Új hozzászólás Aktív témák

• ii77

tag

Sziasztok!
    Hozzátok fordulok tanácsért, mert a "Milyen alaplapot vegyek" típusú topik(ok)ban állandóan
    az atx méretű példányokat erőltetik, hiába jelzem, hogy én minit szeretnék. GIGABYTE B550I AORUS PRO AX lapom utódját keresem, mert az 3-4 hónaposan elhalálozott. Pedig külcsínyre (is) igazán jól összepasszoltak a szintén Gigabyte videókártyával. A probléma története a "Nem indul és mi a baja a gépemnek" hozzászólásomban olvasható. Garanciában ment vissza és a gyártó visszajelzése alapján valóban a lap ment tönkre. Sajnos ennél többet nem közöltek. A nyár maradék részében nem foglalkoztam e témával, most annál aktuálisabbá vált. A konfiguráció többi része nem változott: [AMD Ryzen 9 5900X][Scythe Big Shuriken3][CORSAIR VENGEANCE RGB PRO CMW32GX4M2C3200C16][GIGABYTE RTX 3070 GAMING OC(GV-N3070GAMING OC-8GD)][Samsung 970EVOPlus1TB+KingmaxPX3480 256GB][1xNF-A12x15 PWM CH.BK.S][Corsair SF750Platinum][CM NR200P White].

Azon elmélkedem, ha már vennem kell, inkább x570-es chipset legyen. És hiába szimpatikus az új Gigabyte x570SI Aorus Pro AX, mégis a friss tapasztalatom miatt lehet, most inkább hanyagolnám e márkát. Bár árusítani sem látom. Ezeken túl viszont eddig csak az Asus termékei szimpatikusak. Ám mindkettő (mint persze most minden más is) ára az egekben: ASUS ROG Strix X570-I GAMING, illetve az Asus ROG Crosshair VIII Impact Mini DTX. Rákeresve, eddig úgy láttam, ez utóbbinál is elférne még az NR200P alján 1 vagy 2db 15mm-es Chromax venti.
    Elég tanácstalan vagyok, mit válasszak, így szívesen fogadom ötleteitek.

Új hozzászólás Aktív témák