- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oppaoppa
csendes tag
válasz
runner 125 #24974 üzenetére
bocs, hogy nem írtam le érthetően. A robogó az enyém ingyen kaptam járkáltam is vele párszor. Aztán egyszer csinált egy olyat hogy sekép sehang és megállt. Na azóta eltelt 3-4 hónap amiből 1-et szerelőnél töltött. Aki azzal adta vissza, hogy nem tudott alkatrészt szerezni bele, de szerinte a jeladó tekercs a szar. Jelenleg itt tartok és próbálok ötleteket szerezni hogy mi is lehet a baja. Van nagyonsok ilyen wannabe szerelő ismerősöm de senki nemtud vele mit kezdeni. Tudom hogy egy olcsó kínai szar, de mivel ingyen volt így egy bizonyos pénzösszegig megéri nekem foglalkoznom vele. De amugy amíg működött elég jó volt, szóval azért picit sajnálnám ha nem tudnám megcsinálni. Ez kb a helyzet más nemjut eszembe ami lényeges lehet, 2k kilometer van benne kb. És eddig csak abban van egyetértés hogy a blokk az biztos jó, még szeritnem laikusként is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest