Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Handball94
aktív tag
Kingston 256 GB SSDnow V200-ről vélemény?
-
kerekfej
addikt
válasz Handball94 #10101 üzenetére
Sima V200 felejtős.
-
Impressa
őstag
válasz anytime #10105 üzenetére
Ez egy jó módszer arra, hogy bár nem tudunk ilyet küldeni, de ehhez hasonló árú és tudású ssd-t tudunk adni, természetesen raktárról.
Egyébként kötelező lenne nekik ezen az áron adni, de ahogy te is írtad, valszeg nem lesz, ezért "nem megtévesztő" a hirdetésük.
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
rob72
tag
Samsung 830 64GB SSD vélemény?
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok
OCZ Agility 3 120GB ról mi a véleményetek ?
csak azért kérdem mert általában a vertex3 ami kelendőbb ha jól látom itt aprónmiben másabb ez ? melyik a jobb ? ajánlott e ez a típus ?
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
gyulaszu
senior tag
Sziasztok,
Ha egy új SSD-nél, amelyik összesen 14,7 GByte (30893888 szektor) , 96 kB (192 szektor) hibásnak mutatkozik, akkor az már garanciális eset, vagy még belefér a "tűrésbe"?
Előre kösz. Üdvgyulaszu
-
Bodor
veterán
válasz ricshard444 #10115 üzenetére
Meghalnak, kipurcannak, konkrétan.
-
ricshard444
veterán
-
Bodor
veterán
válasz ricshard444 #10117 üzenetére
Itt is ajánlott volt a topikban egy ideig, de mivel túl sok meghibásodásról olvastunk, kiszedtem a listából. Ettől függetlenül kifoghatsz egy jó darabot, ha meg nem, akkor is ott a garancia, szóval nagy gond nem lehet.
-
dvd_R+
őstag
Tehát akkor nem ajánlott ? csak mert hozzá jutottam egy ilyenhez aztán nem tudom h telepítsek e rá windowst vagy ne ?
mert ha azt mondjátok h nem ajánlott eladom kb 20-22k ba aztán veszek egy vertex3 at
-
félisten
válasz dvd_R+ #10120 üzenetére
Ha már nálad van/megvetted, akkor telepíts fel rá/klónoz rá rendszert és meglátod mit mutat, csak az első hsz-ban található telepítési segédlet alapján járj el.
Utána okosabbak leszünk. (ha meg vagy vele, akkor már a másik, az SSD topikban dobj egy sebességmérésről képet ill. az SSDOK-ról képet pl ilyen formában.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
LJ.
tag
48 nap, és 3 TB írás soknak számít egy Samsung 830-on? Ha kb továbbra is így, vagy ennél többet írok az SSD-re, mekkora élettartamra számítsak? Köszönöm
-
RVR400
veterán
-
Fang
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Táp hiba miatt tönkrement a korábbi ocz agility 3 120 Gb ssd-m.(ezzel teljesen elégedett voltam) e helyett szeretnék egy újat. Szintén 120 Gb-osat és 30.000 Ft. környékén. Melyik ssd mostanság a best buy ebben a kategóriában? (agility 3 -4 jelenleg egy árban van nálunk Németországban)
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
addikt
Hali,
Van két régebbi céges gép Asus P5B / E6400 alapon, melyekben döglődnek a vinyók. Az egyiken Vista Business x64 van, másikon XP Pro. Én arra gondoltam, hogy akkor már vetetek 1-1 Samsung 840 250GB-s SSD-t hozzájuk. Mennyire jó ötlet? Nem konkrétan a márkára gondolok, hanem úgy egyáltalán az SSD-re, főleg XP esetén.
Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
utolsolevel
tag
sziasztok, 7mm vastag 120GB (vagy 128) SSD-t szeretnék venni notebookba. melyik típusokat ajánlanátok ami nem Samsung?
[ Szerkesztve ]
ß
-
xcds
őstag
-
félisten
válasz utolsolevel #10126 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
utolsolevel
tag
-
xcds
őstag
válasz utolsolevel #10129 üzenetére
Nem komolyan írtam. Ezek nem ajánlott ssd-k, a samsungok viszont nem rosszak.
-
foodlf
csendes tag
Üdv!
Új gépembe szeretnék SSD tenni a windows7 alá. (FM2A75 Pro4-M, AMD A75 chipset)
Egyelőre a Kingston 60GB SVP200S37A/60G V+200 van képben.
De ha ebben az árkategóriában van esetleg jobb, illetve ha ez nem igazán ajánlott, akkor mást vennék.
Nem igazán szeretnék 128GB-s modellekre költeni, ha nem szükséges. Úgyis csak win menne rá.Arra is kíváncsi lennék, hogy win install előtt kell valamilyen drivert adnom a win telepítőnek, hogy rendben menjen az telepítés ?
Átfutottam az itt ajánlott irodalmat és abban nem nagyon láttam ilyesmit, de gondoltam megkérdezem, hátha... -
addikt
-
Bodor
veterán
válasz Dark Archon #10135 üzenetére
Az az igazság, hogy nem merem mostanában bátran ajánlani a V300-at, a jó ár ellenére sem, mert félő, hogy nem igazán megbízható. Ezt a tapasztalatot én is figyelembe veszem.
A te kérdéseddel (10125) kapcsolatban nekem az a véleményem, hogy a Samsung 830-al az volt a tapasztalat, hogy TRIM nélkül eléggé belassul idővel, szóval XP-hez így egyáltalán nem volt ajánlott. Nem tudom, hogy a 840-es hogy viselkedik ilyen szempontból.
Én használtam szólóban és RAID-ben is olyan SSD-ket XP-vel, amelyek még nem tudták a TRIM-et, illetve ugye az XP sem tudta a parancsot elküldeni, és a Diskeeper programnak köszönhetően nem volt lassulás, elég jól helyettesítette a TRIM-et.
-
addikt
Hmm, értem. Nem tudtam, hogy gondok lehetnek vele.
Úgy tudom, hogy beépített áramkör gondoskodik a cellák egyenletes elhasználódásáról akkor is, ha az OS nem támogatja a TRIM-et. Mindegy, akkor sem vetetnék HDD-t már, ezt a tetü gépet így is eléggé megdobná egy SSD szerintem.
Egy olyan kérdésem viszont felmerült, ha két partícióra osztom az SSD-t, akkor a másodiknál is jónak kell lennie az align-nak? Vagy ezt a Vista már jól megoldja magától?
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
adott egy HP 2540p amiben 1.8"-s uSata HDD van.lehetséges ilyen SSD-t kapni valahol? van választék? hol keressek?
-
Bozso68
őstag
Végre péntekre megjön az A-DATA SX300 128 GB-os az Y500-amba!
-
Bodor
veterán
válasz Dark Archon #10137 üzenetére
Csak az első partíciónak kell hogy jó legyen az eltolása a lemez elején, ha az jó akkor az utána következő partíciók is jók. Én úgy tudom, hogy XP és Vista telepítőlemeze nem jól csinálja ezt, csak a W7 és 8.
-
addikt
Hát most a vinyón az első partíció eltolása jó, a másodiké nem (AS SSD szerint). Ha simán klónozom, valszeg az SSD-n sem lesz jó. Gondolom akkor - biztos, ami biztos - Win7 alatt, ha formattálom és kettéosztom az SSD-t és utána klónozom, akkor megmarad az eltolás.
-
Bodor
veterán
válasz Dark Archon #10147 üzenetére
Szerintem jól gondolod.
Viszont ha nem simán klónozod, hanem így és ezzel, akkor az alignálás is jó lesz, hiába nem volt jó a HDD-n előtte. -
addikt
-
dvd_R+
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #10121 üzenetére
Rendben akkor most felteszek rá egy windows-t viszont mi a rá klónozás ?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs