- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
na szual az van h az egumotors-on nézelődök most.
nme akarok semmit cserélni csak 1 kipuffot, sőt a fúvókát is hagyom a francba mer annyit enne mint egy autó. az meg már ne mbuli.
arra jutottam amit olvastam az egümotorson h a leovinve ZX kipuff lesz rajta, mert az 50-es-hez való 70-eshez meg nehezen hangolható.
node! amíg elkopik a gyári henger az mennyi?? idő kb 3 év. én addig nme szeretném leszedni a gyári hengert amíg az nem szorul cserére. visszont erre az időre megérné bfeektetni a kipuffba mert jobb lenne.
igen azzal tisztában vagyok h nő a fogyi.
annyit akarok h ne egy átlagos aeroxom legyen hanem attól 1 kicsivel több ezért szeretnék a sportkipuffot. és az a kipuiff a Leovince ZX lesz mejd taavsz tajékán. vmi vélemény erről a kipuffról tapasztalat egyebek?
köszi ahelpet
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest