Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
Pgraph
üzenetére
A Realan tetején lévő venti baromi sokat segít a szellőzésen. Pláne így, hogy alulra is tettem egyet, LowProfilos vga volt benne, így jobb át tudott áramlani a levegő a házon. Amikor kipróbáltam, jött ki rajta szépen a meleg levegő rendesen. Az alpenföhn wing boost 2 venti volt alul és felül is, kb 1000-1100 rpm körül ment most terhelés alatt. Ha kicsit pl manuálisan feljebb toltam, már előjött a szélzaj a tetején lévő hülye szellőző kiképzés miatt. Kicsit sajnálom, hogy az IS-50-et nem tudtam beletenni, tuti jobb lett volna a hőfok. De nekem annyira gyalázatos az alja, hogy vettem vizes csiszoló vásznat, hogy kicsit átpolírozzam jobbra a talpát.
Tehát a tetején sokat számít a szellőző. Talán egy kör kivágással és egy ventiráccsal lenne talán a legjobb hatásfok.Egyébként a metis tetejét is ki kellene majd vágni, vagy lyuggatni, biztos pár hőfokot segítene. Csak nem tudom megéri e vesződni vele.
Amúgy milyen sfx tápot vettél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 23e
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő