Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Amikor nekem volt Manli Nvidia videókártyám (kínai, a világ harmadik legnagyobb oem gyártója), alig bírtam eladni, mert senki sem ismerte. Közben röhögve hozta ugyanazt a szintet értelemszerűen, mint egy Asus, vagy MSI és minőségben is szuper volt (fém hátlaplemez, masszív, pontos illesztések, stabilitás).
Nem kell félni ma már akínai cuccoktól. Ami nem kínai az hamis. Két jó off példát hadd osszak meg:
A hazai viszonyok között él még az a tévképzet, hogy a kínai az sz*r. Főleg ha olcsó. Ld. MG Zs gépkocsija, ami lepipálja minőségben az alsó középkategóriás európai modelleket, közben olcsóbb, mégis vesznek egy használt "üzletit" ugyanannyiért inkább helyette, ami nem is jobb minőségben.
Másik példa. Gyerek ráfüggött - persze miattam - a star warsra. Nézegettem neki a normális fénykardokat. Ami itthon legolcsóbb fém nyelű, akksis fénykard volt, az 29000 volt, jelenleg dark apprentice néven 35000. Echte ugyanaz (de még a címkék, csavarhelyek, foglalatok is) temuról véve 7000 ft ingyen szállítással. És itt nem az európai volt előbb...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- DDR4 párban Kingston HyperX FURY (2x8Gb 30k) + Kingston FURY Beast (2x16GB 75k)
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Dominator Titanium
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest