Új hozzászólás Aktív témák

• HUN_Sector

őstag

Na konklúzió:
    Melegszik. Még full copper hűtővel és galliummal is. Játék alatt 80-90, Prime95 stressz teszttel az i7 11700f-et fel lehet húzni százra kb 10 perc alatt. A thermalright hLP hűtő zajos. Persze a 92-es noctuám nehogy véletlen be tudjam rakni, mert csatos felszerelésű a venti és 2 mm-el magasabbb is lenne mint ahogy a házfal engedi. A jonsbo slim hűtőm meg 3 mm-el keskenyebb, az 12mm, az se megy fel a procihűtőre.
    A GPU legalább jól érzi magát, 60 fok.

Az RTX 3060 mint írtam, magasságra nem fér be, csak ha a PSU tápkábel hosszabbítót kilógatom. Gány ez így, bár nem látszik. Most vagy visszaváltok gtx 1650 superre, vagy a gyerek fekete (pfujj) rx6600-as kártyájával cserélek, vagy vehetek egy 4060 ti-t/6700xt-t, amihez nem sok kedvem van - nem mintha sok lenne fehér színben.

Hibajelenség is volt: Leállítottam a gépet, elindítanám, se kép, se hang. Átviszem egy másik konnektorhoz, ott megy. Visszaviszem az eredeti helyére, megy.
    Nem értem.
    Reggel meg ismét nem indul. Fel se pörögnek a ventik, süket az egész. Tápot kiszedem, gyerek gépében kifogástalan. Betettem az ő SFX-L tápját az enyémbe. Megint megy. Ja, de az már SFX-L, szóval már nem felfogatható, csak az SFX lenne az. Szóval most csak bent van a gépben.

Új hozzászólás Aktív témák