Hirdetés
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Grave_444 #45632 üzenetére
Nem végeztem komoly teszteket, de futott a böngésző, benne nénány más ablak, plusz a bet 365 ablak, egy hd streeam a linuxos műholdvevőmről VLC-n, szokásos skype, ez- az, és a T-s proci 30-35%-on pörgött, kapott a gép e gy T nélkülit, 8-12%-ra esett vissza a proci, a szorzó is lejjebb ment, és érezhetően nem volt akadás.
Hogy aztán másik generációnál fejlődött-e már annyit a technika, hogy a T-st jobban elereszthették, és mégis belefért a 35E-ba, nem tudom, azzal az eggyel volt ilyen tapasztalatom, talán fél évig vacakoltam vele, és nagyon nem bántam meg a döntést. A mostani 6700-as is T nélküli lett, nem akarok még egyszer T-s végűt.
Ettől más lehet vele elégedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tesla topik
- Eredeti játékok OFF topik
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Gitáros topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest