- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
2 routeres mesh hálózatban gondolkodom. panel lakásos környezet és utp-vel lenne összekötve a két berendezés.
Elvárások (első körben):
- álló (torony) forma
- GbE portok
- második node-on 1+2 RJ45-ös port, ebből 1 az uplinknek
- kb 50k Ft környéke
- legalább ac-s wifi
- 1000-es digi nethezÖsszefoglaló és pár napi keresgélés alapján Xiaomi AX3000-es csomag tűnik nyerőnek. Ezzel viszont a "túl Kínaiságával" van gondom. Biztonság, kicsi kíváncsi sárga szemek stb. Ajánlottak között van. Érdemes ezt megpróbálni? Nem túl sok tapasztalatot olvastam itt róla
Van esetleg más ajánlatotok?
"B" opcióként 2db asus ax55-re gondoltam. Persze ez az első kritériumomnak nem felel meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest