- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- PICO PSU kérdések
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
csokoládé13 #21727 üzenetére
Nekem i7 3770k van benne egy Samsung SSD-vel és egy 3TB-os HDD-vel és nagyon csendes (mondjuk pont a merevlemez a leghangosabb). Kábelmenedzsment, mint olyan nincs, de el lehet férni, viszonylag normálisan elrendezni. Főleg moduláris táppal. Erre is volt egy ötletem, hogyan lehetne a házat továbbgondolni egy kis moddinggal, de egyelőre nem volt időm belefogni. Az én esetemben a kábel elrendezést ne nézd, ahogy elsőre összeraktam úgy maradt, ennél azért sokkal jobban el lehetett volna rendezgetni.
Mondjuk én most gondolkoztam, hogy eladom, mert van pár futó fa számítógépház projektem (mások számára) és újra elcsábultam, hogy ha már csinálgatom, akkor már magamnak is csinálok egyet, csak most már ITX méretben. Mert eddig csak nagyobbakat készítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest