- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
AxBattler #63923 üzenetére
Szerettem, nagyon jó kis gép volt, de szeptemberben meg kellett válnom tőle, kellett az ára másra, és mivel van egy erős laptopom, ez ment
Viszont a B450i Aorus Pro WIFI lapon a sokat szidott VRM nem ment 57 fok fölé több órás Prime95 alatt sem, ebben szerintem sokat segített, hogy a lapra és a VRM bordára fújta a venti a levegőt.
Én sosem gondolkoztam toronyhűtőben a korábbi tapasztalatok miatt, ismerősi körben is sok gépet építettem, amikor toronyhűtő volt az igény, rendszerint forrtak a VRM-ek, cseréltünk rendes Top Flow hűtőre, egyből 20 fokokat csökkentek a VRM hőmérsékletek, és a gép is ki tudta futni magát. NR200P-ben is számtalan lehetőség van top flow hűtőkkel, nem muszáj csak toronyban gondolkozni.... Felülre meg mehet slim venti 3D nyomtatott stiftekkel (én alulra is slim ventiket tettem, beállítva fix 450-es fordulatra mind a 4 ventit, és alulról húzta át a levegőt felfelé/kifelé a házból), és már nem kell nyavajogni, hogy a rendes 25 mm vastag venti nem fér el felülre
Az LGA 775-ös gépemben is egy Scythe Grand Kama Cross 2 hűtő van, nyomja csak rendesen a VRM-re a luftot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest