Új hozzászólás Aktív témák

• Hanok

senior tag

válasz Grave_444 #58838 üzenetére

Próbáltam itt a feltöltési limitekbe beleférni nem gondoltam volna hogy ennyire kicsi lesz.
    Amúgy sajnos annyira nem acélos ez a VGA hogy a 120hz-es G-synces LG tv-t ki tudjam használni vele..AAA-s játékok azért max beállítással 4k-ban nem mennek 120 FPS felett így azért a proci inkább csak lebzsel ilyenkor.. De kissebb felbontáson természetesen elfogyna. Felrakom teljes méretbe is a képeket :)

Talán így jobb lesz...

#58839sff-cucc : Igen ez egy tudatos döntés volt hogy ott az elszívás az segítsen a VGA-nak és azonnal a házon kívülre termelje a hőt ami jól is sikerült mert elég nagy felület jutott oda. Eléggé leszűkült a típus 4070-ből kevés az ilyen kártya ami befér, ilyen a kialakítása és nem lóg túl ez a része annyira hogy a venti oldalfala kitakarja.

#58841AxBattler : Igen próbáltam az kb. a katasztófával egyenlő hőmérsékletek szempontjából. Valamiért ahogy a proci fújja felfelé a levegőt és megütközik a befelé jövő levegővel elkezd cirkulálni belül. Szerintem azon a kis résen akkor a légáramlás hogy nem fúj már át rajta az első venti.

Új hozzászólás Aktív témák