Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

Köszi a választ.
    Más téma (félig):
    úgy néz ki ez a hét nem az én hetem tápegységek terén, mármint az szupi hogy az előre vállalt 2 hét helyett 5 nap után megkaptam az Inter-Tech 200W nas pico-t (piros bolt a botnak, meg annak is hogy egyáltalán árustják), csak hogy aztán kibontva ez fogadott:

A jobb felső, egyedüli egység alatti forrszem kicsit nagyobbra sikeredhetett és emiatt kicsit csálé...stabilnak "tűnik" de még nem volt érkezésem kipróbálni.
    Amúgy ami nem látszik a gyártói fotón az hogy a fekete mosfetek:
    nk0
    PK650BA
    UZE1VA313
    A másik oldalon a srágákon olyan picik a betűk mintha rizsszemre akarták volna írni. :D

Haza fele beugrottam a lomexbe, 150W meanwell tápegységért, meg persze a biztosítékkal és 2p kapcsolóval egybeépített 230-as IEC C14 PC dugaljért hogy igazi tápegységet tudjak gyártani. A nagyobbik gond, hogy nem vagyok annyira tápos forrasztásból osztán nem találok 5,5x2,5 csavaros DC apa-t boltban...

Lehet ki kéne próbálnom a 19V-os gigabyte brick téglával hogy elindul-e 12V pico psu a server PC-ben? Tudom hogy elvileg a téglának le kéne szabályoznia magát, de félek tőle. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés