Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- vamzi: Vodafone te csodálatos... (Volt UPC)
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forandor
tag
Sziasztok!
Piaggio ZIP (kb. 98-as évjárat), nem saját, de érdekel, hogy mi baja lehet, ha már ennyi időt rászántam... Tulaj ment vele, majd egyszer csak leállt, (lehörgött, elerőtlenedett, előtte viszont ment mint a golyó).
Szikra van, másik gyertyával is volt próbálva, karbit 3-szor is pucoltam (már kívülről is mintha új lenne).
Észrevételek: légszűrő száraz volt (légszűrő olaj? az valami új pokemon?), karbi úszóházát tartó két csavar közül az egyik foglalata menethibás, 1-2mmnyire tátongott a műanyag "benzinmedence" (jelenleg dróttal meghúzva, megkötve), az külön érdekes, hogy így is ment.
Indítózásnál néha hallatszik mintha indulni akarna, de semmi nem lesz belőle. Kipufogónál érezni, hogy járkál egy kis levegő (csak levegő), a karbi levegőbemenetét közvetlenül befogva semmi szívást nem érzek. A vákuumos benzincsapot se hozza működésbe (megszívva dől a cuccos).
Ha a szimering megy el, okozhat ekkora gondot? Hengerbe injekciózva se hajlandó elkapni a témát. Kb fele tankot beleszurkáltam, a gyújtás viszont már kicsit benzines lett. Egyedül jobban nem tudtam szétszedni, a hűtőlapát igen szorosan a helyén van.
Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest