- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Sziasztok,
Mini-ITX-es gép összeszerelésén gondolkozom. A legfőbb célterület a filmezést (full HD, BD, akár 3D filmek, magas bitrátával.). A jelenlegi gépem (ddr2-es alaplappal) is kiváltanám ezzel, ahol legtöbbet a photoshop volt használva (elég keservesen).
Első körben brazosra gondoltam (e-350), de úgy érzem, hogy az a fimezésre is pont, vagy pont nem lenne elég.
Most egy H67-es lapon gondolkodom, I3-as proci, SSD, 4Gb memóriával. Olvastam itt már hasonló konfigurációkat, de ott szerepelt vga kártya is a palettán (HD4670 talán). Szerintetek nekem kellene külön videókártya? Melyik gyártó alaplapját érdemes választani? Én az ASRock H67M-ITX/HT-al szemezgetek, ott van távirányító is, mondjuk a wifi nem szempont, van kábel. 1 vagy 2db 2,5" merevlemez menne még bele az adatoknak és egy BD lejátszó. Milyen házba lehetne ezeket belerakni (olcsóbb kategória). A konfig a célhoz nem túl erős/gyenge?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Fotó állvány eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest