Új hozzászólás Aktív témák

• MontyCrew

senior tag

válasz F34R #17196 üzenetére

tudom persze, nem kevés áramot vesz fel és ezt a kis méret miatt nagyon nehéz vagy lehetelten megoldani. Bár lehetne 1-2 fullos lap, csak vízhűtésre és akkor máris baba lenne :) De nem bánkódom, utóbbi időben eléggé nagy lett a választék. Már nem is tuningolok így egy nonk ivy i5 is simán elég, vgara meg pár mhzt kötelező ráhúzni :) Most azon töröm a fejem, hogy rakjak e a prodigy házba egy kis egyedi vízhűtést, pár alkatrészem lenne is hozzá a dobozaimban... Alacsony fogyi miatt nem is kellenének akkora brutális nagy hőleadók így hzon belül szépen meg lehetne oldani. Csak a tápom kábeleit lehetne vlahogy eldugni, mert egy nem modus CX 430 V2 teszi szolgálatát nálam. Régen modnjuk minél nagyobb tápokra hajtottam, most meg épp az ellenkezője az egész. Nagyon sok hardvert kipróbáltam és midnig egy baromi régi csúnya gépházba volt beszórva, aztán jött, hogy kicsit csinosítgassunk és eljutottam oda, hogy a hardver nem érdekel, legyen egy kis középkategória, de a gép az nézzen ki valahogy :D Itx meg a kihívás miatt, de nem bántam meg, jó móka :) Jah és sorry, nem tudom, hogy jön ez a 2011 hez :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés