- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flashpointer
őstag
Segítenétek döntésre jutni? Az öregemnek raknék össze valami gépet. SSD (nem kell beleszámolni) és itx deszka adott, de az utóbbi eladható ha nem kerülne beépítésre.
elvárások:
-böngészés
-kis méret
-otthon hagytam neki az asztalimat ideiglenesen és rászokott a youtub videókra amik eddig nem mentek az övén, úgyhogy 1080p youtub gördülékeny lejátszás
-win7Ezek a variációk álltak össze eddig.
v1
itx deszka asus h61mv
1155-ös celeron 1630 proci
2gb memória
64gb ssd
+ilyen ház tápegységgel paneltáppal elvileg belemegy a házba a gyári hűtő
----------
~42kv2 gyengébb ugyanannyiért
-Zotac Zbox 18
-2gm mem
----------
~40knéztem a j1800-as integrált procival bíró alaplapokat is, de úgy olvasgattam win7-et problémásabb rátenni, illetve nem tudom win alatt mennyire menne egy hd youtub videó ezeken, + majdnem ugyanannyiba kerül egy jóval erősebb celeronos cucc (v1) ,annyi fogyasztáskülömbség meg most nem számít.
Esetleg AM1 platform, de az megint ott van hogy a linkelt házzaltáppal (ami szerintem 15k- ért mindennel együtt elég kedvező, hasonlót sem találtam sehol, úgyhogy az adja meg legfőképp a celeronos konfig előnyét, persze ha lehetne csak házat venni 5k-ért úgy más lenne) drágábbra jön ki mint a celeronos és még gyengébb is
Vélemény,esetleg más ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest