Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
Alex91 #96606 üzenetére
tégla épitésu 70es évekbeli ikerház egybenyitva kb 80 m2
DE többynire egy szobára korlátozva lenne használva a tobbi helységekbe max a mobilok csatlakoznának ráwoodwormÉ igen inviteles terület, de már átvette a digi és most kezdenek területfejlesztésbe és az utolso infö tölük, hogy pár honapon belül elkezdik a optokát kihuzni a házakhoz és aki kéri bekötik, akinek már van inviteles internete és váltani akar annak ingyenes az áttállás aki uj belépü annak 6990 a bekötés
És csak egy csomag lesz 1000/300 as amit 3990 ért adnak majd.
Ja és azt nem tudom, hogy van e vagy meg lehet e oldani az IP TV-t még nem kérdeztem rá, hogy van e nekik ilyen vagy , hogy megoldhato e 3 TV-re ezt rákötni plusz az intzernetet.
Mert akkor meg tudnám sporolni a 2 beltéri + a mindig TV elöfizetést és a beltériket, meg le lehetne szedni a tányérokat a házrol
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest