Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, nem tudok érdemben nyilatkozni, mert sohasem hackelntem még így variátort.
Az biztos, hogy az előző hozzászólásodban lévő képen ahol az új külső tárcsád van, azon látszik, hogy nagyon nem ment ki a szíj ameddig kéne neki. Az nagyon sok volt.
Ez milyen cucc most amid van (variátor)? Mondtad, de én már elfelejtettem. Az szíj szélességben hozza a gyárilag előírt értéket?
Amúgy itt másról van szó, nem szándékos butításról. Miért tennék? Nekem van egy 180 4T runner-om és azon tökéletesen kimegy a szíj. Nemsokára szétfogom szedni, és akkor csinálok majd képet róla. Tökéletesen látszik a külső és belső tárcsán is, hogy kb a maximumig kifut a szíj. Igaz mondjuk, hogy ez a része a hajtásnak malossi (malossi kevlar szíj, malossi multivar), ráadásul tavaly nyáron lett beletéve. 65 ezer volt ez a része a dolognak a görgőkkel együtt, bár ez még nem az én pénztárcámat terhelte, mert akkor még nem az enyém volt a motor csak szereltem. De megy is tőle mint az ördög. A végsebessége is jó, a gyorsulása meg még jobb. Viszont tisztán emlékszem arra is, hogy amikor kivettem belőle a gyári variátort meg a régi szíjat akkor látszódott, hogy a gyári cuccnál is kiment teljesen a szíj.ui: Azért csak óvatosan ezekkel a tárcsa mahinálásokkal. Láttam már ilyet szétrobbanva darabokban, hogy a többi dologról amit vitt magával már ne is beszéljünk. Értem ez alatt azt a részét a műveletnek, hogy eltávolítottad a hullámosodást belőle. Tehát ha minimálisan is, de valamivel vékonyabb lett az anyag.
Új hozzászólás Aktív témák
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nyogo83
sityupityu