Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-30 19:26:03

LOGOUT.hu



Mobil flottát, de milyet?

Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.

Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!

Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.

Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.04.18.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29701) pinnacle válasza pinnacle (#29486) üzenetére


pinnacle
nagyúr

iQPro-nál számlás egyenleget lehet visszautaltatni, kártyásat átviszik. 3000Ft-al is elég lett volna feltölteni.

(#29702) sharpner


sharpner
csendes tag

Üdvözlök mindenkit!
Segítségre lenne szükségem. Első körben privát üzeneteket várok! Az alábbiról lenne szó:
Költözés miatt ki kellene váltanom a vezetékes internetet, mivel t-hommal kb. 4 hónapja nem boldogulok. Csak földkábelen tudnák bekötni a netet, melynek díja 40.000Ft lenne. Korlátlan netre lenne szükségem, mivel nem tévézek, így a havi adatkeretem kb 300-350 giga körül mozog. Melyik csomag érné meg nekem a legjobban. Csak otthon használnám, nem hordoznám sehová. Illetve milyen routert ajánlotok a nethez?

(#29703) MPeter87 válasza sharpner (#29702) üzenetére


MPeter87
őstag

(#29704) bepken


bepken
veterán

kaptam egy választ az üggyel kapcsolatban: a routerem vírusos lett, minek hatására 3 másodpercenként küldött egy SMS-t, míg le nem lőtték az adatforgalmat (ezt az összefüggést továbbra sem értem) a kártyán. ekkor én tesztelésképpen betettem a másik kártyát, azzal ugye működött, de ennyi elég is volt a vírusnak, a másik kártyáról is elindult a spam, így ezt is tiltották.
flottakezelő szerint az SMS-ek díját nekem kell megtéríteni, amivel én természetesen nem értek egyet, hiszen semmilyen SMS szolgáltatásról nem volt tudomásom, nem is feltételeztem, hogy van ilyen egy adatkártyán... természetesen most az első kérésem volt az SMS tiltása, illetve kérvényeztem a szolgáltatás visszakapcsolását, amire nem sok esélyt látok.

nem tudom még az összeget, de szerintetek van nekem bármilyen felelősségem a dologban, amiért jogosan átháríthatóak rám a költségek? mert szerintem ez egy szolgáltató oldali baki...

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#29705) nimfas válasza bepken (#29704) üzenetére


nimfas
addikt

Milyen routered van és hogy lett az vírusos?

(#29706) bepken válasza nimfas (#29705) üzenetére


bepken
veterán

ZTE R216, és halvány lila gőzöm sincs...

egy biztos: aki él és mozog kérje az SMS tiltást az adatkártyáján!

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#29707) Atomgeszi válasza bepken (#29706) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Ez azért érdekes, mikor Én beszéltem az EQ-val, direkt rákérdeztem, hogy az SMS/hívásindítás tiltva van-e az adatkártyákon, mert sokat járok külföldre és állandóan kapom az SMSeket, hogy üdvözöljük sohavisszanetérjországban, illetve, ha véletlen a telefon, vagy a Hájváj router öntudatra ébredne, akkor mi lenne és mondták, hogy semmi. :U :U

(#29708) MADcat válasza bepken (#29704) üzenetére


MADcat
MODERÁTOR

Az a baj, hogy a szolgáltató ugyanúgy mondhatja, hogy nekem mi közöm a "vírusos" routerhez. Ő annyit tudott tenni, hogy lekapcsolta az egészet, ne legyen több költséged. Esetleg kérhetsz méltányosságot.
Én tudtam, hogy lehetséges sms-t küldeni a kártyámról. Ez téged tudom nem boldogít, de ha innen nézed mi köze a Telenornak te a "hibás" routeredhez. Ha csőtörésed van házon belül, nem mehetsz a vizesekhez, hogy szar volt a cső a házban, nem fizetek. :(
Remélem kapsz méltányosságot, meg tudtok egyezni valahogy. :K

Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!

(#29709) bepken válasza Atomgeszi (#29707) üzenetére


bepken
veterán

biztató, amit mondasz :)

@MADcat! ne érts félre, nem is vitatom, hogy a saját eszközöm az én felelősségem. viszont ha egy adarkártyát, melyen előzetes szerint adatforgalomnak kell működnie, mégis SMS spam miatt tiltanak, az nem feltétlenül felhasználói hiba, sokkal inkább szolgáltatói mulasztás (eq vagy telenor részéről, most mellékes)

[ Szerkesztve ]

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#29710) edk- válasza sharpner (#29702) üzenetére


edk-
őstag

Router sharpner kollégának

Azt továbbra sem hiszem, hogy a ,,router vírusos lett''. Tisztázni kéne, hogy milyen számra küldte azokat a susmusokat. Illetve megnézni, hogy be van-e állítva valamilyen automatikus értesítésküldés rajta.

[ Szerkesztve ]

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#29711) odrif


odrif
MODERÁTOR

Asszonynak Telenoros előfizetése van jelenleg.
Olcsó korlátlan beszéd lehetősséggel kapcsolatos előfizetést keresek részére.
Az Euro Quattro-nál hogyan történik a számlázás?
Mire kell még figyelni esetükben?

20 éve a Prohardveren

(#29712) MPeter87 válasza odrif (#29711) üzenetére


MPeter87
őstag

A szám átkerül a flotta nevére és a szolgáltató számláz. Ha őket választjátok, számoljatok 1-2-3 hét kieséssel vagy magasabb számlával arra az időszakra, ha a jelenlegi csomagból nem tudtok közvetlenül belépni, mert elég lassan aktiválják a csomagokat/kártyákat. Telenoros csomagból nem biztos, hogy közvetlenül át tudtok menni majd, de ezt tőlük kérdezzétek meg.

(#29713) MADcat válasza bepken (#29709) üzenetére


MADcat
MODERÁTOR

Dehogy értelek félre. Csak a magyar valóság tudod. :(
Nagyon szurkolok, hogy jól gyere ki belőle. :K Én anno, amikor indult a netes korszak a telefonokon, akkor csináltam véletlenül 150 ezer forintos számlát. Hogy a telefon, hogy lépett fel magától csomagkapcsolt netre majd 15 órát, a mai napig nem tudom. Win 6.5 volt. Semmit nem engedett el a Té. A mázli, hogy lemerült -sosem hagyom- és bontotta a kapcsolatot. Akkor én is minden netet tiltattam utána le. Most se kevés 150 ezer, hát még akkor..

[ Szerkesztve ]

Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!

(#29714) 4Grider válasza bepken (#29709) üzenetére


4Grider
nagyúr

Adatkártyáknál tudtommal egyik szolgáltatónál sincs alapból sms-tiltás.

(#29715) bepken válasza MADcat (#29713) üzenetére


bepken
veterán

sajnos fogalmam sincs, hogyan lehetne jól kijönni ebből :) jelenleg két adatkártyámból egyiket sem tudom használni, ráadásul kb egy ultimátumot kaptam a flottától: nem fogják elengedni a költségeket. illetve ők kifizetik a telenor felé, de akkor felbontják velem a szerződést.
jelen pillanatban 2 db Unlimited XS, 1 db korlátlan net + adatmegosztó van náluk...tervezném még idén 3 előfizetés áthozását, de így most eléggé elbizonytalanodtam. nem gondoltam, hogy ilyen szinten elzárkóznak majd az első adandó alkalommal, ha problémát kell megoldani. kicsit úgy érzem, visszaélnek azzal, hogy többtízezer forint belépési díjat már kicsengettem nekik....gondolván úgyse hagyom azt a pénzt veszni, lenyelem a békát. illetve igazából panaszt se tudom, hol tudnék tenni ezzel kapcsolatban, mert ugye telenor is maximálisan megtagadta az együttműködést

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#29716) pinnacle válasza bepken (#29715) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Lehet, hogy Rendőrségi feljelentést kellene tenned. Gondolom itt megáll a számítógépes bűncselekmény. Lehet, hogy hozzáértő ismerős is meg tudná nézni, honnan, mikor léptek be a routeredbe. Lehet, hogy a router topicban is megoldják. Telenor topicban is rákérdezhetsz, hogy mit lehet tenni ilyenkor.

[ Szerkesztve ]

(#29717) Zeki válasza pinnacle (#29716) üzenetére


Zeki
nagyúr

Ott a pont! Valaki számítógépes támadással anyagilag megkárosított. Feljelentés.

(#29718) edk- válasza pinnacle (#29716) üzenetére


edk-
őstag

Az egyáltalán nem biztos, hogy idegenek beléptek a routerbe. Ha valóban a router küldött sok-sok üzenetet, én valószínűbbnek tartom, hogy vagy bugos a firmware, vagy hibás konfigurációs beállítás miatt történt.

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#29719) Zeki válasza edk- (#29718) üzenetére


Zeki
nagyúr

Csak úgy véletlen aligha találja ki a router, hogy milyen valós számra kell mennie az sms-nek. Nem létezőre aligha lehet sms-t küldeni. Már fizetősen. De a számot vagy kiadták már a flottának, vagy neked kell feljelentéssel élned. De ezt tudatnod kell a flottával is, hiszen övék a sim.

(#29720) PBA válasza bepken (#29715) üzenetére


PBA
aktív tag

Hát, ne haragudj, kellemetlen a szitu, de ne próbáld meg se a szolgáltatót, és főleg ne a flottát felelőssé tenni. Van egy eszközöd, amit nem a flottától és nem a szolgáltatótól vettél. Beállítási hiba vagy vírus miatt jelentős fizetős forgalmat generált. A te eszközödért te vagy a felelős, nem lehet másra kenni a sz@rt.

Ha jól értem, azt mondták, hogy vagy kifizeted a generált forgalmat, és minden megy tovább, vagy kifizeti a flotta helyetted, de akkor elköszönnek tőled. Ez utóbbi abszolút logikus, ki a francnak van szüksége olyan ügyfelekre, aki anyagi kárt okoz neki? Mehetsz az NMHH-hoz, de körbe fognak röhögni.

Jellemzően a kendácsolt, feltört, egyéb módon függetlenített eszközöknél fordul ez elő. A részletes számlából pedig kiderül, hová mentek az SMS-ek és mikor. örülj neki, ha nem küldenek rád behajtót, én a flotta helyében biztosan ezt tenném.

(#29721) gabor9991 válasza bepken (#29715) üzenetére


gabor9991
őstag

Ha van lakásbiztosításod, ami tartalmaz felelösségbiztosítást akkor ideje értesítened a biztosítódat, hogy valószínűleg történt egy káresemény.

(#29722) Zeki válasza bepken (#29686) üzenetére


Zeki
nagyúr

Nem buheralt a mifid, feljelentes hekkerkwdes miatt.

(#29723) vegyszer


vegyszer
addikt

Sziasztok!

Kb fél éve vagyok IQpro tag. Komoly gondom eddig nem volt vele, leszámítva a hirtelen jött nettó 400+400 Ft-okat.

Most ellenben olyan akad, ami kérdésre sarkall.
A közüzemi számláimat neten kártyával fizetem (elműémász saját oldala, Telekom, Telenor, Díjnet; OTP web kártyás virtuális terminál segedelmével, mobilról, chrome-mal). Eddig nem volt gond, de az elmúlt hétvégén, hogy jött a fizu, fizettem volna mindet. De többször vissza dobott az OTP webes fizetési rendszere timeout errorral.

Egyáltalán merre kéne a hibát keresni. Mert készülék, internet szolgáltató, közmű szolgáltató felület, szoftver környezet, elfogadó virtuális terminál, közmű szolgáltató vissza igazoló rendszer bármely pontja ha szűk keresztmetszet, akkor megakad.

Mivel 6 számlát 12 próbából nem tudtam befizetni, így már bosszantó a dolog.

Erre valami ötlete? Hasonló tapasztalat ilyen fizetés során? Bármi?

"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell

(#29724) bepken válasza PBA (#29720) üzenetére


bepken
veterán

börtönbe nem akarsz véletlenül zárni, amiért kinyitottam a számat és nem tetszésemet fejeztem ki, illetve próbáltam tanácsot kérni a problémámmal kapcsolatban más emberektől? milyen behajtóról beszélsz? most őszintén....de szerintem itt fejezzük is be :)

az eszköz egyébként semmilyen módon nem lett módosítva. egy vodafone által forgalmazott mifi eszközről van szó, annak végtelenségig lebutított webes felületével, melyen keresztül - eddigi tudomásom szerint - egy SSID/jelszó kombón, illetve APN beállításokon kívül sok mindent nem lehet állítani.
na most a vodánál lejárt a hűségem, átjöttem ehhez a flottához és kértem az eszköz függetlenítését, melynek díja 2500 forint volt, erről számlám van egyébként. a vodafone másfél héten belül lezárt borítékban, ajánlott levélként küldte a függetlenítő kódot, mely levél nyilván szintén megvan még.

(#29722) Zeki ! abban valóban nem hiszek viszont, hogy a rendőrség foglalkozna ilyen esettel. ha valaki, ők biztos tényleg körberöhögnének :) meg hát attól félek, hogy valamikor egy...másfél év múlva kapnék egy zárójelentést, hogy nem tudnak tenni semmit sem.

[ Szerkesztve ]

╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝

(#29725) noorbertt válasza edk- (#29690) üzenetére


noorbertt
őstag

Flottakezelo.. De azóta már más indok miatt nem ment és most már csak a Telenorra várnak hogy aktív legyen.. hogy mikor azt persze nem tudni, mert a Telenor fog nekik vissza szólni.

(#29726) noorbertt válasza noorbertt (#29725) üzenetére


noorbertt
őstag

Türelmes vagyok és remélem hétfőig lesz valami, különben naponta hivogatom őket megint. De vagy 20ismerosom jelezte hogy vigyem be őket is, ami biztosan nem fog megtörténni mivel nem akarok nekik extra xopast csinálni.

(#29727) 4Grider válasza bepken (#29724) üzenetére


4Grider
nagyúr

Ha nincs a router menüjében sms küldéssel kapcsolatos menüpont (inbox/outbox) amiből kiderítheted, hogy merre mentek az sms-ek, akkor mindenképpen kérj hívásrészletezőt!
Abból ui. kiderülhet, hogy egyáltalán a te eszközöd küldött-e, vagy esetleg csak fogadott (emelt díjas) sms-eket. Ha ui. fogadott sms-ek okozták a gondot, az jelentheti azt, hogy használt számot kaptál, aminek korábbi előfizetője aktivált ilyen szolgáltatást. Ebben az esetben tudom csak elképzelni, hogy a szolgáltató hibás lehet.
De mondom, ennek eldöntéséhez minimum hívásrészletezőre szükség van. Ha esetleg ez a helyzet és a szolgáltató nem áll el a követelésétől, akkor nmhh-hoz kell fordulni.
Minden egyéb esetben maximum a szolgáltató nagyvonalúságában bízhatsz.

(#29728) 4Grider válasza noorbertt (#29725) üzenetére


4Grider
nagyúr

Ha ez az EuroQuattro, akkor kezdenek nekem gyanúsak lenni. Mert itt a topicban más is szív a tömeges sms-spam szöveg miatt inaktívált sim-jével. Ha emellé oda teszem, hogy egy csomó adatmegosztó sim-et a mai napig nem aktiváltak, főleg valami komoly technikai/adminisztratív esetleg pénzügyi problémának tűnik az sms spam hanta.

(#29731) Ksix válasza bepken (#29724) üzenetére


Ksix
tag

Net vagy online APN beállítással használtad? A webes felület gyári admin/admin felhasználó/jelszó párosa meg lett változtatva?

(#29732) kano válasza bepken (#29724) üzenetére


kano
nagyúr

Hú mennyire okos itt mindenki... :)

Én nem gondolnám, hogy a routered küldte ezeket az SMS-eket. Nem lehet, hogy egy kliensed küldte ezeket (persze a routeren keresztül)? Telefon, számítógépen nincs valami vírusod, spyware ami ilyeneket küldözgetett? Egy router ilyet nem tesz magától, a fw-e (ha csak nem 3th party fw) sem szokott ilyet tenni. Ez valamelyik kliensen futó szoftver lehetett.
Első lépés a részletező kikérése, utána pedig ha abból kiderül valami akkor a feljelentés.
Én is gyorsan letiltottam az emelt díjas SMS küldést az EQ adatmegosztó kártyámról. :DDD

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#29733) arnyekxxx


arnyekxxx
veterán

iQpro-nál hogy lehet letiltani az smsküldést? Mailt irok nekik és megcsinálják?

(#29734) Waikiki


Waikiki
tag

Sziasztok!

A flottás díjszabásra automatikusan vonatkozik a roaming díj eltörlése június 15-től?

Az NMHH közleményében szerepel egy ilyen bekezdés:

"A szolgáltatók alternatív díjcsomagokat is kínálnak, amelyekre nem vonatkoznak az általános szabályok, így a roamingrendelet sem. Ezek azonban csak kifejezett beleegyezéssel igénybe vehető szolgáltatások, és kizárólag külön szerződéskötéssel lehet alkalmazni az ezt választó előfizetők számára. Az alternatív díjcsomagoknál érdemes tájékozódni a roamingra vonatkozó díjszabásról is."

Ezek az alternatív díjcsomagok mik lennének? A flottás díjcsomagok ilyenek, vagy valami másról van szó? (Amúgy jelenleg DPI-m van.)

Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1

(#29735) edk- válasza kano (#29732) üzenetére


edk-
őstag

egy kliensed küldte ezeket (persze a routeren keresztül)?

Azt meg hogyan lehetne? Szerintem sehogy.

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#29736) kano válasza edk- (#29735) üzenetére


kano
nagyúr

Miért ne lehetne egy olyan prg-t csinálni pl. andoridra amely SMS-t tud küldeni, ha a router a megfelelő típus (sim foglalattal rendelkező)?

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#29737) 4Grider válasza Waikiki (#29734) üzenetére


4Grider
nagyúr

Nekem DPI korlátlan van, abban pedig alapból tiltott a roaming már évek óta.

(#29738) 4Grider válasza kano (#29736) üzenetére


4Grider
nagyúr

Androidra lehet sms-küldő programot írni, ami akkor fogja tudni kiküldeni az sms-t, ha lát sim kártyát. De hogyan érné el (látná) ez az androidos program egy másik eszközben (a routerben) lévő sim kártyát?

(#29739) kano válasza 4Grider (#29738) üzenetére


kano
nagyúr

Ebben igazad van. Univerzális megoldást nehéz lenne gyártani, de egy spec routerre, ha a telefon hozzáfér a router fw-jéhez és az alkalmas SMS küldésre, akkor ez nem gond.
Lehet, hogy a spec vodás fw rendetlenkedik és SMS-eket küldözgetett?

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#29740) Waikiki válasza 4Grider (#29737) üzenetére


Waikiki
tag

Ott valami nem stimmel, tavaly többször is használtam külföldön EU Net Hetijegyet, amit SMS-sel rendeltem meg odakint.

Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1

(#29741) edk- válasza kano (#29739) üzenetére


edk-
őstag

Akkor a különböző routereket különféleképpen kezelő programra lenne szükség, amelyiknek persze meg kell adni a routerbe való belépés jelszavát is. A routerekben SMS-küldő API meg szerintem nincs.

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#29742) noorbertt válasza kano (#29732) üzenetére


noorbertt
őstag

Az lett volna okos ha te is csöndben maradtál volna :)... Lol

(#29743) Atomgeszi válasza edk- (#29741) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Telorol vagyok, de itt csak annyit ír, ha nem futottam át fölötte, hogy sms fogadásra képes, de küldés opciót nem láttam. [link]

(#29744) pinnacle válasza gabor9991 (#29721) üzenetére


pinnacle
nagyúr

Ez jó ötlet. Nem is tudtam, hogy erre is érvényes a biztosítás.

(#29745) Ksix


Ksix
tag

Túlbonyolítjátok a dolgot. Nem kell fw, program, vírus, meg semmi. A router webes felületéről lehet SMS-t küldeni, ami net APN esetén az egész internetről elérhető (valószínűleg), és ha nem volt megváltoztatva a gyári admin/admin belépés, akkor semmibe sem kerül akárhány SMS-t elküldeni.

(#29746) edk- válasza Atomgeszi (#29743) üzenetére


edk-
őstag

A webes interfészről tud küldeni

Turn on your router
Connect to your Wi-Fi hotspot
Establish a connection to your router's web interface
Highlight the field next to "Password" and key in admin
Click Login.
Click SMS.
Click Write.
Add recipient: Enter number and key in the required number.
Write the text message: Enter your message and write the text message.
Send the message: Click Send.

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#29747) kano válasza Ksix (#29745) üzenetére


kano
nagyúr

Akkor ennyit kell csak próbálgatni egy megírt programnak akár vagy egy rosszakarónak.

[ Szerkesztve ]

„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

(#29748) edk- válasza Ksix (#29745) üzenetére


edk-
őstag

A router webes felületéről lehet SMS-t küldeni, ami net APN esetén az egész internetről elérhető

A korrekt routerekben alapértelmezés szerint tiltott az adminfelület elérése a net felől, csak LAN felől engedélyezett. Hogy ebben hogy van, az kizárt dolog, mert nem tudom.

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.