-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyani
őstag
sikeresen belőttem a levegő:beny arányt mer valszeg elmászhatott. most nagyon jó lett. eltűntek a rángatások az h hörögve pörög fel szal királyos.
-
tgabi
tag
Így hirtelen:
-555 Robogó: Bp. XI. ker. Budaörsi út 4-18 sz. 139-es busz megállója (Hegyalja út)
A túloldalon is van egy bolt a benzinkúttól 4-5 percre gyalog a sasadi felé, a neve nem jut eszembe, de kölcsönzőként is működnek.
-Scooter-ker: Bp. XV.ker Irány utca 1. 69, 62 villamos (Tóth István utcai megálló)
És ugyan nem Bp, de Törökbálinton 2 bolt is van,
-Redrobogó: 2045 Törökbálint, Tó u.3 72-es busz, a körforgalomnál kell leszállni
-Red Baron: 2045 Törökbálint, Tó-Park, 72-es busz, Budatej, valszeg ugyanaz a megáló.
Üdv.'' Senki se tud semmit! ''
-
ett
aktív tag
válasz golyani #2795 üzenetére
Ezt ismerem, de itt főleg tuningalkatrészeket láttam. Olyan nincs, ahol a ''sima'' alkatrészek beszerezhetők? Például nekem nem kell pollini, meg ki tudja milyen kipufogó, vagy görgő, hanem mondjuk csak a gyári simán megfelel. De lehet van itt sima alkatrész is, csak nem néztem szét eléggé. Azt hiszem megvizslatom rendesen az oldalt, mert amúgy jó cuccok vannak rajta.
[Szerkesztve]Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
Kriszcso.
csendes tag
Érdekes egybeesés. Én egy lakótelepen lakok és ma mikor el akartam indulni a m ocival kinéztem az ablakon(mert nem találtam a kulcsot), és ott virított a kulcs a csomagtartóban. Persze rajta volt a lánc kulcsa is...
Az égiek vigyáznak rámha a térdünk visszafelé hajlana, milyen alakú lenne a szék?
-
-
ett
aktív tag
válasz GodHeart #2773 üzenetére
Így van.
Persuader: igazad van. Én olyanra gondoltam, hogy max. kell bele új akksi, vagy új gumi, mert ezek olyan alkatrészek, amik tönkremennek, akármilyen jó motorod van. Nem úgy értettem, hogy veszek egy lepukkantat és költök rá még sok ezret.Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
etnies
senior tag
Megvolt a mai jó cselekedetem. Munkahelynél mászkálok (Blaha), latok egy újnak tűnő (max. tavalyi) Honda Lead-et, rendszámmal, dobozzal. Nézem, de valami furcsa, jobban nézem. Hát, benne hagyták a kulcsot a csomagtartó zárjában (hátul van, középen, mint az autóknál). Gondolom a doboztól nem látta a tulaj és otthagyta. Körbenéztem, sehol-senki. Elsétáltam Astoriára a Raiffeisen-be, megyek vissza, még ott a kulcs. Kivettem, bementem a közelben lévő boltokba megkérdezni, hát ha ott dolgozik a tulaj. Nem. Kértem egy papírt, ráírtam a nevem és a telefonszámom, kb. fél tízkor. Kettőig semmi, majd egy angolul beszélő csajszi felhív és keresi a „key”-t
Találkoztunk a motornál, kértem tőle forgalmit és útlevelet, aztán sok „thank you very much” után elköszöntünk egymástól. (kár, nagyon szép kis japán csajszi volt
Fene a jó szívem."önmagam hite vagyok magamban"
-
Kriszcso.
csendes tag
válasz golyani #2786 üzenetére
Nekem sose!
Olyan pofátlanok, h nem igaz. 22 éves vok, meg 60 kg és az utóbbi lehet a baj, hiszen a fekete plexijű bukó mögött akár egy 15 éves kisgyerek is megbújhat...
De se baj, mostantól biccentek is a fejemmel amolyan ''mit nézel''- eset.ha a térdünk visszafelé hajlana, milyen alakú lenne a szék?
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz Topiccsendőr #2780 üzenetére
Akkor az ilyen robihoz van alkatrész dögivel? Egyébként Te mit gondolsz róla, jó gép? Megér 200k-t egy nagyon jó állapotú?
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
Kriszcso.
csendes tag
-
Kriszcso.
csendes tag
válasz Topiccsendőr #2780 üzenetére
sztem pénzügyileg értette, ha elromlik gyűjteni kell, persze aki dolgozik...
ha a térdünk visszafelé hajlana, milyen alakú lenne a szék?
-
Kriszcso.
csendes tag
EZT NEM HISZEM EL!!! Mi van az emberekkel? Nem vagyok antiszoc. meg nincs is bajom az öregekkel, de mi a f*szt bámulnak a motoromon? Mindenki néz ki abból a tenyérbemászó pofájából, pedig csak elmegyek mellettük. Direkt lassan szoktam menni az emberek mellett, nehogy rádmondják, h száguldozol, de csak néznek. Sose a motort, szal nem az érdekli őket, hanem az arcom.
Megvan! Kiírom a fekete bukómra fehérrel: MI A F*SZT NÉZEL?
Úgyis csak az olvassa el aki bámul, az meg elmehet a qrva annyába. Esküszöm az összeset falhoz állítanám és azonnal fejlövés...ha a térdünk visszafelé hajlana, milyen alakú lenne a szék?
-
Topiccsendőr
addikt
Nade srácok! Inkább vigyetek magatokkal szerelőt, és vegyetek százötvenért jó állapotút. Lehet annyiért kapni nagyon jó és szép állapotút. Igaz, hogy nem Olaszországi, hanem Svájci, és nem konténerest. Sokat kell megnézni, amit meg képről látsz, hogy nem stimmel, oda el se menj. Utána kell járni, és rengeteg időt és pénzt megspórolsz.
Explosión de dos tiempos
-
ToRR3nt3
senior tag
Azér is félek egy kicsit megvenni. Meg hogy most Kolombusz linkelte ezeket a Malagutikat 150k alatti áron már drágálom is egy kicsit.
Bár ha vki 150 ért megvesz egy karcos, széthajtott gépet simán rákölt még 50k-t mire ''újszerű'' állapotba hozza. Ehhez a Derbihez meg nemigen kéna nyúlni, olyan jó állapotban van, motorikusan, meg kinézetileg is....We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
etnies
senior tag
válasz GodHeart #2776 üzenetére
De, felraktam proba keppen harom napja, mar egy ember jelentkezett megnezni.
Csinalom az A-s jogsit, ha el tudom adni ennyiert, akkor kicsit hozzacsapok es lesz motorom.
Alkudni nem lehet, nem elkotyavetyelni akarom.
Ugy vagyok vele, ha elmegy elmegy, ha nem nem, nem hajt a tatar."önmagam hite vagyok magamban"
-
etnies
senior tag
Itt van nektek egy jo motor: [link]
"önmagam hite vagyok magamban"
-
ett
aktív tag
válasz (Kolombusz) #2769 üzenetére
Nem csoro kategoria ez. Csak ne kapkodd el a dolgot! Nekem is az f12 tetszik, lehet én is valami olyasmit veszek majd, ha osszejon a pénz rá. Ha van esztétikai hibája, lehet hogy nem gáz, csak tudni kéne hozzá az alkatrészárakat, meg beszerezhetoséget is. Pl. ha pár ezresért lehet tukrot venni hozzá, egye fene. Engem az érdekel, hogy motorikusan legyen jo állapotban. Azt gondoltam, hogy én is úgy teszek, mint GodHeart. Veszek egyet, aztán koltok rá. De nem akarok nagyon tuningolni, csak ha van kisebb hibája, akkor megveszem a cuccot hozzá.
Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
GodHeart
senior tag
válasz (Kolombusz) #2769 üzenetére
ez mér csoró árkategória!? Ha nekem 140k-m lett volna mikor motort akartam venni... : )
-
GodHeart
senior tag
nem mintha mindig mindenki mindent betartana.. jó persze jogis legyen, ez nálam sem vitatéma.. nonsense úgy vezetni.. hát ha még kiderül, hogy egy jogsi nélküli pöcs jön belém.. nem tom mit csinálnék idegrohamomban.. na mind1
pl amelyik utcában vidéken lakok 2 db stoptábla van egymástól 3m-re.. eddig betartottam az elsőt amíg az volt az egyetlen.. már kettő van egyet sem tartok be.. ennyire hülyék nem lehetnek a városevzetők.. komolyan beküldök nekik egy képet rajta a táblákkal, aztán kezdjenek amit akarnak.. úgyis van ismeretség odabenn... -
Den
veterán
válasz (Kolombusz) #2761 üzenetére
komolyra. ha segédmotor vagy autó jogsival vezetsz 50cc-nél nagyobb mocit azt még meg lehet esetleg úszni ejnye bejnyével, de hogyx semmilyen josid nincs és úgy vezetsz aztnem.
de hogy akarsz közlekedni így hiszen még a kreszt sem tudod...www.simson4t.hu
-
GodHeart
senior tag
hmm.. nah erre nem gondoltam.. de úgyérzem az ott nem mozog.. sztenderem meg nincsen, de valahogy majd felteszem valami bakra.. de érdekes módon akkor szelerőm észrevette volna... nah mind1 megnézem.. wááá pedig most már megakartam végre venni a kipufogót, erre lehet teleszkóp lesz.. no mind1, még nem zavar, meg stabilnak tűnik, olaj egyáltalán nem folyik teleszkópból szóval nagy gond csak nem lehet.
Kolombusz: én 17 évesen tettem le a B-s jogsit szeptemberben, és köv évben augban vettem mocit.
[Szerkesztve] -
Eagl3
veterán
válasz (Kolombusz) #2761 üzenetére
Változó, ha unszimpatikus vagy a rendőrnek akkor elég sok pénzre. Amiből akár a jogsit is nyugodtan migcsinálatnád.
De ált. ha első eset akkor aztmondják, h. told haza persze ehhez kell egy kis magyarázkodás is.
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz GodHeart #2759 üzenetére
Megpróbálok én mindent, amiatt ne izgulj. Jogsid már megvolt akkor rá, vagy nem?
Most azon töröm a fejem, hogy egy ideig motorozok jogsi nélkül, aztán leteszem az autóra. minek dobjak ki 50ezer forintot a tanfolyamra, mikor fél év múlva úgyis 100k-ba fog kerülni az autós jogsi?
Ha mindenem megvan a robogóval, tehát papri, biztositás, stb és elkap a rendőr, akkor milyen büntetésre számithatok? -
Den
veterán
válasz GodHeart #2759 üzenetére
vagy a kormánycsapágy ''lóg'', vay a teleszkópszárak. az hagyján hogy vmi műanyag letörik, de jó nagyot is taknyolhatsz.
ha van középállvány, tedd arra a motort, le kell nyomni a motor hátulját hogy az elsőkerék levegőben legyen. utána meg kell fogni a két villaszárat és előre hátra megrángatni, és figyelni, hogy hogy hol kotyog, a teleszkóp külső és belső csöve vagy a kormánynyaknál.www.simson4t.hu
-
GodHeart
senior tag
válasz (Kolombusz) #2758 üzenetére
csak egy kis segítség szülői részről.. mikor anno 1 éve felhoztam, hogy én robogót azaz motort akarok venni.. mindkét részről lelettem üvöltve, hogy én ha valamit nem veszek akkor az a motor lesz... Rá 2 hétre megvolt az F12-esem! Hogyan csináltam!? Választás elé állítottam a szülőket.. vagy megyek inni és dohányozni minden hétvégén egy bandával, vagy megyek motorozni barátaimmal.. ezt kb kifejtettem nekik jópárszor, és úgy 3x-ra elég is volt. Még örültek is neki.
Egyébként meg tényleg nézd meg mit veszel, én anno 115k-ért vettem egy F12-eset, ami sztem nagyon jó vétel volt, de ha belegondolok kb 60k-t rákellett költenem, hogy fél év után működjön. Igaz hogy én kb ennek a dupláját költöttem rá, ami úgy 100k-t takar, de ebben benne van a tuning is, és most olyan mint egy új motor, ami 210k körül nem is rosz, ráadásul viszi óra szerint a 110 /100-ig van skálázva poén ahogy túlmegy rajta/, 3.5 liter körül eszik. Megvagyok vele teljes mértékben elégedve!
Esetleg valaki nem tudja az mitől van, ha jó erősen behúzom az első féket, akkor az egész motor ereje recseg.. olyan érzésem van, mintha a kerék hozzáérne a műagya borításhoz, mert néha még a lábtartó is megmozdul... eléggé idegesít.. ha meg komoly a probléma, lehet egyszer valami műagyag darabka le is fog törni.. csak mikor 70-ről ''padló''fékezek, akkor nem igazán tudom nézni mi történik ott.. talán valakinek van tapasztalata..
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
válasz ToRR3nt3 #2757 üzenetére
Szia!
A megtett km az annyi, amennyit te szeretnél, hogy benne legyen. Magyarul szinte biztos, hogy vissza van tekerve az óra.
Amúgy az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen 50es blokk, ami pl a yamaha aeroxban, vagy az aprilia sr50ben van, közepes terhelés és megvigyázás mellett hány km-t tud menni gond nélkül?
(K) -
ToRR3nt3
senior tag
Ja ez az egyik problémám, bár nem hiszem hogy sűrűn kellene hozzá alkatrész...
Igen ritka gép, a neten se sok info van róla. Amit meg akarok venni 98-as,de kevés km van benne és nagyon zsír állapotban van. Van rajta némi tuning, kipuff meg még vami, a henger érintetlen. 200k körül vsz ideadja a gyerek....We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
ToRR3nt3
senior tag
Egy ilyen mit ér?
[link]
Most láttam egy jó állapotút eladót, a tulajjal meg lehet állapodni az árról is. Nem sokat tudok erről a gépről. Esetleg valaki vmi infót tud? Érdemes bevállalni egy ilyen ritka járgányt?...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
Topiccsendőr
addikt
-
golyani
őstag
válasz (Kolombusz) #2744 üzenetére
az az aeroxot tuti törték mert ilyne festésslenem adák azonkívül a dekni hátulja miért kék?
a ditechnél meg miért van oda írva h 4 ütemű? mikor az 2 ütemű befecskendezős?
nagyon érthetnek hozzá akkor. -
tgabi
tag
válasz Topiccsendőr #2750 üzenetére
Egümotorson láttam hogy 2 féle artistic jog van, a 3KJ és a 3RY alvázas.
A 3RY az a sports edition, tárcsafékes elöl, más az első villája is épp ezért, és még a fejidom változott mivel az olajtartálynak kell egy kis kivágás a jobb oldalon a kormányon, + a lámpa is más.
A blokk az adásvételi szerint 3KJ, a légszűrőházon is ez áll, tovább nem néztem, de szinte minden 3KJ -s alkatrész jó hozzá, kivéve a kilométeróra cuccait és az első fék tartozékait. Az alvázszám 3RY ez biztos mert látom a lábtartó felett, +mögé írva 7 számjegyet. Sajna elég keveset látok ebből a típusból'' Senki se tud semmit! ''
-
Topiccsendőr
addikt
Jog sport editiont úgy tudtam, hogy 2JA vázzal adtak ki, szóval az valószínű, nem bele való műszerfal. Az akku meg jó helyen van, én is ezt mondom, hogy a hajtómű felett van az idomban. De az tuti az oldalára van fordítva. A 3RY fiatalabb, mint a 3KJ, úgy emlékszem. A Mint az tuti öregebb.
Explosión de dos tiempos
-
tgabi
tag
válasz Topiccsendőr #2748 üzenetére
Hát akkor ez nem gondozásmentes mert utántölteni kell bele a deszt. vizet.
Viszont akkor vmi nem stimmel mert elvileg a becsületes neve Yamaha Jog Artistic Special 3RY
Műszerfalba Jog Sports Edition van írva, és az akksi az ülés alatti idom bal oldalán van, álló helyzetben, kissé balra lejt.
Mikor a biztosítást kötöttem rá nem tudtam a gyártási évet és mivel itt a fórumon vki írta hogy ezeket 90-91 között gyártották bemondtam hogy 90-es évjárat.
A Mintekre meg azt írják 94 körül gyártották őket, és hát nem azért de kicsit szebben néz ki az artistic, néztem is mert azt hittem hogy a Mint az újabb ezek alapján.
Elképzelhető lenne hogy 96-os a motorom? Felniben nem láttam évszámot.'' Senki se tud semmit! ''
-
Topiccsendőr
addikt
-
tgabi
tag
válasz Topiccsendőr #2730 üzenetére
ööö a gondozásmentes nem tudom mit jelent
de bosch savas akksi van benne, amúgy pedig az artistic jogomba kellene egy új akksi.
Egyébként az Artistic jog volt előbb vagy a Mint?'' Senki se tud semmit! ''
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Topiccsendőr #2745 üzenetére
Hm, először én is erre gondoltam, aztán azt hittem, hogy valami kétszinű ülés van rajta. Az is, csak az egyik oldalt leszakadt.
Amúgy a tükrei sincsenek meg.
[Szerkesztve] -
Topiccsendőr
addikt
válasz (Kolombusz) #2744 üzenetére
Le van szakadva a varrásnál a másik anyag, és a szivacsot látod.
Egyébként annyira nem is rossz az ára annak az Areanak. Én 195 000- ért vettem egy Nonfango dobozzal annak idején...Explosión de dos tiempos
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Topiccsendőr #2742 üzenetére
Az szuper lenne. Előre is köszi.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz (Kolombusz) #2739 üzenetére
''Szoktam'' Miskolcon járni, egyik haveromhoz, úgyhogy jövőre, ha meglesz a pénzed, még össze is tudjuk szervezni, ha úgy alakul.
Explosión de dos tiempos
-
ToRR3nt3
senior tag
válasz Topiccsendőr #2737 üzenetére
Ez a motor tényleg ott van. Jól néz ki! Még sosem láttam ilyet élőben. Nem valami elterjedt.
...We pay. Nothing can save us. Justice is lost, Justice is raped, Justice is gone...
-
(Kolombusz)
veterán
Na, utólértem a topicot, végigolvastam mind a 2700 hozzászólást.
Persuader, te tudsz valamit, ha közelebb laknék hozzád tuti megkérnélek, hogy gyere el velem robogót venni.
Hm, arra gondoltam, hogy úgyis két bringám van. Az egyik egy teljesen belépőszintű, a másik jóval komolyabb, ennek értéke 180k körül van. Igaz eladni nem lehetne csak 70-80k-ért, de ennyit ér. Hátha valaki bringára cserélné a robogóját és beszámitaná az enyémet.
[Szerkesztve] -
ett
aktív tag
válasz Topiccsendőr #2737 üzenetére
Azt a ... Gyonyoru ez a moci. Egy ilyet én is elfogadnék. Ha minden igaz, jovore lesz sajátom és nem barátnom régi Mintjét fogom nyúzni. Bár az se rossz korához képest (14 éves).
Kolombusz: ismeros a probléma. Nem lesz konnyu osszeszedni a lovét. Ha minden jol megy, akkor kb. 8 honap alatt ossze is hozom rá a pénzt. Egy ilyen persuader által linkelt moci jo is lenne. De az Apriliákat nem ismerem annyira. Amit én kinéztem: aprilia sr50 nem tudom ez milyen, malaguti F12,F15.Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz (Kolombusz) #2736 üzenetére
Itt van egy pár kép a 98-asról. Nekem ugyanez volt, ugyanilyen színekkel, ugyanilyen állapotban. Láthatod az üléskárpitot is, milyennek kéne lennie...
[link]
[link]
Még a felniken is kéne matricának lennie...
[Szerkesztve]Explosión de dos tiempos
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Topiccsendőr #2732 üzenetére
Tetszenek a dolgok, amiket leirtál róla.
