Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
FeniX-
üzenetére
" Rebelnek is a legjobban felszerelt változata már ledes ugyanúgy"
Igen, csak annak a lámpájában benne van a jelzés.
Amúgy amíg jól van beállítva, nem vakít, szerintem a rendőr nem foglalkozik vele. Ha beléd akar kötni, úgyis talál fogást. Tuti hogy a társaság 90%-ának le van járva az Eü. csomagja. (Valszeg az enyém is)
Megjött a jó idő, arra gondoltam megyek egy kört a robesszal. De eddig esett, tiszta sár meg víz minden. Szerintetek egy 10 perc alapjáraton járatás megfelelő lehet, vagy inkább el sem indítsam? (léghűtéses 4T 125 Liberty)
Talán van aki emlékezik rá, tavasszal első indításnál nem aludt el a check engine, csak miután leszívtam a benzint, és tankoltam. Tavaly télen 5 hónapot állt, most megpróbálom havonta megjáratni, de legalább bemelegíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy amíg jól van beállítva, nem vakít, szerintem a rendőr nem foglalkozik vele. Ha beléd akar kötni, úgyis talál fogást. Tuti hogy a társaság 90%-ának le van járva az Eü. csomagja. (Valszeg az enyém is)
nyogo83
sityupityu