- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Azért adtam el, mert abszolút kihasználatlan volt, a garázsban állt. Nekem nem munkába járni kellett, egyszerűen megszoktam hogy régen mindig volt motorom. Aztán most megengedhette magának az ember, megvettem hobbinak. De nem az igazi volt nekem a robogó, állítólag a közel 2m-es magasságommal, meg a tél végére rendszeresen összeszedett 135 (+) kilómmal nevetségesen néztem ki rajta. Kisebb túrákra fogtam be, de kevés volt az erő, max. 80-nal hajtottam, és úgy éreztem életveszély, ha az embert mindenki meg akarja előzni. Kisvárosunkban szintén életveszély volt vele a közlekedés, szerintem ránézésre elektromos biciklinek nézték, és sokszor nem kaptam elsőbbséget. Első évben mentem 1100km-t, aztán 2 év alatt 300-at.....Beszámíttattam egy Benelli Imperiale-ba. Ez is kínai, először majdnem elrántott, 205 kg, pedig 20 kiló fogyással is bőven verem a mázsát.....
Először nehéz volt megszokni a dög váltós motort, de mostanra marhára élvezem. Motornak nézik, egy vészfékezésem nem volt, mindig megkapom az elsőbbséget. Ugyan a teljesítménye a köbcentihez képest nevetséges (400ccm3 21LE), de hosszú löketű motor, alacsony fordulaton leadja a nyomatékot. NYOMATÉK. Úgy képzeld el, ha rosszul pakolok vissza rendőrlámpánál, 2. fokozatban ugyanúgy elindul, észre sem veszed hogy kettesbe indultál, csak abból, hogy jó hosszú lett ez a fokozat....Szél, kisebb emelkedő, 120 kilós teher..Észre sem veszi, megy. Jó időben felpattanok rá, aztán lemegyek a Bakonyba. kerülök egyet. Robogónál sokkal kényelmesebb, meg ugye a 80-90 km/h az 3500-4000-es fordulat. Megy 100 fölött is, kényelmesen, utazóba, de ilyenkor már átlagos hangja van. Én nem bántam meg, azóta is azt mondom, akinek van rá jogsija, és kimenne a városból, az ne 125-öst vegyen. Bánom is én, hogy többet fogyaszt (Kb 1literrel)
Ha kiértem egy erdősávból a robogóval, és pofába kaptam a szelet, a 80 km/h suhanás azonnal 70 km/h lett, és innen már alig akart gyorsulni, de nem is erőltettem. Most ha szembe kapom a szelet, a motor ugyanúgy megy tovább..És ha gázt húzok, készségesen megindul, neki a szélnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ukrajnai háború
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest