Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

Próbáltam utána járni a topicban visszakeresve hogy monitor hátuljára szerelhető VESA mountos házakból mi az értelmes választék jelenleg a piacon.
    Jól veszem ki hogy az Antec ISK110 VESA U3 a legjobb alternatíva? [link]
    Ehhez még külön kell venni AC/DC tápot? Tehát a fenti árban az nincs is benne, csak a belső DC-DC?

Munkahelyre kéne, viszont a főnök valamiért gyűlöli az "ódivatú" külön monitor és külön gépház elképzelést...csak AIO-k vannak az irodában, de én ezt nem tartom okosnak, mivel a nagy gyártók nem úgy építik ezeket hogy tényleg egyszerű legyen karbantartani vagy upgradelni.

Szóval gondoltam megtudnám győzni VESA mountos gépről, ha nem túl batárul néz ki.
    Árban ha egy komolyabb officeos gép a cél, tehát hogy komolyabb táblázat kezelést is röccenés mentesen vigye, akkor megbízható gép terén új monitorral együtt, kb hasonló árban fog kijönni mint ugyanolyan teljesítményű AIO, csak kezelhetőbb.
    Meg ha meg jelenik a monitoron egy csík nem az egész gépet kell cserélni...mint a másik gépet kellett...

A fenti típuson kívül van még elérhető választék? Amiben elfér egy noctua hűtő?
    Vagy inkább egy barebone upgradelhető mini-PC-t kéne nézni?

Új hozzászólás Aktív témák