Új hozzászólás Aktív témák

• baro32

aktív tag

Szevasztok

Szeretném ha nem nevetnétek ki de a most kialakult helyzet (energia árak drágulása) miatt én még azt a néző pontot is felvetném hogy a készülék mennyit is fogyaszt mikor az ajánlásokat adjuk másoknak.
    Mivel ezek a Router-ek a nap 24órájában azaz non stop mennek működnek és ez is befolyásolja az áram számlánkat és sokan nincsenek tisztában ezekkel.
    Odáig még rendben van hogy az emberek nem tudják hogy mit vegyenek mi-mire való de azt ha kevesebb energiából el tudnák érni biztosan örülnének neki :R .
    PL. egy mint nekem is van: TUF Gaming AX5400 az 12 V max. 2.5 A = 30w-ot eszik óránként az aszt jelenti hogy 0.03 x 24 x 30 = 21.6KW/hónap jó itt minden maximum értékkel számítva.
    Még pár példa egy RT-AX58U pedig 19 V with max. 1.75 A ez ~33.25W vagy 12 V with max. 2 A ez esetben csak 24w /órát eszik és így tovább.
    Ezt még lehet avval is turbózni ha valakinek 2-ő esetleg 3-rom készüléke is van Mash rendszerben mondjuk itt már szerintem azért igazán ki is jön a különbség remélem értitek a példákat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés