkártyát. Tegnapra meg is jött, úgyhogy boldogság van.

(#29418) Williamgrant válasza mexel (#29413) üzenetére


Williamgrant
veterán

Most már baromi kíváncsi lennék, vajon mi lehet az az orbitálisan szuperzsír szám, amit kártyás előfizetéshez kapni tudtál hogy napok óta áradozol róla milyen fontos megtartani. Nem lehet hogy valami luxusK vagy maffiózó visszaadta a számát és azt kapod? :D

Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

(#29419) tomazin válasza Williamgrant (#29418) üzenetére


tomazin
veterán

lehet azért tetszik neki, mert olyanok hívogatják ;]

(#29420) mexel válasza Williamgrant (#29418) üzenetére


mexel
veterán

Nem szuperjó, hanem jó, és egyszerűen nem vagyok az a típus aki évente számot változtat. Nem akarom hogy beszélek egy számról egy-két évig és utána az ismerősök üzletfelek ne érjenek el azon többet. Ez is a megbízhatóság egyik jele. Mindössze erről van szó. Ezért a régi jó bejáratott számom nem megy flottához inkább. Talán ígyérthetőbb :)

(#29421) Thusor válasza mexel (#29420) üzenetére


Thusor
őstag

Szerintem az új számodra gondoltak (ami ismételten nagyon jó szám lett) és nem a régire.

AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)

(#29422) mexel válasza Thusor (#29421) üzenetére


mexel
veterán

Az új számra írtam hogy jó. De ha azt beviszem egy flottába és arról tudok korlátlanul beszélni, akkor sokan azt fogják ismerni, azt fogom használni. ha viszont mondjuk 2 év múlva a flotta elviszi akkor akik azon kerestek nem fognak megtalálni, és akkor jöhet a magyarázkodás hogy váltottam stb. Ez kicsit olyan megbízhatatlanná tesz valakit, legalábbis nekem mindig olyan amikor valakiknek fél évenete évente forognak a számai, már nem kapcsolható stb. Ezért nem akarom elveszíteni. Ez akkor is fontos lenne ha nem lenne jó a szám összetétele.

(#29423) vpanangin


vpanangin
senior tag

iQpro adatkártya flottások!

Miért történt az, hogy a ma aktivált korlátlan adatkártyámat kb. 3,3 GB adat letöltése után 25 kB/s letöltési sebességre korlátozták le 6,2 - 6,3 MB/s-ról?

A két hete előfizetett Hipernet Home L csomaggal semmi gond, hasít 6 - 6,3 MB/s-al folyamatosan.

(#29424) allfinanz


allfinanz
senior tag

Segitseget szeretnek kerni!

Amikor telefonalsz, szagatott bugohang megy, amig felveszik a telefont.
Van, akinel ekkor a szagatott hang helyett zene szol.
Na ezt hogyan kell csinalni? Hogy amikor engem hivnak, akkor ok zenet hallgassanak, mig fel nem veszem?

Koszi.

Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.

(#29425) tomazin válasza allfinanz (#29424) üzenetére


tomazin
veterán

gugli első találat :P
mellesleg retek idegesítő, és ha még tetszene is a zene, akkor meg a minőségbe sajdul bele a füled.

[ Szerkesztve ]

(#29426) edk- válasza allfinanz (#29424) üzenetére


edk-
őstag

Létezik még egyáltalán? http://www.technokrata.hu/mobil/2005/04/05/ujabb-dallamcsengo-szolgaltatas-a-t-mobile-tol/

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#29427) allfinanz válasza tomazin (#29425) üzenetére


allfinanz
senior tag

ezt a nevet kerestem: dallamcsengo.
koszonom szepen! :)

Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.

(#29428) vpanangin válasza vpanangin (#29423) üzenetére


vpanangin
senior tag

Hopp, most felugrott 53 kB/s-ra a letöltés.

Az az érzésem, hogy én egy adatmegosztó kártyát kaptam aminek a fő kártyáján elérték a havi adatkeretet és most belassították az előírt 60 kB/s érték környékére. Ez is korlátlan, csak a sebesség nudli. Ezért nem fogok 4300 Ft-ot fizetni, holnap postázom vissza az iQpronak.

(#29429) Zeki válasza vpanangin (#29428) üzenetére


Zeki
nagyúr

Előbb hívd fel őket, hogy biztos abban a csomagban vagy-e, és aktív-e az a csomag.

(#29430) Bferibörs válasza vpanangin (#29428) üzenetére


Bferibörs
addikt

szerintem előbb olvass vissza itt, írtak valami olyasmit a kollégák, hogy fordulóig lassú a szolgáltatás ( tört hónap) ha nem kéred az eredeti sebességet külön (nem emlékszem pontosan mivel nem vagyok érintett benne ).

Galaxy S23 ultra, Xiaomi 12T, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual

(#29431) cikcakk válasza vpanangin (#29428) üzenetére


cikcakk
csendes tag

Az a kártya holnaptól lesz korlátlan, ezzel 1 havi díjat megspórolnak neked.

(#29432) Zeki válasza cikcakk (#29431) üzenetére


Zeki
nagyúr

Ott a pont!

A Telenor elqrt számlázása olyan, hogy 1 nappal a számlazárás előtt ha aktív a szolgáltatás, a teljes hónap kerül kiszámlázásra.

(#29433) 4Grider válasza Zeki (#29432) üzenetére


4Grider
nagyúr

Kezdő hónap esetén nem, ott törthavi számlázás van.

(#29434) gabor9991 válasza vpanangin (#29428) üzenetére


gabor9991
őstag

Mielött reklamálsz vagy visszaküldöd a kártyát lépj be a my telenor fiókba, ott látni fogod remélhetöleg, hogy a mobil online 100MB van a kártyádra ma mèg aktiválva, ha így van, akkor ez a hiba.
Holnap már korlátlan lesz, ekkor már 4GB lesz a látható a my telenorban, de valójában korlátlan.
Ha továbbra sem korlátlan, hívd fel Istvánt, egy pár perc alatt beállítja a korlátlan keretet.
Egyébként mielött lelassult a sebesség kapnod kellett volna az adatkeret 80 ès 100% felhasználásánál is sms-t.

(#29433) 4Grider

Nincs tört hónap, ha kell a korlátlan net, egy napra is kiszámlázzák a teljes hónapot párszor már le lett írva.

[ Szerkesztve ]

(#29435) MADcat válasza gabor9991 (#29434) üzenetére


MADcat
MODERÁTOR

hát pedig nekem nem tették...

Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!

(#29436) gabor9991 válasza MADcat (#29435) üzenetére


gabor9991
őstag

Mikor beszéltem Istvánnal, akkor még nem volt tört havi számlázás, külön kellett szólnom neki számlazárás után, hogy állítsa át a keretet. Lehet azóta van.

(#29437) MADcat válasza gabor9991 (#29436) üzenetére


MADcat
MODERÁTOR

1300 volt az első tört havi számlám

Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!

(#29438) gabor9991 válasza MADcat (#29437) üzenetére


gabor9991
őstag

Elhiszem, de nem tudom mitöl függ, kinél alkalmazzàk és kinél nem.Ezzel kapcsolatban biztosan olvastad te is, mennyien jöttek ide reklamálni, hogy számlazárás elött nem olyan adatkeret lett beállítva mint amit megrendelt.Általában az volt a megoldás, hogy nem akarta a flottakezelö megszivatni az embereket a teljes hónapra fizetendö havidíjjal, ezért csak az alap net lett aktiválva a számlazàràs elötti napokon aktivált kártyákon.Ha mindenkinél működne a tört havi számlázás szerintem egy ezzel kapcsolatos kérdés se lenne itt.

(#29439) MADcat válasza gabor9991 (#29438) üzenetére


MADcat
MODERÁTOR

hát ahányan vagyunk annyi tapasztalat szerintem :B

Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!

(#29440) MPeter87 válasza vpanangin (#29428) üzenetére


MPeter87
őstag

Várj vele szerintem pár napot és ha nem javul, hívd fel őket, hogy ez a probléma.

(#29441) 4Grider válasza gabor9991 (#29434) üzenetére


4Grider
nagyúr

Tavaly októberben kezdtem el használni utoljára korlátlan mobilnetet a Telenornál (flottában). Már akkor is törthavi volt a számla...

(#29442) gabor9991 válasza 4Grider (#29441) üzenetére


gabor9991
őstag

Nálam decemberben volt kártyacsere de ezt írta a flottakezelö.
Nem szeretnék vitatkozni senkivel, tényleg ahány ember annyi féle tapasztalat.

(#29443) bklara


bklara
csendes tag

Az IQpro elküldte nekem az árlistát. Csak a net korlátlan? Náluk nincsen korlátlan hanghívás csak a 10 ft/perc opció?

(#29444) gabor9991 válasza bklara (#29443) üzenetére


gabor9991
őstag

Igen 10+áfa mp. alapon

[ Szerkesztve ]

(#29445) Zeki válasza bklara (#29443) üzenetére


Zeki
nagyúr

Nincs.

(#29446) mexel


mexel
veterán

Sziasztok! Ha van egy adat simkártya, akkor ahhoz milyen sim wifi modemet vagy mittudoménhogyhívjákot lehet/érdemes venni? Amibe beleteszem a kártyát és osztja a wifit. Valami olcsó de jó az milyen és mibe kerül?

(#29447) zeon.hu válasza mexel (#29446) üzenetére


zeon.hu
nagyúr

Mifi-t javaslom, szerintem jobb, mint a stick, mert nem kell gépre dugni, önállóan is működik.
Használt (Huawei E5372 pl, ez már 4G képes) már 10K körül is vehető, akár 10 eszköz is csatlakoztatható hozzá.

#?*@&!

(#29448) Zolo1111 válasza cincinatus (#29412) üzenetére


Zolo1111
csendes tag

Annyit fűznék hozzá, hogy én a IT SERVICESnél vagyok, és nem drágább valamennyivel! Sőt inkább hogy olcsobb. Voltám már pár flottában ahol nem csak a belépési díjat kellet kifizetni, de teljesen ki voltam szolgáltatva nekik.

(#29449) vizimento válasza Williamgrant (#29406) üzenetére


vizimento
senior tag

Próbáltam többek közt Asus rt-n56u-val is, szarnak azért nem nevezném...

Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!

(#29450) vpanangin válasza gabor9991 (#29434) üzenetére


vpanangin
senior tag

Jelenlegi tarifacsomag:
Adatmegosztó

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.