Gondban vagyok, hogy vegyek-e fel hitelt (16évesen tuti nem tudok saját névre, igy max anyám nevére tudnánk, de nem akarok eladósodni. Hogy jövő nyárra miként fogok összespórolni 250k körüli összeget, plusz a jogsira pénzt, plusz egy rendes bukóra azt nem tudom. Valószinűleg eladom a biciklim, meg downgradelem a gépet.
[Szerkesztve] -
Kriszcso.
csendes tag
válasz Topiccsendőr #2734 üzenetére
jahh, nekem is lesz. most kezdem jövő héten az A korlátlant.
ha a térdünk visszafelé hajlana, milyen alakú lenne a szék?
-
Kriszcso.
csendes tag
válasz (Kolombusz) #2731 üzenetére
Hi!
Nemrég vettem egy Aprilia SR 125-öt 235E- ért, és az ERSTE- nél kaptam rá casht.
Sima személyi kölcsön, min 250-et kell felvenned, kedvező feltételek sztem nézd meg az oldalukat. Mondtad, hogy sokat számít neked a kényelem. Az SR-eknek magas a felfüggesztésük, jól fekszik az utat, tényleg nagyon kényelmesek. Az enyém legalábbis az még így 19.000 KM után is. Sajnos 100nál nem megy többet, de addig viszont minden tartományban húz. Ha teheted inkább nagyobbat vegyél mint 50es, össze se hasonlítható a két érzés.ha a térdünk visszafelé hajlana, milyen alakú lenne a szék?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz (Kolombusz) #2731 üzenetére
Imádtam.
A legszebb robogó, ami valaha a birtokomban volt. És olyan jól átgondolt koncepció volt, hogy legalul a lábad alatt volt a vízhűtő, kicsit elferdítve, fölötte pedig a tíz és fél literes benzintank, így nagyon lent volt a súlypontja, ezért hihetetlenül kezes volt. Persze a legjobb Michelin gumik voltak rajta, amik igencsak jól tapadtak, kár hogy a világítása nem volt a legjobb, dehát az melyik robogónak jó?
Sajnos tip-top állapotút alig lehet találni, én eddig egyetlen egyet láttam a sajátomén kívűl, amelyiknek megvolt a hátsó sárvédője, vagy normális kipufogója lett volna stb. Szanaszét gányolják. Ha ilyet vennél, elöl a kormány alatt van egy kis szerviz ablak, ott megnézheted az idom hátulján az évszámot, hogy mikor gyártották. Illetve a felnikben is nézd meg. Ha egy 98- ast akarnak rádsózni, akkor azt 200 alatt megkaphatod. Az évjáratot mindig ellenőrizd, mert képesek elkérni 300 -at egy régi szarért. Csak azért, mert ritka, és nagyon jól néz ki.
Ez, amit belinkeltél, újabb matricázással rendelkezik, még az is lehet, hogy tényleg 2000 -es, de hol vannak a gyári visszapillantók, a hátsó sárvédő és stb. ???
Szerk-
Az üléskárpit sem az eredeti, ennek egy gyönyörű anyagból van az eredetije, sokkal formássabban is néz ki. Sajnos mindegyiket áthúzzák ilyen műbőr ótvarral.
Mielőtt bármilyen robogót vennél azt tanácsolom, hoy nagyon nézz utána a neten, milyen festéssel adták ki, milyen években, milyen a gyári matricája, mert rengeteg gondtól tudod magad megóvni.
[Szerkesztve]Explosión de dos tiempos
-
(Kolombusz)
veterán
Ez az Area 51es jónak tűnik. Persuader, láttam, hogy neked volt area51esed. Szeretted?[link]
[Szerkesztve] -
tgabi
tag
válasz Topiccsendőr #2721 üzenetére
Köszönöm, azt hiszem megvan, az olajtartály alatt megy keresztbe egy fém ''merevítő'', arra van felcsavarozva egy kis fekete doboz, ha jól láttam, a gyújtástrafó közelében. Valszeg az lesz az, jön belőle egy csomó vezeték is.
Még valami: láttam olcsó zselés akkut de nem kimondottan robogókba való, azt szeretném megkérdezni hogy használhatok-e ilyen akksit, mert azt mondták hogy annak spéci töltő kell, kis árammal kell tölteni, a motor meg szerintem nem tudja hogy milyen akkut tölt éppen.'' Senki se tud semmit! ''
-
Den
veterán
válasz (Kolombusz) #2699 üzenetére
tesco személyi kölcsön. nem hülyéskedek, van ilyen
www.simson4t.hu
-
golyani
őstag
válasz Topiccsendőr #2722 üzenetére
szerintem ez a fajta katana bűn ronda h a lámpa alatt van a hűtő...
[Szerkesztve] -
Topiccsendőr
addikt
válasz (Kolombusz) #2724 üzenetére
Akkor oké. A kettő közül a Suzuki jó állapotúnak tűnt.
Explosión de dos tiempos
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Topiccsendőr #2722 üzenetére
Tudom, hogy nem Suzuki az első. Csak irtam, hogy két újabb kiszemelt.
-
Topiccsendőr
addikt
A második elég becsületesen néz ki, végre egy értelmes Michelin gumival, az első meg nem Suzuki, hanem Aprilia.
Explosión de dos tiempos
-
zetorg
senior tag
itt a hengerem: [link]
kicsit látszik így is a ragadás... -
golyani
őstag
válasz (Kolombusz) #2718 üzenetére
nem ő volt. egy másik srácot kaptak el. jah aszittem h messzeb költzöztek sulidat meg tom Iwiw-ről a srác aki ott volt simoval na ő a földesbe járt.
de szerintemjó dolog ez a robizás. győzd meg szülőket h mennyenek bele! -
(Kolombusz)
veterán
-
golyani
őstag
válasz (Kolombusz) #2713 üzenetére
ezt így kell cisnálni csak vigyázz mert sóherok a szervízesek!
csináld úgyezt a dolgot hogyha nme sürgős ez neked anyira akkor vmi alkalomra szülinapa legjobb, kérjed belepótolsz miegyéb!
de tedd le a jogsit mer haverom ma fogták meg nme volt biztosítása és aszonták h ha mégeccer elkapják feljelentik. -
golyani
őstag
válasz (Kolombusz) #2709 üzenetére
nme takarékos ha azt nézed h 3 l-t eszik egy 2t ami megy is egy 4t-hez képest.
ez ha azt nézed 100km-re 900Ft. és mivel ti most kültöztök és azt veszed alapul h mondjuk 10km-re van a suli oda vissza az 10 nap robogás, holott egy hónap 30-31 napos és akkor télen necces kicsit a dolog.
ezek a mai benzinárak földhöz vágják a takarákosságot
azér ezzel is lehet gerinceset esni és akkor még nme ment át rajtad az IFA.
de egyébként fílinges kis dolog ez az biztos! -
V.Stryker
nagyúr
-
(Kolombusz)
veterán
válasz V.Stryker #2712 üzenetére
A pénztárcám vékony, és vákuum van benne.
Komolyra forditva a szót, használt robogót fogok venni ez 99%, új csak akkor jöhet szóba, hogyha fater megkregül és anyagi támogatást ad bele, ennek a valószinűsége pedig igen alacsony.
Mindenesetre úgy fogom venni, hogy megbeszélem az eladóval, hogy vigyük el a márkaszervizbe és nézessük át. Ha belemegy akkor ok, ha nem, akkor valami takargatnivalója van, szóval tárgytalan a biznisz. -
V.Stryker
nagyúr
válasz (Kolombusz) #2711 üzenetére
Hát akkot már csak a pénztárcádon múlik. Viszont arra tényleg vigyázz,hogy olyat vegyél,amire nem kell költeni....nekem volt időszakom,amikor 2 órát javítottam és 10 percet motoroztam...nem kellemes úgy lefeküdni,hogy mi baja van ennek a sz@rnak...mert nem mindenki engedheti meg a szervízt magának....de legalább megtanulja,hogy mit hogy kell...nekem is egy lapos csavarhúzó kell és egy 10es kulcs
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz (Kolombusz) #2709 üzenetére
Az tény, hogy egy kis robogóval (50ccm) olcsóbban eljársz egy hónapig Bp-n, mintha felnőtt bérletet vennél...most olvastam egyébként az egyik újságban, kipróbálták. Viszont azt is vedd számításba,hogy amelyik relatíve keveset fogyaszt, az keveset is megy. ( Ha kicsit lentebb olvasol, láthatod,hogy mit megy az enyém és mit fogyaszt...bár én csak ökörködöm)
Továbbá tapasztalatból mondom,hogy rámenősnek kell lenni a forgalomban,mert az autósok 90%-a nagyobb veszélyt jelent, mint pl. a tapasztalatlanság.
Továbbá egy nagy előny,hogy nem kell a bkvhoz igazodnod és megkerülni a fél várost, míg elérsz a célodhoz. Időt spórolsz és az drágább,mint a pénz.
[Szerkesztve]-
-
(Kolombusz)
veterán
válasz V.Stryker #2708 üzenetére
Akkor most kell elkezdenem gyűjteni az érveket amelett, hogy mi a jó egy robogóban. Mindennemű segitséget várok:
-takarékos
-gyorsabb, kényelmesebb és hosszú távon olcsóbb , mint a városi buszjáratok
-ha a motoron ülök, akkor sem a gép előtt rohadok, hanem a friss levegőn vagyok (már amennyire egy 200k-s városban ez friss )
-még mindig kevésbé veszélyes, mintha a hegyekbe mennék terepkerékpározni, ahol nincs térerő és bármikor eshetek egy olyat, hogy eltörik a gerincem
Első körben ennyi ugrott be, na meg az élvezeti faktor. -
V.Stryker
nagyúr
válasz (Kolombusz) #2707 üzenetére
Ne csüggedj. Meglesz az. Egyébként az tény,hogy az Aprilia mostanában nagyon jó gépeket csinál és aránylag normális áron.
Nehéz dolgod van. De akkora a választék,hogy tuti találsz megfelelőt.-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz (Kolombusz) #2705 üzenetére
Az túlzás,hogy meghalsz vele...viszont az igaz,hogy robogóval lehet a legnagyobbat esni...eddig csak robogóval vertem oda magam....
Egyébként egy apró tanácslyat vegyél amire nem kell költeni, csak tankolni bele....-
-
(Kolombusz)
veterán
Hm, meggondolom, közben újabb akadályokba ütköztem.
Akitől a támogatást vártam, az utasitott el kategorikusan (fater, merthogy a robogó csak arra jó, hogy meghaljál vele), anyám meg éppen benne lenne, ha apám nem ellenezné.
Jópár kört kellesz majd még futnom ezért.
A scarabeo jó árban van, ez tény, csak nem a legszebb. -
etnies
senior tag
Katana nem megy jol, ne vegyel.
A helyedben Aprilia Scarabeot vennek, nem a legdizajnosabb, de sokkal kenyelmesebb, mint a 12 colos tarsai es olcso, megbizhato, hetvenotot megy gyarilag."önmagam hite vagyok magamban"
-
V.Stryker
nagyúr
Hmm...mennyi szép, új moci...én maradok a régieknél,amit lehet bütykölni...
Jelenleg van egy 22 éves Suzuki RAN-om...még eredeti japán alkatrészekkel...ramaty kívülröl, de a karbit megbütyköltem, kipufogó szintén(három orosz traktor hangjával ér fel), miután eltörött a berugó fogaskerék fogtam magam és a kuplungot rögzítettem...önindító nincs...betolni...azonnal indul...új a hengerfejet csináltattam....az eredmény....4 másodperc alatt 50Km/h, a vége 65km/h....az ő korában nem rossz.....a fékek viszont nem bírják....két hónapja úgy odavertem magam, hogy elcsavarodott a kormány...persze azóta is hibátlan... A hátránya,hogy 100on kb. 3 litert zabál.... Azért én elégedett vagyok a kis rosszcsontommal-
-
(Kolombusz)
veterán
Hm a rájfájzennél elég jók, csak ódzkodom nagyon a hiteltől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Visszatér a Pebble
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- LEGO klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Parfüm topik
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest