- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szajo
őstag
Az mitől van, hogy mind kettő motoromon (Piaggio NRG Power, Aprillia Sr50 Piaggio blokk) olajos a henger és a kipufogó csatlakozás? Az egyiknél járó motornál csöpög is lefelé... ott nincs tömítés hanem a kúp tömít.
-
HermannG
csendes tag
válasz
HermannG #82183 üzenetére
Na mivel nagyon nem ment a robogó ezért kellett valamit tenni, úgy kezdtem hogy egy grammal könnyebb görgőket vettem majd meglátom hogy megy rosszabbul-jobban aszerint veszek nehezebbet vagy még könyebbet illetve erősebb kontrasztrugót, hálistennek szerencsésen bele nyúltam össze rakás után úgy megy a gép mint akit picsán rúgtak mindenhol erősen húz 57km végsebesség helyett 70km van amit ugye vagy 5helyen elmondtak, hogy cdi folytja.... hát most akkor hogy is van ez
mi is fojtja tudja a csatkai Szűz Mária ezek szerint de olyan állat lett minden, hogy csodájára járna szerintem bárki!
Jó robogózást mindenkinek!!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Boci23 #82435 üzenetére
Lehet, hogy elvinné az önindító is, de ha 2-3 perc rúgdosás kell neki, akkor nincs szívem fél percig indítózni.
nyogo83: foglalkoznék vele, ha rendszeres lenne. 2-5 nap állás után ha pöccre nem is, de 3-5 rúgásra indul. 2-3 hét állás után vagy indul, vagy nem. 1+ hónap után fixen nem indul, csak sokadik rúgásra, de ennyit egy huzamban csak keveset áll egy évben.
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
Boci23 #82433 üzenetére
Uj benzincsap is lehet szar, talalkoztam mar ilyennel(foleg taiwani/RMS). A vakumcso csatalkozast is atnezheted ami a csapra megy, illetve erdemes lenne az atlatszo benzincsoves megoldast a hiba kiszureseig megprobalni.
Szerk: egyebkent a sok rugdosas parositva a nem nyito benzincsappal is tud oltari szivatast csinalni. Mivel rugdosaskor az olajpumpa ugyanugy adagol minimalis olajat, ha nem jut benzin a karbiba, akkor szepen fel lehet tolteni olajjal a sok rugdosassal(de ahhoz mar tenyleg sok kell). Legutobbi ilyennel az uszohazbol ontottem ki az olajat
az csoda lett volna ha beindul.
Jellemzoen ilyenkor van az, hogy ha beindul, akkor par percig fustol mint a veszedelem. -
Boci23
csendes tag
Önindító az nálam is kizárva,esélytelen lenne pár nap után. Kb. nálam is ez a helyzet lassan minden új,de egyszerűen nem jövök rá mi a hiba...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Boci23 #82433 üzenetére
Nekem új kora óta ilyen a BWS. Van, hogy 30 rúgás is kevés neki. Nem is szoktam az önindítót kínozni.
Azóta már ki lett cserélve a benzincső, karbi felújítva, új benzinpumpa, csak prémium üzemanyag, légszűrő, stb.
A benzincsövem fekete, az idomoktól úgyse látnám, bontani, összerakni meg sokkal tovább tart, mint amennyi idő alatt berúgom.
Télen, nyáron csinálja. Télen még a manuális szívató miatt hisztisebb. Teljes szívatón képes beköpni a gyertyát -10°C fölött. -
Boci23
csendes tag
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
Boci23 #82427 üzenetére
Jo lenne kideriteni, hogy tenyleg jo-e a tomites a karbinal, tenyleg nem-e elparolog a benzin.
Ha elparolog, akkor utana a nehezkes inditast regi benzincsap is tudja okozni. Letapad a membran benne es berugaskor/inditozaskor keves a vakum hozza hogy kinyisson.
Ilyenkor jol tud jonni csak a hiba kiszuresere egy atlatszo benzincsovet berakni a benzincsap es a karbi koze. Amikor nem indul, akkor ranezve nagyjabol egybol ki lehet szurni par dolgot hogy mivel van gond. -
Boci23
csendes tag
Erre is gondoltam,most cseréltem úszóházat ,új tömítéssel ,de péntek után ma reggel ,megint nem indult ....
-
Boci23
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy 2t robogó minarelli motorral. Probléma ,hogy pár nap állás után nem lehet elindítani,csak ha féktisztítót fújok a légszűrőbe.
Utána indul rendesen,1 nap állás múlva is indul rendesen....
Viszont, ha 2-3 napnál többet áll a motor, nem indul.
Karburátor tiszta,kompresszió van egyszerűen nem tudok rájönni hol a hiba.Valakinek valami ötlet?
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
Casoli #82424 üzenetére
Vagy 4 eve vettem a egy ilyen szettet [link], vesz esetere ha elkap az eso.
Rengetegszer hasznaltam mar, nem azott be sehol, nulla elhasznalodas latszik rajta, jo vastag anyagbol van. Relative kis meretre ossze lehet hajtogatni, szoval ha van csomagtartod, akkor akar allandora benne is lehet hagyni.
Lehet designosabbat venni csak kulon nadragot ugyanennyiert, a kerdes, hogy meger-e annyit. -
Hasznal valaki esoallo ruhazatot? Bor felso kabatom melle kellene nadragot vennem. Milyet erdemes? Van valakinek tapasztalata?
-
perge666
veterán
válasz
macilaci78 #82420 üzenetére
Ezek amiket felsoroltál szerintem nem nagy problémák.
De értelek hogy váltani akarsz,az ember mindig valami újra vágyik.
Ha megint újat veszel azzal sem lesz évekig problémád.
Sityupityu : Igen bejön a tereprobogó nagyon is.
Van is ithon egy Piaggio Typhoon X,de az más mert jóval nagyobb ésnagyobb a fordulóköre is.
Aprilia Rallyk is nagyon bejönnek a kis alakjukkal.
Bár kicsi nem vagyok, 183centi magas és kb 90-95 kiló,de a BWS-en még kényelmesen elfértem.
A Typhoon meg mégnagyobb,mégkényelmesebb akár kövön akár homokon,de a BWS nekem favorit marad akkoris.
Nemrég 300 körül láttam egy full gyári BWS-t nagyon kevés km-el,olyan volt mintha most jött volna ki a gyárból.
De más beruházási terveim vannak jelenleg,így elengedtem. Szerintem nagy hiba volt mert nem hiszem hogy mégegy ilyen fog szembe jönni,de van 2 frankó moci is és nem létszükséglet egy 3. is. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Baby design smart sportbabakocsi
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest