Új hozzászólás Aktív témák

• HUN_Sector

őstag

válasz viperabácsi #65362 üzenetére

Amikor nekem volt Manli Nvidia videókártyám (kínai, a világ harmadik legnagyobb oem gyártója), alig bírtam eladni, mert senki sem ismerte. Közben röhögve hozta ugyanazt a szintet értelemszerűen, mint egy Asus, vagy MSI és minőségben is szuper volt (fém hátlaplemez, masszív, pontos illesztések, stabilitás).

Nem kell félni ma már akínai cuccoktól. Ami nem kínai az hamis. Két jó off példát hadd osszak meg:

A hazai viszonyok között él még az a tévképzet, hogy a kínai az sz*r. Főleg ha olcsó. Ld. MG Zs gépkocsija, ami lepipálja minőségben az alsó középkategóriás európai modelleket, közben olcsóbb, mégis vesznek egy használt "üzletit" ugyanannyiért inkább helyette, ami nem is jobb minőségben.

Másik példa. Gyerek ráfüggött - persze miattam - a star warsra. Nézegettem neki a normális fénykardokat. Ami itthon legolcsóbb fém nyelű, akksis fénykard volt, az 29000 volt, jelenleg dark apprentice néven 35000. Echte ugyanaz (de még a címkék, csavarhelyek, foglalatok is) temuról véve 7000 ft ingyen szállítással. És itt nem az európai volt előbb...

Új hozzászólás Aktív témák